2015 Eylül Kız Bebek Anneleri

LaDespedida

bıdığım
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
765
445
Annelerimiz merhabaaaaaa :KK54:hamilelik nasıl gidiyor bebişlerinizin durumundan alışverişinize:anneadayı:, iştahımıza :kk77: isimlerine kadar herşeyi burada konuşalım kızım olacağı için çok heyecanlıyım :KK36: acaba kime benzeyecek ilk çocuk bide ah bi merak ki sormayın :KK33: allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama çok sabırsızlanıyorum siz ne durumdasınız??? :KK69:

Son düzenleme:
İlk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim bende...
Çok şükür ki oldu. 2. çocuğum da kız olacak, aynı heyecan aynı mutluluk gene var.
Ama şu ana kadar hiç alışveriş yapmadım. Yavaş yavaş almaya başlayacağım. :)
ilk kızımın adını ben koymuştum, bu sefer babası ve kızım karar verecekler.
Günler geçmiyor gibi ama, bir yandan da hızla geçiyor gibi...
Saçma bir ruh hali benimki...

Kızım olacak benimde Rabbim nasip ederse ..Bende kızım olsun çok istiyordum babası kendisine benzetiyor ama kesinlikle bana benziyorr bebişimiz :) :) ama ne demişler kız babaya düşkün olurmuş oradan şanslı neysee ....

Bende cok heyecanliyim o tekmeler insani bu kadar mi mutlu edermis masallahh:) ama aşı vuruldum dun kolum sis ve agriyor bu gece zor gecti :KK43: Uykusuzluk alistirmalarina ben simdiden basladim bakalim hayirlisi :)

İlk çocuğumun kız olmasını çok istemiştim bende...
Çok şükür ki oldu. 2. çocuğum da kız olacak, aynı heyecan aynı mutluluk gene var.
Ama şu ana kadar hiç alışveriş yapmadım. Yavaş yavaş almaya başlayacağım. :)
ilk kızımın adını ben koymuştum, bu sefer babası ve kızım karar verecekler.
Günler geçmiyor gibi ama, bir yandan da hızla geçiyor gibi...
Saçma bir ruh hali benimki...
Allah bağışlasın canım benim için de öyle hem geçmiyor gibi hem de geçiyor gibi. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. :KK68:

Kızım olacak benimde Rabbim nasip ederse ..Bende kızım olsun çok istiyordum babası kendisine benzetiyor ama kesinlikle bana benziyorr bebişimiz :) :) ama ne demişler kız babaya düşkün olurmuş oradan şanslı neysee ....
bizimkinide herkes bana benzetti bense babaya çok merak ediyorum kime benzeyeceğini açıkçası...babası ilk kız olacağını duyunca üzülmüştü ama şimdi çok seviyor kızını isminide babası verdi benim iznimle artık ismiyle hitap ediyoruz yavruşa :KK16:

Bende cok heyecanliyim o tekmeler insani bu kadar mi mutlu edermis masallahh:) ama aşı vuruldum dun kolum sis ve agriyor bu gece zor gecti :KK43: Uykusuzluk alistirmalarina ben simdiden basladim bakalim hayirlisi :)
ne aşısı oldun canım? ben daha rahat uyuyorum ama eğer uyutmazsa daha çok heyecanlanıcamm çünkü daha gelmelerine çok varrrrrrrrrrrrrr:KK55:

Benimde kızım olacak :emir_bebek: ilk bebeğim:anneadayı: oda takımının siparişini verdik. Onun dışında pek bişey almadım alışverişe yavaş yavaş başlıcaz

Sağık ocağın kadını yaptırdın mı ?? Hemşire haftasını takip edip aşı tarihlerinin bilgisini veriyor . Ben 1. dozu oldum 2. sini 4 haziranda olucam

İnşaAllah benimde kızım olacak. Benim tetanoz ilk doz 2haziranda olacak. Ben henüz bişey alamadım :-(

İnşaAllah benimde kızım olacak. Benim tetanoz ilk doz 2haziranda olacak. Ben henüz bişey alamadım :-(
bende bişey almadım henüz temmuzda başlıcaz inşallah.. kızlar dün chicco modele benzeyen ama pajero marka bebek arabası gördüm yeni dogum yapmıs bi anne bebegini gezdiriyodu tam istediğim model pajero'yu hiç duydunuzmuuu?

Merhaba kızlar, benim de inşallah kızım olacak. İlk bebeğimiz. İsmi de Eylül :anneadayı:
Yavaş yavaş hazırlıklara başladım, çünkü havalar iyice ısındı bir de çalışıyorum vakit olmuyor.
Hayırla kavuşalım kızçelerimize inş.

Merhaba kızlar, benim de inşallah kızım olacak. İlk bebeğimiz. İsmi de Eylül :anneadayı:
Yavaş yavaş hazırlıklara başladım, çünkü havalar iyice ısındı bir de çalışıyorum vakit olmuyor.
Hayırla kavuşalım kızçelerimize inş.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok güzel ismiii.. :KK9:

Evet bebeğimize isim bulduk sonunda Aybike olcak :) Ben şimdiden aybik diye seviyorum çok hoşuma gidiyor çok tatlı oluyorrr.. babası da aybiş diyor :KK70:

Cok sevindim kizlar :) benimde kizimin adi Eylül olacak ins :) hep hayalimdi eylule denk geliyor dogumu da ins :) cok sabirsizlaniyorum bennnn:rolleyes::KK6:

X