2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
.

Eklentiler

• IMG_20150423_191135.webp
    IMG_20150423_191135.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 222
  • IMG_20150423_191135.webp
    IMG_20150423_191135.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 186
Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-27-22-05-38.webp
    Screenshot_2015-04-27-22-05-38.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 165
  • Screenshot_2015-04-27-22-05-32.webp
    Screenshot_2015-04-27-22-05-32.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 185
Kızlar hayırlı akşamlar, geçen elime yağ sıçradı, hemen suya tuttum buz koydum hametan yanık kremi falan sürdüm;ama elimde şimdi bu izler kaldı. Sizce geçer mi? Bir de bebeğinin elinde de leke olur diyorlar ne kadar doğru
Bebekte olmaz canım rahat ol ama elinde iz kalmaması için bepanthene ve anestol karıştırılıyor ama sen kullanma çünkü hamileyken olmayabilir bence en iyisi sen drunu ara sor ne sürebilirim diye

Kizlarr ya hamilelik benim metobalizmama neyapti bilmiyorm.çok afedersnz tuvaletten cikamiyorm.günde 4- 5 kez büyük lavabo:oops: sizce normalmi.zaten idrari hic soylemym bilee.millet kabiz oluyoo .ben ishal degilim ama boyle bi durum var.artk gidip gelmktn yoruldm valla.boyle bi sey yasayan varmi.sizce neden olabilir:KK23:

Bence gayet güzel renkli en azından...sen bizim aldıklarımızı görsen cinsiyeti bile belli deil ama erkek olma olasılığı fazla dedi doktr battaniye,nevresim takımı kırmızıyı geç pembe...eşim almayalım istersen falan dese de benim için renk cinsiyetle alakası olmayan bi durum birincisi,ikincisi de iç açıcı rengarek olsun istiyorum herseyini...yani sende en iyisini yapmışsn zewkine göre ;-)

Kizlar ben çatlakkremi alcm sşuan indirimden iki urun var.hangisini alaym sizce.kulkandnz mi bunlardan birini.fikirlerinizi ve onerilerinizi beklyrmmm
Diger ürünü bilmiyorum ama seba med markasını saçımdan gözüme yıllardr kullanrm...bu losyonunu da aldm ve cok hoşuma gitti...her banyodan çıktığımda bebek yağı kullanıyirum bide ekstradan..losyon cildimi yumuşacık yapio ve mis gibi kokuyor tawsiye ederim....

arkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???

arkadaslar kız bebisi olacak olan anneler isim olarak ne dusunuyorsunuz paylaşırmisiniz benim aklımda ki elif ela sizce nasıl bir iśim???
senin oğlun olacak diye hatrliyorum:110: nedense.bence guzel elif guzel onu koy.modasi hic gecmez anlami da hos.ikinci isim birazdaha arastrabilirsin.eylul olabilir mesela

Kizlarr ya hamilelik benim metobalizmama neyapti bilmiyorm.çok afedersnz tuvaletten cikamiyorm.günde 4- 5 kez büyük lavabo:oops: sizce normalmi.zaten idrari hic soylemym bilee.millet kabiz oluyoo .ben ishal degilim ama boyle bi durum var.artk gidip gelmktn yoruldm valla.boyle bi sey yasayan varmi.sizce neden olabilir:KK23:
bilmiyorm ama bence normal çünkü gebelikte zaman zaman farklı etkiler oluyor canm vucut bebege göre çalıştıgı için bende bi ara kabız oluyrm ilaçlarm sağolsun sonra senin gibi napalım idare edicez normal etkiler bunlar tabi aşırıya kaçarsa doktora sormakta fayda var ama ben gerek görmedim

senin oğlun olacak diye hatrliyorum:110: nedense.bence guzel elif guzel onu koy.modasi hic gecmez anlami da hos.ikinci isim birazdaha arastrabilirsin.eylul olabilir mesela
yok canm benim bir oğlum bir drzim var diye yazmıştım şimdi de bir kızımız daha olucak ins ayrıntili ultrason da kız denildi dr hep kıza benzetiyor du zaten hayırlısı sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez

Kizlar ogluma kirmizi bebek arabasi aldik kotu mu etmisiz ya bi siyah bi kirmizisi vardi arabanin ozelliklerini de cok begendik siyah da olmasin dedik ama hala da kararsizim :KK46:
çok güzel güle güle kullanın :) benimde oğlum olcak inş bnde kırmızı araba beğendim ama almadım henüz seninkide çok hoşmuş markası nedir ve ne kadar aldınız ?? bndee bu beğendim

Eklentiler

• pr_01_923_max.webp
    pr_01_923_max.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 162
oğluşları olacak hanımlar sizler ne isim koymayı düşünüyorsunuz karar verdinizmi :)
biz cinsiyeti öğrenmeden karar verdik :) içimize doğmuş belkide Beyazıd koyucaz inş :))

Back
X