- 16 Temmuz 2015
- 66
- 49
- 8
- 44
- Konu Sahibi omersaid32
1 mart itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım var mi benimle birlikte Zayıflamak isteyen arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gobek eriten bi zayiflamausa kabul. Benim kilodan cok gobek derdim varda:)1 mart itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım var mi benimle birlikte Zayıflamak isteyen arkadaşlar
AynenEvet tabiki sen fil ben gergedanMazef de su aygiri:)))))
Dimi ama o ney oyle 5 tane tatli disin kavuguna gitmez. Ben halka tatli sevmiyo. Ben pasta borekciyim. Kendin pisir kendin ye yapiyom:)Aynenesime dedimki bana tatli al tr pastanesinden halkali tatlidan almis 6 tane hepsini yedim
bi tane o yedi getir yiyelim diyo ooho talimi kalir bana gore almisin dedim 10 tane alcan ki 2 tane yiyebilesin
Emzirdigimiz icin tam diyet yapamiyoz ek gidaya gecince artik vercez kilolariBu iştahla nasıl diyet yapılır nasıl. Kilo verilir yaaa bilemedim şimdi
73 ile başladığım hamileligim 90 ile son buldu doğum sonrası 80 kaldım şimdi ise 84,9 um 4. Doğumum her Doğumumdan sonra kilo almışımdır bunda da gelenek hiç bozumadı varsa benim gibi olan arkadaşlar Buyurun birlikte zayiflayalim
Darısı başıma ben dikkat etmeyi bıraktım 89 olmusum
Bende ilk günde 2.6 kg verdim.günlük leslie yapıyorum 45 dk en az.ve tabi yediklerimi kistim.benim de hedef kilom 70.şu an kaç kilosun?Ben tekrar başladım diyete şuan sadece ekmek ve tatlıları çıkardım akşam 8 den sonra bir şey demiyorum bir haftada 2kilo oldu inşallah devamı gelir bende 70 yada 73 olmak istiyorum ama ilk hedefim 79 tabiki
ne güzel. Tebrikler.kaçtan düştün 80.2 ye ? Nasıl verdin?Ben kilo vermeye devam ediyoruuumm :)) güncel 80.2 :)
Bende ilk günde 2.6 kg verdim.günlük leslie yapıyorum 45 dk en az.ve tabi yediklerimi kistim.benim de hedef kilom 70.şu an kaç kilosun?
ne güzel. Tebrikler.kaçtan düştün 80.2 ye ? Nasıl verdin?
Hiç de yavaş değil ki.gayet güzel vermissin.darısı başıma ne diyim :)85.7den düştüm 1 ayda. Çok fazla bir şey yapmadım aslında abur cubur yemeyi kestim ekmegi azaltip daha çok protein tukettim. Bir de spor yaptim biraz. Emzirdigim için diyet olayina fazla giremedim ama bunları yapmam bile yetiyor. Yavaş yavaş da olsa veriyorum kiloları