- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi mormenekse0101
- #1.801
canım gönlünü ferah tut iş yapma ayaklarını uzat hatta altına yastık koy ayagının eğilme ve yüksege uzanma ben oğlumda yaşadım o sıkıntıyı tuvalete gitmeye korkar olmuştum ama şimdi canavar gibi bir oğlum var darısı sana bide progestan yada iğne verdi mi doktorun
maşallah çok güzel darısı keseye....Benimde aynısı akşam başladı sabah erkenden hastaneye gittim kendi dr uma değil ama başka bir doktora gittim keseyi gördük çok iyi güzel dedi ama düşük tehlikesi dedi kanama için yarında kendi dr uma gidicem çok korkuyorum Allah inşallah kucağımıza almayı nasip eder
rabbim tedavisiz evlatlar nasip etsin canım.kızlar günaydın bugun tekrar kan verdim 12. gün 225 di 14.gün bugün 500 çıktı betahcg sanırım bu sefer oldu
inşallah sizlerdende güzel haberler alırım dualarım sizinle
hasret takvimin çok hoş olmuş canım :)Günaydın kızlar, hastaneden geliyorum sonucum negatif....
12.gün başlayan kahverengi sıvı akıntı bugün adet sancısında birlikte daha koyunrenge dönüşmüştü ve miktarında artış olmuştu. Belli ki vücudum adet olmaya çalışıyormuş.
Insan canlı embriyolarına can olamadığını kendine nasıl anlatır?
Çok üzüldüm canım. Rabbim sabır versin. Ama sakın öyle düşünme onlara canı veren de Allah alan da Allah. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin ol demesine kalmış. Bu sefer ol demedi. İnşaallah en kisa zamanda ol der.