Güneş Gözlükleri 2015 Gözlük Trendi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.715
gozluk_kapak.jpg

Lifestyle, premium, lüks ve spor gözlük alanlarında lider Luxottica, bünyesinde bulunan markaların 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını sizin için,

My Burberry yeni kadın parfümünün lanse edilmesini kutlamak amacıyla yaratılmış, güneş gözlüğü ve optik gözlük çerçevelerinden oluşan Trench Koleksiyonu karşınızda! Birleşik Krallık’ta tasarlanan ve İtalya’da üretilen, elle monte edilmiş bu koleksiyon, markanın ustalık ve yenilik mirasını vurguluyor. Koleksiyon, ikonik Burberry trençkotundan esinlenmiş olup, bu dış giyimin karakteristik tasarım ayrıntılarını yansıtıyor.


Dolce&Gabbana’nın Enchanted Beauties olarak adlandırdığı yeni gözlük koleksiyonu; markayı en çok karakterize eden temaları şık ve sofistike bir biçimde yorumlayan büyülü ve zengin doğanın içinde bir yolculuk sunuyor. Dolce&Gabbana’nın geçtiğimiz sezon kadın defilelerinin fonunu oluşturan büyülü ormandaki, küçük büyülü varlıklar, değerli ve pırıltılı Swarovski kristal çiçeklerle birlikte elde yapılmış çerçevelerin üzerine işleniyor. Canlı ve kadınsı renklerle kombinasyon sayesinde yenilenmiş Animalier teması da koleksiyonu kuvvetlendiriyor. Markanın en ikonik modellerini karakterize eden çok şık metal saplarda Sicilyalı köklere yapılan atıfta bulunuluyor.



Yeni Miu Miu gözlük koleksiyonunun esin kaynağını deneyselcilik ve yaratıcılık oluşturuyor. Simetrik biçimler ve asimetrik çizgiler, minimal bir tasarım ve büyüleyici süsler, ince biçimlendirilmiş metal yapı ve canlı renklerdeki asetatlar her modelde uyum içinde dengeleniyor.


Ray-Ban, 2015 İlkbahar-Yaz için, ikonik güneş ve optik modellerini, malzeme ve teknoloji dünyasındaki yeni keşifleri ile yeniden yaratıyor. Ray-Ban, 1937’den bu yana deneyim, macera, işlevsellik ve tasarım ile birlikte anılmaktadır. ABD Hava Kuvvetleri pilotları için yapılan ilk Ray-Ban olan Aviator modeli aerodinamik stil, konfor ve teknik performansın mükemmel bir kombinasyonudur. Bu nedenle piyasaya çıktığından beri hayran kitlesini genişletmeye devam etmektedir. Aviator’ın yanısıra Wayfarer ve Clubmaster da zamanla Ray-Ban ikonlarına dönüşmüştür.



1917’de kurulan İtalyan Persol markası; benzersiz teknik özellikleri sayesinde çarpıcı tasarımı ve maksimum konforu bir araya getiriyor. Mükemmel netlikte görüş sağlayan kahverengi kristal lensler, maksimum güneş koruması için polarize versiyonları ve üç çentikli burunluğu bulunan Victor Flex; Meflecto sistemli esnek gözlük sapı özelliği ile Supreme Arrow. Farklı stil ikonlarına gönderme yapan Persol, 714 katlanan modeli ve Cellor’u yeniden yorumlayarak 2015 koleksiyonuna ekledi.
buseterim
 
X