Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3haziran bebegimin gelisi. Hazirsn anneleri bebeklerimizi beraber bekleyelim
merhaba bende haziran annesi olacagım . acaba horman degerleriniz nasıl ...3haziran bebegimin gelisi. Hazirsn anneleri bebeklerimizi beraber bekleyelim
Adetten 2gun sonra 408merhaba bende haziran annesi olacagım . acaba horman degerleriniz nasıl ...
merhaba bende haziran annesi olacagım . acaba horman degerleriniz nasıl ...
kalbi oluşmuştur ama şimdi duyulmaz sanırım.. aslında senin keseyi yarın görebilirdi bence. ben yarın gidicembende gecikmenin 5. günü, yani 2 gün önce beta HCG 970.06 çıktı ama keseyi göremedik bayramdan sonra gel dedi dr..
Ama şimdi onun miniminnacık kalbi oluşmuştur değil mi :)
Bende hayiz i ma 2 gün varken kan tahlili yaptırdım 284.01 çıktı dr bayramdan sonra gel o zaman 4 haftalık falan olur dedibende gecikmenin 5. günü, yani 2 gün önce beta HCG 970.06 çıktı ama keseyi göremedik bayramdan sonra gel dedi dr..
Ama şimdi onun miniminnacık kalbi oluşmuştur değil mi :)
bayram bizim için oldukça merak dolu geçicek sanırım :) keseyi görmekten ziyade acaba kalp atışını duyabilicek miyiz onu çok merak ediyorumBeta hgc her gün iki katı yükseliyormus merak ediyorum tekrar tahlil yapınca kac çıkacak
kalbi oluşmuştur ama şimdi duyulmaz sanırım.. aslında senin keseyi yarın görebilirdi bence. ben yarın gidicem