Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah o kelimeleri bende kullanabilirm ''aaaa bak nasılda geçti?'' demek için sabırsızlanıyorum :) Allah'ım bize sağ salim kavuşturmasını nasip etsin. AMİN... Güzel yerde askerlik yapıyor ne güzel :) Sen nerede outuruyorsun peki?:)
İnşallah o kelimeleri bende kullanabilirm ''aaaa bak nasılda geçti?'' demek için sabırsızlanıyorum :) Allah'ım bize sağ salim kavuşturmasını nasip etsin. AMİN... Güzel yerde askerlik yapıyor ne güzel :) Sen nerede outuruyorsun peki?:)
ARYILDIZ markasindan çok güzel nevresim takimi gördüm "Cassandra" modeli (mavi) :
100 % pamuk saten.
Aranizda ARYILDIZ 'dan nevresim takimi alan var mi ? Ya da kalitesini bilen var mi ?
Internet'ten alacagim için ve yurtdisinda oldugum için bu ürünü yakindan görme imkanim yok malesef ...
Kızlar Merhaba, aranızda yeniyim ve İnşallah 2015 Ağustos gelini olcağım. 1 yıldır nişanlıyım sizlerin düğün ne zaman ve çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor, Neler aldınız neler eksik kaldı? Resimleri paylaşalım. Fikir alış verişinde bulunalım. Eminim birbirimize baya yardımımız dokunur:) Buyrun sohbetee :)
Kızlar Merhaba, aranızda yeniyim ve İnşallah 2015 Ağustos gelini olcağım. 1 yıldır nişanlıyım sizlerin düğün ne zaman ve çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor, Neler aldınız neler eksik kaldı? Resimleri paylaşalım. Fikir alış verişinde bulunalım. Eminim birbirimize baya yardımımız dokunur:) Buyrun sohbetee :)