Olur eşler öyle bazen benimki de tam tersi delirtiyir beni zamanı gelsin deyip duruyor

aslında indirimde olduğunda depo yapmak karlı ama işte ne zaman ne kadar buyuyeceklerini kestiremiyor insan
Canim ben çok araştırıyorum bu konuları senin gibi giyecek yiyecek falan sürekli organik olmasına dikkat ediyorum ama market bezi alacaksak care yok gibi organik bezle var ama çok çok çok pahalilar açıkçası ben koku falan olayı hiç yaşamadım bezi bırakan a kadar aynı markayı kullandım bir kere dışı naylonlu olan bir tane kullanmistim ama içime sinmedi topa topak olmustu cisini yapinca
canım kısırlık olayı söyle erkek bebeklerin organı çok fazla sicak ve kapalı kalmamasi gerekiyor zaten bu yüzden özellikle dışı pamuklu hava alan bi bez tercih edilmeli diye biliyorum zaten dokununca anlarsin
Canim ben konyada yapicam ogrenciye birsey yapyiramaz çünkü profun ozeline gidiyorum eminim yani yapyirmadiklarina 7 senelik doktorum
Ben de şu an sayabilirim canım da hani pimpirikliyim ne olur ne olmaz diye sordum iyi ki de sormusum
Canim göbek bağı için ben bezi kibiriyordum ve gazlı bez koyuyorum gobegine üzerine sıkıntı olmadı hiç zaten söylemiştim her bebeğin poposundan farklı ben hiç pişik falan sorunu yasamadigim için devam ettim primaya
ben de de var o ama bebeğin gelişimi iyi olduğu için şimdilik sıkıntı yapmıyorum iki lokma yesem sisiyotum