2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Eminönü çok kalabalık oluyor özellikle öğlen ve sonrası. sabah erkenden gitmek gerek bu sıcaklarda bazen adım bile atılamıyor. eğer riskli bir durumunuz varsa netten sipariş verin bence...

Saol canım uyarın için. Deli cesareti diyelim benimkine :)) ya aslında yukarılardaki tekstil bölümüne fazla bulaşmadan, sahilde durakların arkasında kahve dünyası varya onun yanındaki sokakta görünüyor kızılhan zaten o sokağın adı da kızılhan sokakmış :) ben malzeme almaya çok sık gidiyordum o sokağa, genelde sakin olurdu. Eminönüne giriş gibi aslında ama mısır çarşısının oralar gibi kalabalık olmuyor :) Arabayı hemen isparka bırakıp bir tek o sokağa girip çıkmayı planlıyorum nasip olursa.

bugaboo bee 3 bebek arabasi alan arkadas acaba nerden ne kadara aldin yazar misinnn

İyi günlerde kullan canım alışverişin büyük parçaları bitmiş maşallah :) artık bebişinin odasını yapınca paylaşırsın, eminim çok güzel olucak :KK66: maxi cosi çok kullanılıyor, bence memnun kalırsın :KK66:
Buarada biz next2me alalı baya oldu chiccodan aldık, ben silver istiodum ispanyada da görmüştüm ama trye henüz gelmiyoor ama dove grey bile yoktu, siparişten bi ay sonra dha geçtiğimiz hafta ürün geldi, eşim hemen balkonda bi kurdu denedi, kurulumu çok kolay :KK66: foto da çekmiştim dur atayım :)
çok güzel olmuş, rahat rahat uyusunlar bebişler içinde, çok üzmesinler bizi :)

günaydın herkese kızlar bebeğinizi anne karnındaki pozisyonu nasıl bizim ki ters dönmüş ..

Benimkinin geçtiğimiz haftasonu kafası aşağıdaydı, baskı yapıyordu ve tekmeleri kaburgalarımda hissediyordum. Ama dün yan döndü beyfendi. Şu anda da sağ tarafımı tekmeliyor, kendini gerdiğinde de sola ve sağa doğru elips gibi genişliyor karnım. Bu kadar rahat döndüğüne göre yerleri daha daralmamış ve daha vakitleri var sanırım, benim yarın kontrolüm var soracağım doktoruma :KK51:

dün kimdi hatırlamıyorum ama 2000 TL civari bebek odası takımı arıyordu biri; ben dün mothercare'den aldım, kampanya varmış. dolabı çok küçük ama ben ikea'dan fln tamamlarım artık bişeyler.. @cryofangel next2me nin dove grey'ini aldım dün canım tek tük bulunuyor mothercare mağazalarında haberin olsun... bebek arabasını da hallettim bugaboo bee 3 aldım, ana kucağı da maxi-cosi kullanan var mı bilmiyorum ama umarım memnun kalırım.. büyük başlar bitti artık baya rahatladım :)
bugaboo bee 3 u nerden aldiniz acaba ne kadaraa

bugaboo bee 3 bebek arabasi alan arkadas acaba nerden ne kadara aldin yazar misinnn
ben jokerden aldım, ana kucağı adaptörünü hediye etti satıcı arkadaş ama toplam (her parçası ayrı satılıyor çünkü) ne kadar tuttu bilmiyorum, 2500 TL civarı olmalı. ben siyah şase seçtim, grisi 200 TL'ye yakın daha ucuz..

günaydınnn :KK200:

Eminönü çok kalabalık oluyor hele ki o kızılhan tarafı :KK43: kızılhan dedikleri yer kurukahveci nin sokağından girdiğinde ileride. Ben çok fazla yürümeyip kahvecinin hemen ilerisinde çok güzel süs eşyalarının olduğu dükkandan aldım kolonya şişelerimizi :)

Bu arada renkli kolonya içinde , normal limon kolonyasına az sabun tozu/boyası katarak maviş oluyor.

Ayyy biliyormusun kızılhanı? Kızılhan sokakta diye görünüyor ve kızılhan sokak isparkın arkasındaki kahve dünyasının yanındaki sokak diyor ama o_O ben de hep bu kahve dünyasının yanındaki sokaktan el işi malzemesi alırdım o yüzden cesaret ettim ama kurukahvecinin oralardaysa çok kalabalık ve daha uzak olur o_O

günaydın misk :KK66: biz prima premium care yenidoğan 0 bedenden 50li 1 paket, yenidoğan 1 bedenden de 50li 2 paket aldık.. ilk başta yeterli olur sanırım.. sonrasında zaten bitmeye yakın yeniden alınır :KK66:
ya ben eşime aldırdım 1 beden 80li 2 paket almış o_O..elimizin altında çantaya koymak için hazır dursun istedim...bebekler çabuk büyüyor 1 beden çokmu oldu acaba..ayyy sinir oldum kendime..bezden bile anladığım yok:KK34:

ya ben eşime aldırdım 1 beden 80li 2 paket almış o_O..elimizin altında çantaya koymak için hazır dursun istedim...bebekler çabuk büyüyor 1 beden çokmu oldu acaba..ayyy sinir oldum kendime..bezden bile anladığım yok:KK34:

aman miskcim hangimiz anlıyoruz sanki :) baak az önce Chek Chek yazmış 0 bedende 2,5 kg altı yazıomuş, bn de hiç ona dikkat etmeden 0 beden de aldım bi 50lik paket.. en kötü nolcak kullanmazsın birine verirsin ;) ama ilk zmnlar bebişlerin altını çok sık değiştirmek gerekiomuş o yüzden baya baya kullanılır, merak etme sen ;)

Ben 2 kapılı alcaktım ama beğendiğim modelin sadce 3 kapılısı vardı öyle aldım.
Ben de halı perde işini nasıl halledicem, onu düşünüyorum. Var mı öneriler?

