Pazartesi ama
İnş :))Ne güzel ya 1 kilocuk kalmis o da gider yaz sonuna :)
kayısı çayı öneririm.Merhaba arkadaslar,
Madem konu fikrini ben attim ortaya bi zahmet konuyu da acayim dedim
Yas 31.. Boy 167 cm.. 60 kg ile hamile kalip 84le doguma girdimeve geldigimde bi gram bile inmemisti tartida sezaryen olunca uzuun bi sure 78lerde takildim sonra kafaya taktim ve az yemeye basladim su an 70 kg.. Hedef 60 kg hadi olmadi 62 kg
Bu sefer yol cok uzun degil en azindanTamam beybi
Senin bir şeyin kalmamis ki ama hatun :-/İnş :))
Hayatım boyunca hep zayıf biriydim. Doğumdan sonra hamilelik kilolarımı veremeyeceğimi düşündüm ama çok şükür ki 8-9 ayda gitti. Hiç özel bişey yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim. Regl olduktan sonra hızlı kilo verdim tabi bunda emzirmenin de etkisinin olduğunu düşünüyorum. E bide kızın peşinde koşturmanında payı var:)Senin bir şeyin kalmamis ki ama hatun :-/
Pazartesi ama
Pazartesidün eve döndüm tartıya çıkmaya cesaretim yok
Ay ben hala olmadimHayatım boyunca hep zayıf biriydim. Doğumdan sonra hamilelik kilolarımı veremeyeceğimi düşündüm ama çok şükür ki 8-9 ayda gitti. Hiç özel bişey yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim. Regl olduktan sonra hızlı kilo verdim tabi bunda emzirmenin de etkisinin olduğunu düşünüyorum. E bide kızın peşinde koşturmanında payı var:)
O kadar dolanirken vermissindir bence :-/Pazartesidün eve döndüm tartıya çıkmaya cesaretim yok
Bilmem kim :/Kızlar byan bilgili kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?