2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

kayısı çayı öneririm.

Senin bir şeyin kalmamis ki ama hatun :-/
Hayatım boyunca hep zayıf biriydim. Doğumdan sonra hamilelik kilolarımı veremeyeceğimi düşündüm ama çok şükür ki 8-9 ayda gitti. Hiç özel bişey yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim. Regl olduktan sonra hızlı kilo verdim tabi bunda emzirmenin de etkisinin olduğunu düşünüyorum. E bide kızın peşinde koşturmanında payı var:)

Ay ben hala olmadim

Merhaba @bebem ve diger kızlar. Bende şu an bayram tatilindeyim daha kilomu korumaya çalışacağım verirsem ne mutlu. Şu an 62 kilo geliyorum 58 ya da 55 olmak istiyorum. Ama beni gören herkes çok zayiflamissin birşeyin kalmamış yüzün çok gitmiş başka verme dediler. Bende biraz bölgesel çalışayım diyorum tabi ip atlamaya devam ama az atlicam

Eee hani kimsecikler gelmiyor mu artık buraya. Ne oldu kızlar zayıflama maceraniz yarıda mi kaldi. Ben 61.7 oldum. Bayrama kadar hedefim 58 olmak. Göbeğim de baya fark etti. İp atlamak çok güzel birsey iyi ki kesfetmisim. YAŞASIN İP ATLAMAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…