Ben odasındaki perdemi değiştirmedim. Evlenirken english homedan diktirmiştim, su yeşili fon perdesi ve kendinden minik puantiyeli açık su yeşili tülüm vardı odamda. Ben memnun kalmıştım tülden, ütü istemiyor tülüm makineden çıkınca hoop asıyorum hemen. Teslim de çabuk olmuştu. English homedan bakabilirsin istersen, hatta bazen indirimli ürünler oluyor. Fiyatlarını şimdi bilemiyorum tabii ben yaptıralı neredeyse 4 sene oldu ama hesaplı yaptırmıştım o zaman.. Halı için de ben yeni halı almadım. Odamda perdemle uyumlu kilimim vardı. Renkli birşey ve çok beğeniyorum, onu kullanmak istedim. Ben de eşim de allerjik bi bünyeye sahibiz. Eşim küçükken kayınvalidem yün halılarını bir dönem toplamak durumunda kalmış, halıfleksler bile astım krizlerini tetiklemiş eşimin bir dönem.. Ben de oğlum doğsun biraz zaman geçsin ayaklansın sonrasında bakarım gerekli olursa bi halı alırım diye düşündüm. Ama bu aralar minibüs yolunda çok fazla halıcıda indirim etiketi görüyorum, aklında olsun alacaksan.

aman miskcim hangimiz anlıyoruz sanki :) baak az önce Chek Chek yazmış 0 bedende 2,5 kg altı yazıomuş, bn de hiç ona dikkat etmeden 0 beden de aldım bi 50lik paket.. en kötü nolcak kullanmazsın birine verirsin :KK66: ama ilk zmnlar bebişlerin altını çok sık değiştirmek gerekiomuş o yüzden baya baya kullanılır, merak etme sen :KK66:

Bende sen aldım diyince baktım 0 bedene netten :))
Birde anneler belirli zamandan sonra daha hesaplı olsun diye Prima aktif bebeğe falan geçiyorlarmış, acaba ne zamandı unuttum yaa

Niye sinir oluyorsun misk ya yalnız değilsiiiinn :) bi gün annemle eksikler için çıkmıştık, annem o lazım bu lazım diye sayıyordu hangisini alalım diye soruyor bir de üstüne acaba bu kadar yeter mi diyor ben de baktım sadece. Dayanamadım en sonunda anne ufo görmüş masum köylü havasındayım nası biliyorsan öyledir dedim :)) Kadın 2 çocuk büyütmüş, kayınvalidemse 3 ama onlar bile emin olamıyorsa bu bebek hazırlığının heyecanı olmasa bildiğin ömür törpüsü olurmuş bence ya:KK45:

aman miskcim hangimiz anlıyoruz sanki :) baak az önce Chek Chek yazmış 0 bedende 2,5 kg altı yazıomuş, bn de hiç ona dikkat etmeden 0 beden de aldım bi 50lik paket.. en kötü nolcak kullanmazsın birine verirsin :KK66: ama ilk zmnlar bebişlerin altını çok sık değiştirmek gerekiomuş o yüzden baya baya kullanılır, merak etme sen :KK66:
evet aslında doğru günlük çok kullanıcaz ilk dönemlerde..neyse bakalım :)))

kızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızo_Obide hangi marka.
Geçen eşimimn eline migrosun hediye çekleri geçmişti, ben de primepremium care 1,2 ve 3 numaradan birer jumbo paket aldım, inşallah pişman olmam.

tac tan yaptiriyorum perdeyi .hali konusunda saray halidan begendim bi tane ama makinede yikananlar daha iyiymis sanirim

Çok fazla çıkıp bakma fırsatım olmuyor, internetten de hiçbir şey anlaşılmıyor ya :(
Ben odasındaki perdemi değiştirmedim. Evlenirken english homedan diktirmiştim, su yeşili fon perdesi ve kendinden minik puantiyeli açık su yeşili tülüm vardı odamda. Ben memnun kalmıştım tülden, ütü istemiyor tülüm makineden çıkınca hoop asıyorum hemen. Teslim de çabuk olmuştu. English homedan bakabilirsin istersen, hatta bazen indirimli ürünler oluyor. Fiyatlarını şimdi bilemiyorum tabii ben yaptıralı neredeyse 4 sene oldu ama hesaplı yaptırmıştım o zaman.. Halı için de ben yeni halı almadım. Odamda perdemle uyumlu kilimim vardı. Renkli birşey ve çok beğeniyorum, onu kullanmak istedim. Ben de eşim de allerjik bi bünyeye sahibiz. Eşim küçükken kayınvalidem yün halılarını bir dönem toplamak durumunda kalmış, halıfleksler bile astım krizlerini tetiklemiş eşimin bir dönem.. Ben de oğlum doğsun biraz zaman geçsin ayaklansın sonrasında bakarım gerekli olursa bi halı alırım diye düşündüm. Ama bu aralar minibüs yolunda çok fazla halıcıda indirim etiketi görüyorum, aklında olsun alacaksan.
Evet bak sen deyince hatırladım english home un güzel oluyordu perdeleri, bir bakayım.
Aslında buldum bir iki parça ama fiyatları çok geldi. Masraf hiç bitmiyor :)

Back
X