- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
- Konu Sahibi Semrakaya28
Merhaba hanımlar,ikiz kızlara hamileyim doğuma çok az kaldıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımGözün aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
tek canım benimde :)Bende 22 haftada tek yumurta ikizlerine hamileyim sizlerin tek mi çift yumurta mi
Nasıl gidiyor peki neler yaşıyorsun bu haftalarda agirlastin mitek canım benimde :)
Valla canım benim hamilelik çok kötü geçiyor yarın öbür gün doğum olabilir dedi doktor korkuyorum daha çok erkenNasıl gidiyor peki neler yaşıyorsun bu haftalarda agirlastin mi
Kan transfüzyonundan etkilendin mi peki
Ben 12.haftadan beri kan transfüzyonu olabileceğini söylüyorlar ama cok sukur ileri düzeyde değil.
Valla canım benim hamilelik çok kötü geçiyor yarın öbür gün doğum olabilir dedi doktor korkuyorum daha çok erken
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim :)Mrh benim de ikizzz iki oglusum olCak insallahhh
Suan acilmam varKötü geçmesi ne açıdan. Neden yarın öbür gün doğum olabilir dedi peki açılma falan mı var ki
İnsallah canimKotu dusunme ben ne hikayeler okudum.24 .Haftada heran dogurursun diyenler 37 lerde dogurdu lar. Dua et mübarek günlerde rabbim en iyisini bilir verir .
kacıncı haftada doğum yaptınız ıns.bebeklerınız bı anonce cıkarlar kuvezden gecmıs olsunKizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Kizlar 01 temmuzda ikizlerimi dogurdum suan kuvezdeler
Sagol canim 30 haftalik biri 1700 digeri 1900 dogdularHayır olsun inşallah sağlıkla çıkarlar en kisa zamanda evinize cikarsiniz.
Kaç haftalık ve kaç kilo doğdular.