2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar :) biz de yavas yavas dizmeye başladık miniğimin esyalarını. Kayınvalidemle yıkayıp ütüleyip koyucaz yavas yavas :) beşiğimizi de aldık mobilya aldım ben. 1 sene içinde de odasını yapıcam insallah. O yüzden şimdilik yanımda yatıcağı normal bi beşik aldım :) gelince onu da atarım size. :) çok güzel duygular. Rabbim sonunu görmeyi nasip etsin hepimize...:KK200:

Eklentiler

• 20150630_185804.webp
    20150630_185804.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG-20150630-WA0018.webp
    IMG-20150630-WA0018.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 124
Niye sinir oluyorsun misk ya yalnız değilsiiiinn :) bi gün annemle eksikler için çıkmıştık, annem o lazım bu lazım diye sayıyordu hangisini alalım diye soruyor bir de üstüne acaba bu kadar yeter mi diyor ben de baktım sadece. Dayanamadım en sonunda anne ufo görmüş masum köylü havasındayım nası biliyorsan öyledir dedim :)) Kadın 2 çocuk büyütmüş, kayınvalidemse 3 ama onlar bile emin olamıyorsa bu bebek hazırlığının heyecanı olmasa bildiğin ömür törpüsü olurmuş bence ya:KK45:
ahhaaaaa :))) haklısın canım..cehalet içinde hissetim dün kendimi biraz ondan:KK70:

ben jokerden aldım, ana kucağı adaptörünü hediye etti satıcı arkadaş ama toplam (her parçası ayrı satılıyor çünkü) ne kadar tuttu bilmiyorum, 2500 TL civarı olmalı. ben siyah şase seçtim, grisi 200 TL'ye yakın daha ucuz..
tesekkurler ,

evet aslında doğru günlük çok kullanıcaz ilk dönemlerde..neyse bakalım :)))
Canim kizima primanin yeni doganini almistim cok memnun kaldim primaylada devam ettim buna almadim daha ama prima alicam yine.kizim 2 .700 gr dogmustu oldu sikinti yasamadim

Kızlar :) biz de yavas yavas dizmeye başladık miniğimin esyalarını. Kayınvalidemle yıkayıp ütüleyip koyucaz yavas yavas :) beşiğimizi de aldık mobilya aldım ben. 1 sene içinde de odasını yapıcam insallah. O yüzden şimdilik yanımda yatıcağı normal bi beşik aldım :) gelince onu da atarım size. :) çok güzel duygular. Rabbim sonunu görmeyi nasip etsin hepimize...:KK200:
Masallah canim herseyini dizmissin saglikla kullanmayi nasip etsin Allah.

Ayni beni
Benimkinin geçtiğimiz haftasonu kafası aşağıdaydı, baskı yapıyordu ve tekmeleri kaburgalarımda hissediyordum. Ama dün yan döndü beyfendi. Şu anda da sağ tarafımı tekmeliyor, kendini gerdiğinde de sola ve sağa doğru elips gibi genişliyor karnım. Bu kadar rahat döndüğüne göre yerleri daha daralmamış ve daha vakitleri var sanırım, benim yarın kontrolüm var soracağım doktoruma :KK51:[/QUOT
Ayni benim oglan valla.sagli sollu uzatiyo karnimi sanirim geriliyo:KK71:

Canim kizima primanin yeni doganini almistim cok memnun kaldim primaylada devam ettim buna almadim daha ama prima alicam yine.kizim 2 .700 gr dogmustu oldu sikinti yasamadim
inş bende memnun kalırım..

kızlar bebk bezini kaç paket kaç beden aldınızo_Obide hangi marka.
Prima premium care canım 1 den 80 lik 2 paket almissin yeter sana çünkü çabuk buyorlar korkma ilk zaman çok bez degistiruyorsun çünkü günde bir kaç kez kaka yapabiliyorlar ama başka alma bence
Bende sen aldım diyince baktım 0 bedene netten :))
Birde anneler belirli zamandan sonra daha hesaplı olsun diye Prima aktif bebeğe falan geçiyorlarmış, acaba ne zamandı unuttum yaa
canım ben tuvalet ogrenene kadar premium care kullandım tek bi sebebi vardı disinin pamuklu olmasi hiç sorun yaşamadım sızma falan gibi dışı naylon gibi olanlar hava almadığı için hiç tavsiye etmiyorum

Bu arada canlar 0 paket premature doğanlar için ki benim kızım 2200 olmasına rağmen benim ihtiyacım olmadı haberiniz olsun 1 numarayı kullandık baya bir 5 kiloya kadar di sanırım ama ben üzerinde yazandan hep bir kilo aşağısında yeni numaraya geçtim sikmasin diye bi de simdiden depo yapmanizi tavsiye etmem çünkü en kaliteli bez bile bebekten bebeğe pişik yapabiliyor Bebeğinizin cildinin sevdiği bez farklı olabilir değiştirip kullanmak zorunda kalabilirsiniz ama genel olarak dışı pamuklu olduğu için premium care tavsiye ederim çünkü elinize aldiginizda anlarsınız diğerleri dışı naylonlu hava almiyor

Back
X