2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın güzel arkadaşlarım ☺️
23 nisan tatilini cumayı da birleştirip, ufak bi kaçamağa dönüştürdük.. O yüzden perşden beri foruma bakamadım.. Umarım herkes iyidir, bebişler sağlıklıdır, herşey yolundadır.. Ufacık tatil bile Nassıl iyi geldi anlatamam.. Amaa tatilde bile oğluşuma alışveriş yapmadan duramadım.. İşte yeni cicilerimiz

güle güle kullan cnm kitabınıza bayıldım :)

2.5 lt çok tatlım ben günde 1.5 içiyorum bazen 2 yi bulduğu oluyo doktorum çokta abartma dedi allaha şükür ne idrar yolu enfensiyonu nede başka bişe yaşadm çok büyük etki ve faydası var hem vücuda esneklikte kazandırıo
canım benim böbrek sıkıntılı 2,5 en iyisi...önemli olan ara ara mutlaka içmek

Eve
Canım her iki doktor da kadın doğum uzmanı mı ? Bence kadın doğum seni dahiliyeye sevk etsin ve dahiliye endokrin bölümü baksın değerlerine.tiroid konusunda en uzman yer dahiliye endokrin bölümü[/QUOTE

Evet canım ikisi de kadın doğumdu
Endokrinolojiye sevketti ikincisi ilaca başladım artık

Günaydın güzel arkadaşlarım ☺️
23 nisan tatilini cumayı da birleştirip, ufak bi kaçamağa dönüştürdük.. O yüzden perşden beri foruma bakamadım.. Umarım herkes iyidir, bebişler sağlıklıdır, herşey yolundadır.. Ufacık tatil bile Nassıl iyi geldi anlatamam.. Amaa tatilde bile oğluşuma alışveriş yapmadan duramadım.. İşte yeni cicilerimiz
hepsi çok şirin sağlıkla giydirmek nasip olsun cnm..

Iyi pazarlar kızlar 18+4 teyim şimdi tartıldım tam 3 kilo almışım nasıl aldım anlayamadım kilo alıcak kadar yemiyorum sizler ne durumdasınız :KK17::KK25:

3 kilo çok değil ki gayet güzel, vücut yağ depoluyor su topluyor göğüslerde süt oluşumu bağladı çok normal.. ben 5 aldım 21'e girdim

Günaydın teyzeleriii :KK6: c.tesi ayrıntılı usgde herşey gayet güzeldi, oğlum 375 gr 24 cm olmuştu gelişimi gayet güzel dedi dr bol bol hasret giderdik oğlumla :KK68::KK68:

uuuu maşallah bnmde 1 mayısta randevum bekliyorum merakla bklm hayırlısıyla geçicek günler inş :)

Arkadaşlar
Aranizda gynoferon demir hapi kullanan var mi ben yatarken iciyordum ama çok mide agrisi cekiyorum ve her sabah ishal oluyordum genelde kabizliktan şikayet olurmuş benim tam tersi oldu agrisi en fenasi gece uykudan uyaniyorum 2 gun icmedim hic bir sikintim olmadi sali kontrolüm var doktorla konusacagim ama size de sormak istedim.

kan ilacı bende de ishal yaptı bazı bünyelerde ishal yapıyormuş. zamanını değiştir canım gündüze al ben de gündüze aldım bulantı yaptı bu seferde, ama mecburen değiştirdim..

güle güle kullan cnm kitabınıza bayıldım :)

Çoook saol ececim Anı defteri çook güzel.. Böyle bi anı defteri almayı düşünenlere tavsiye ederim.. Hem dizaynı çok hoş, hem de içinde bebişlerimizin ilk yılında yapılabilecek ritüellerle ilgili güzel bilgiler var

Günaydın teyzeleriii :KK6: c.tesi ayrıntılı usgde herşey gayet güzeldi, oğlum 375 gr 24 cm olmuştu gelişimi gayet güzel dedi dr bol bol hasret giderdik oğlumla :KK68::KK68:

günaydın hatunlar, maşallah canım yaa hem çok güzel görünüyor hem de çok sağlıklı. :nazar::nazar::nazar: benim oğlumdan da 3 cm uzunmuş :KK70:

herkese günaydınlarrrrrrr, iyi haftalar anneler,,,,,,, herkesler iyidir inş. çok güzel şeyler almışınız hayırlı olsun. bende bu sabah sağ kasığım yırtılıyor gibi bi acı ile uyandım 1 sn sürdü geçti , sizce nedir .normal rahim genişleme sancısına benzemiyordu. tekme olabilir mi :110:

günaydın hatunlar, maşallah canım yaa hem çok güzel görünüyor hem de çok sağlıklı. :nazar::nazar::nazar: benim oğlumdan da 3 cm uzunmuş :KK70:
arayı kapatırlar doğana kadar cnm merak etme.. çok şükür sağlıklı burda bazı arkadaşların sorunlarını okudukça tedirgin oluyordum ama şükür bi sorun çıkmadı.. darısı diğer girecek olan arkadaşların başına..

bunlarda bizim cicilerimiz şimdilik :KK73:

Eklentiler

• IMG_1089.webp
    IMG_1089.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_1090.webp
    IMG_1090.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 187
günaydınlar arkadslar,
bnde hafta sonu ayrıntılı ultrasona gırdım..bu ıkıncı bebegım olduğu ıcın aslında bıraz daha tecrubelı hıssedıyorum kendımı, sımdı ayrıntılı ultrason yenı moda olmuş bır olgu ...bn 2013 yılında doğum yaptım ayrıntılı ultrason takıbımıde kendı doktorum yapmıştı sımdı 450 tl ye başka bır doktora (radyolojı uzmn) kontrol oldum bnce okdr gereksız ve para tuzağı bır sıstemkı, ayrıntılı ultrason yurt dışında eger gebelıkte sıkıntılı bır durum olursa doktorların tavsiyesiyle yaptırlan bısey..
ama hamılelıkte ınsan daha farklı dusunuyo eger ılerde cocugumda bır sıkıntı olursa dıye o sorumluluğu almamaık ıcın her denılenı yapıyruz.. buda ck güzel kullanılıyor ulkemızde,
bnm tavsıyem ekstra bır ucret verıp ayrıntılı ultrason yaptracagınıza kendı doktorunz ıncelesın..

Back
X