2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doktorum kasinti icin krem yazdi canesten adi lazim olan olursa

Geçmiş olsun. Ben de canesten ilacının fitilini kullanmak durumunda kalmıştım iki hafta oldu sanırım. Mucizevi bi ilaç oldu benim gözümde canesten ismi. akıntım, kaşıntım kesilivermişti hemen sabahına :)

Mercimek sevenler bence yesin bol bol hamileyken
Geçen emzirirken neler gaz yapar diye baktım ağlayacaktım neredeyse gaz yapmayan bir şey yok :D

Mercimek sevenler bence yesin bol bol hamileyken
Geçen emzirirken neler gaz yapar diye baktım ağlayacaktım neredeyse gaz yapmayan bir şey yok :KK70:
bol kimyonlu iç mercimeği hem süt yapar mercimek çorbası hem kimyon bebeğin gazına iyi gelir:anneadayı: cnm sıkıntı yok tecrübeyle sabit denenmiştir :KK54:

ben de böyle deneyeyim yarın. benim bi de ayrıca feroglobin var onun içinde de var az miktar demir, bir de kalsiyum d vitamini var. hangisini ne zaman alacağımı şaşırıyorum valla bazen:)
kan hapini ac karnina portakal suyu ile ic oburunu de kahvaltidan sonra bir bardak su ile tuket deri ben

Benim doktorumun verdiği dökümanlarda demir ilaçlarının kahvaltıdan yarım saat önce ya da öğünlerle arası 2 saat olacak şekilde alınmalı yazıyor. Benim mide sorunlarım olduğu için sabah ve öğle yemeği arasında alıyorum

evet hep böyle benim bildiğim de.. üzerinde kocaman dolu mideyle alınmalıdır yazınca şaşırdım:) ben de böyle yapayım.

bol kimyonlu iç mercimeği hem süt yapar mercimek çorbası hem kimyon bebeğin gazına iyi gelir:anneadayı: cnm sıkıntı yok tecrübeyle sabit denenmiştir :KK54:

Canım şu an ilk çocuğuma hamileyim ama emzirirken dediklerini dikkate alıcam
Sanırım yazarken yanlış anlaşılacak şekilde kurmuşum cümleyi :D:D

Canım şu an ilk çocuğuma hamileyim ama emzirirken dediklerini dikkate alıcam
Sanırım yazarken yanlış anlaşılacak şekilde kurmuşum cümleyi :KK70::KK70:
maden suyu bol süt yapar ve bebekte gaz olmaz yine günde 2-3 şişe iç emzirirken cnm..

Back
X