- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
10. Cok erken bence benmki 15. Gunu 73 ciktiPâzartesi sağlık ocağında ignelerimi yazdrmistim.muayane oluyo 10 gün kontrol oluyo deglmi çarşamba iğne yazdrcam yine gtmisken kan verim diyorum.buzmaan kadar hep bi umut vardı icimde.aşılama oldum hiç olcak gbi gelmiyo.bide doktor şans az dedi moralm bozuldu ondan mi ne
15. Gun yapildi 17 eylule kadar bir aksilik olmazsa 17 eylulde test yaptirim kandaİnsallah.Ben 10.gün yaptrim bi meraktan catlicam :) kaçıncı günde aşılama yapıldı adetine kaç gün var simdi
Aynen canm ilkgun pembeydi ikinci gün kahve .aşılama günü başladım coraspini kesip sende başla canm.ben tramboz gecrdim pıhtı atti.hamile kalırsam 9 ay devamlı kullanicamKahve lekemi oldu canim sende bende ilkdefa oluuor sancmda var adet olacak gibi korkuyorm bende aspirin kullaniuorm igneye yarin baslayacgm
Bende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim canm bende ilkgun bisey yoktu aksam iliski oldu simdi tuvalette pecetede gordum cok korkuyorm bisey olur diueAynen canm ilkgun pembeydi ikinci gün kahve .aşılama günü başladım coraspini kesip sende başla canm.ben tramboz gecrdim pıhtı atti.hamile kalırsam 9 ay devamlı kullanicam
Asilama sansi dusuk ama belli olmaz ben ilkinde cok umutsuzdm ama tutmustu[/QUOTE
Nasip ya elden bisey gelmiyoki.kist olmasında tutmasada nasip .gtmiyo ilacta kullanamiyorum pıhtı oluşur tekrar diye ilaç vermiyorlar.bekleki gitsin
Bende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim
dikkat et benmde genlerde çıktı yolculukta tıkandı damar .bu hormon lclalclari dogum kontrol hapları pihti riski tasitasiyan en buyuk şeylerden biri genetik yatkınlığı olanlarda özellikle.Bende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim canm bende ilkgun bisey yoktu aksam iliski oldu simdi tuvalette pecetede gordum cok korkuyorm bisey olur diue
Olmaz allahin izniyle inşBende 2 dusuk yaptim testlerde homizigot mutasyon cikti 2 gende ve plt yuksek cikiyor benmde kullanmam lazim canm bende ilkgun bisey yoktu aksam iliski oldu simdi tuvalette pecetede gordum cok korkuyorm bisey olur diue
Adet tarihini bekle dedi onada çok var daha10. Cok erken bence benmki 15. Gunu 73 cikti
Gaziantep evet ozelde yaptirdim canmNerede otryorsun buarada .ozeldemi yaptrdin asilamyi ben İst
Nber canm nasıl.gdiyor bekleyişGaziantep evet ozelde yaptirdim canm
Ben iğnelere haftaya başlarım heralde canımKızlar başka aşılama yaptıran yokmu
Hadi hayırlısı canimBen iğnelere haftaya başlarım heralde canım
yanlış olabilir kan sonucun canım çatlatma iğnesinin etkisi geçmememiş olabilir, keşke 3-4 gün daha bekleseydinBende bugün kan verdim sağlık ocağında.yarın cikiyormus sonuc10. Gün vermiş oldum kanı ama çıkar heralde dimi düşükte degerde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?