2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gunaydin kizlarr :) bebek odasina dolap 2 kapi mi 3 kapi mi onerirsiniz :) halisiydi perdesiydi biz anca bunlari halledebildik dún alisveris guzelmis ama yorucu :)
Ben 2 kapılı alcaktım ama beğendiğim modelin sadce 3 kapılısı vardı öyle aldım.
Ben de halı perde işini nasıl halledicem, onu düşünüyorum. Var mı öneriler?

gunaydin kizlarr :) bebek odasina dolap 2 kapi mi 3 kapi mi onerirsiniz :) halisiydi perdesiydi biz anca bunlari halledebildik dún alisveris guzelmis ama yorucu :)
günaydın
üç kapılı yerın musaitse daha ıyı bence ...cunku depolama ihtiyacı çok olacak bebek için..nevresımı,uyku setı bezlerı vs..
benım yer sıkıntım oldugu ıcın ıkı kapılı yaptırdım maalesef

Ben de aynısını dedim bugün eşime belki gitmişimdir ama gittiğim hanların hepsinin adını öğrenemem ki diye :KK48: aslında süper olurdu yanımda senin gibi bilgili birinin olması. Senden de baya şey öğrenirdim ama doktor randevumdan sonra eşimle gideceğim gibi duruyor. Anadolu yakasında oturuyorum, karşıya geçmemi geçtim iki sokak ötemdeki tuhafiyeye bile tek başıma gitmeme izin vermiyor eşim bu kadar risklerim varken..:110: Ama daha sonra mutlaka birlikte gitmek isterim :)
Eminönü çok kalabalık oluyor özellikle öğlen ve sonrası. sabah erkenden gitmek gerek bu sıcaklarda bazen adım bile atılamıyor. eğer riskli bir durumunuz varsa netten sipariş verin bence...

günaydınnn :KK200:

Eminönü çok kalabalık oluyor hele ki o kızılhan tarafı :( kızılhan dedikleri yer kurukahveci nin sokağından girdiğinde ileride. Ben çok fazla yürümeyip kahvecinin hemen ilerisinde çok güzel süs eşyalarının olduğu dükkandan aldım kolonya şişelerimizi :)

Bu arada renkli kolonya içinde , normal limon kolonyasına az sabun tozu/boyası katarak maviş oluyor.

kızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızo_Obide hangi marka.

dün kimdi hatırlamıyorum ama 2000 TL civari bebek odası takımı arıyordu biri; ben dün mothercare'den aldım, kampanya varmış. dolabı çok küçük ama ben ikea'dan fln tamamlarım artık bişeyler.. @cryofangel next2me nin dove grey'ini aldım dün canım tek tük bulunuyor mothercare mağazalarında haberin olsun... bebek arabasını da hallettim bugaboo bee 3 aldım, ana kucağı da maxi-cosi kullanan var mı bilmiyorum ama umarım memnun kalırım.. büyük başlar bitti artık baya rahatladım :)

dün kimdi hatırlamıyorum ama 2000 TL civari bebek odası takımı arıyordu biri; ben dün mothercare'den aldım, kampanya varmış. dolabı çok küçük ama ben ikea'dan fln tamamlarım artık bişeyler.. @cryofangel next2me nin dove grey'ini aldım dün canım tek tük bulunuyor mothercare mağazalarında haberin olsun... bebek arabasını da hallettim bugaboo bee 3 aldım, ana kucağı da maxi-cosi kullanan var mı bilmiyorum ama umarım memnun kalırım.. büyük başlar bitti artık baya rahatladım :)
İyi günlerde kullan canım alışverişin büyük parçaları bitmiş maşallah :) artık bebişinin odasını yapınca paylaşırsın, eminim çok güzel olucak ;) maxi cosi çok kullanılıyor, bence memnun kalırsın ;)
Buarada biz next2me alalı baya oldu chiccodan aldık, ben silver istiodum ispanyada da görmüştüm ama trye henüz gelmiyoor ama dove grey bile yoktu, siparişten bi ay sonra dha geçtiğimiz hafta ürün geldi, eşim hemen balkonda bi kurdu denedi, kurulumu çok kolay ;) foto da çekmiştim dur atayım :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 122
Ben 2 kapılı alcaktım ama beğendiğim modelin sadce 3 kapılısı vardı öyle aldım.
Ben de halı perde işini nasıl halledicem, onu düşünüyorum. Var mı öneriler?
tac tan yaptiriyorum perdeyi .hali konusunda saray halidan begendim bi tane ama makinede yikananlar daha iyiymis sanirim

kızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızo_Obide hangi marka.

günaydın misk :KK66: biz prima premium care yenidoğan 0 bedenden 50li 1 paket, yenidoğan 1 bedenden de 50li 2 paket aldık.. ilk başta yeterli olur sanırım.. sonrasında zaten bitmeye yakın yeniden alınır :KK66:

Back
X