- 4 Eylül 2014
- 2.173
- 1.922
- 108
- 36
- Konu Sahibi LaDespedida
Gelsin artık mis kokulu melekler ya :)Olmaz olurmu hiç canım gün belli olunca daha bir tuhaf oluyor insan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin artık mis kokulu melekler ya :)Olmaz olurmu hiç canım gün belli olunca daha bir tuhaf oluyor insan :)
Gelsin artık mis kokulu melekler ya :)
Yerleşme ağrısı nedir, bilmiyorum da.Benim iki gundur yerlesme agrim baya var masallah. Kasilmalarimla birlikte sancimda ciddi olmayan boyutlarda azcik oluyor. Ama gobegime resmen elektrik veriyorlar gibi bi aci oluyor sanirim gerildiginden artik uyustu zateninsallah yakindir bebisimin gelmesi :) sizlerde durumlar nasıl annelerrrr:)
Yerleşme ağrısı nedir, bilmiyorum da.
Hımm teşekkür ederim canım. Ağrıdan sonra leke filan oluyor mu?Bebegin kafasi asagi iniyor ya iyice o canim
Hımm teşekkür ederim canım. Ağrıdan sonra leke filan oluyor mu?
Benim de 2 gündür oldu adet gibi sancı sızlamalar.Simdiye kadar yoktu. Dun aksam nişanim geldi ama ve 3 gundur olan adet sancilarim artti :/
Yerleşme ağrısı kasıklarda adet ağrısı gibi mi oluyor?Benim iki gundur yerlesme agrim baya var masallah. Kasilmalarimla birlikte sancimda ciddi olmayan boyutlarda azcik oluyor. Ama gobegime resmen elektrik veriyorlar gibi bi aci oluyor sanirim gerildiginden artik uyustu zateninsallah yakindir bebisimin gelmesi :) sizlerde durumlar nasıl annelerrrr:)
Hic korkma 1haftalik agrin olur bol bol yuruki gaz sorunun olmasin bukadar hayirli dogumlarMeraba eylül anneleri ben eylulu beklerken sanırım ekim annesi oldumprensesim bir turlu gelmek bilmiyor.persembe sezeryana alincam.sezeryan icin tavsiyelrinizi alabilirmiyim ?
Korkma korkulacak bisey degil hiiiiiccccc toplam 1hafta agrin oluyo sonra gidiyo coook hafif oluyo bazen okadar korkmaaa sakiinnnMeraba eylül anneleri ben eylulu beklerken sanırım ekim annesi oldumprensesim bir turlu gelmek bilmiyor.persembe sezeryana alincam.sezeryan icin tavsiyelrinizi alabilirmiyim ?
Canim sag ve sol koselerin agrimasi korkulu degil onemli olan orta hissenin yani dikisin agrimamasi sag ve sol koseler agrimasi normalmis bu arada dogum yapmisin hayirli olsun cnmBenimde 14 gun oldu hala tek tarafta agri sizi var ; ( 40 gün sürüyor mus ağrılar oyle dediler ama bilmiorum
Teşekkür ederim canim geldi nazli prensesim sonunda :) benim göbeğm sarkti dikisin üstüne düşüyo belkide o yüzden hassasiyetCanim sag ve sol koselerin agrimasi korkulu degil onemli olan orta hissenin yani dikisin agrimamasi sag ve sol koseler agrimasi normalmis bu arada dogum yapmisin hayirli olsun cnm