2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
yani kaliteli bana göre bebek için yeterli ama alıcagın ürüne göre değişir canm banyo havlusunu alcm ben şimdi ordan ama hepsi aynı yumuşaklıkta değil ama giysileri güzel yumuşacık :) ben memnunum ürünlerinden çokta güzel kokuyorlar herşeyimi ordan alıyorum:21:
bilgi için sağol canım..ordan burdan tamamlıcaz bişekilde ..beğendiğim bikaç şey var mağazadan bakacam

biz de oğlanı 3 aylıkken sünnet ettirdik, ilk doğduğunda yaptırmayın dediler eğitimde, hani emme sorunu gaz sorunu vs oluyor bebek zaten travmatik bi dönem yaşıyor bi de sünnetle zorlanırsınız dediler. 3 aylıkken de çok kolay oldu, henüz dönmeye vs başlamadan yaptırmak çok iyi oluyor, klipsli yaptırmıştık biz, ağrı kesici bile gerekmedi, uykusunun içinde atlattı çokşükür.. 5 günde herşey bitti gitti:)
bizde 5 aylık genel anestezi ile yaptırdık.keşke daha önce yaptırsaymışım.
bizizmki sıkıntılıydı birde anlaşılamadı.ne kadar erken yaptırırsan o kadar rahat atlatıyor.

Kızlar ayrıntılı ultrasondan sonra hangi kontrol tahlil var bılenınız varmı
şeker yüklemesi,ihtiyaç duyulursa da kan,idrar tahlili belki.
en sonda nst var son ay.

kızlar ayrıntılı usg yarın benimde çok heycanlıyım bu arada kızım bir kaç gündür daha hareketli ve zayıf oldugum için gözle görülüyo.. mucize ve cok güzel hissedemeyenler en kısa surede hisseder inşallah

Merhabalar benim bir sorum olacak bende asiri derecede kansızlık var kan değerim 8 di 4 ay falan önce düzenli olarak kan hapı verdi doktorum ama ben hap içemiyorm dogal seylerle beslenmeye calisiyorm normal dogum yapmak istiyorm kani arttirici besinler soyler misniz gercektn etkisini gordugunz besinler pekmez disinda :)) pekmez icemiyorm da
canım aynı dert bende de var ama ben ilaç içiyorum. Hamile kalmadan önce doktor iğne vermişti 20 tane ve ben aktardan keçiboynuzu pekmezinin içine bir karışım yaptırmıştım ama tam olarak içine hangi otları koyuyorlar bilmiyorum kan değerlerim fırlamıştı 1 ay içinde :) ama hamilelikte kullanılırmı bilmiyorum.

yeşil mercimek kansızlık için öneriliyor..haşlayıp direk tüketin.bende de var kansızlık..doktorum mercimeği önerdi..ayrıca pekmez güç kuvvet veriyor..kansızlığa çok etkili değilmiş..

bizde 5 aylık genel anestezi ile yaptırdık.keşke daha önce yaptırsaymışım.
bizizmki sıkıntılıydı birde anlaşılamadı.ne kadar erken yaptırırsan o kadar rahat atlatıyor.

şeker yüklemesi,ihtiyaç duyulursa da kan,idrar tahlili belki.
en sonda nst var son ay.

bizde sadece bölgeyi uyuşturmuşlardı, büyüdükçe genel mi yapıyorlar acaba? ankarada olanlar için ferda şeneli öneririm, ona yaptırmıştık biz.

yeşil mercimek kansızlık için öneriliyor..haşlayıp direk tüketin.bende de var kansızlık..doktorum mercimeği önerdi..ayrıca pekmez güç kuvvet veriyor..kansızlığa çok etkili değilmiş..

Ben yeşil mercimeğin içerisine kırmızı biber doğruyorum minik minik, azcık sıcak suda beklettiğim ince bulguru da ekleyip zeytinyağı tuz ekleyip sosluyorum salata gibi oluyor :) bazen donmuş mısır da ekliyorum :) tavsiye edebilirim :))

Ben yeşil mercimeğin içerisine kırmızı biber doğruyorum minik minik, azcık sıcak suda beklettiğim ince bulguru da ekleyip zeytinyağı tuz ekleyip sosluyorum salata gibi oluyor :) bazen donmuş mısır da ekliyorum :) tavsiye edebilirim :))
varya iyi aklıma getirdin bide soğan doğrayayım ben buna olsun bana mercimek piyazı...öğün yemeği gibi hem :)

benim kız canım eğer kızsa civilden aldıklarımı paylaşçaktmda seninle :) ama bn daha doğurmadan erkekte istiyorumm :KK46::KK46::KK46::KK46:
oyy nasip inşş..ben de kısmet olursa ikiniciyi hemen arkasından istiyorum..Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de .yie paylaş canım..bakması güzel oluyor bebeklerimize alınan cicilere

Back
X