Annemle hiç sağlıklı ilişkim olmadı bir sürü sebep var tek tek anlatılmaz uzun. Neyse evlendim evlenince daha bir değere binersiniz ya bir tık öyle oldum. Ama bağ yok sadece benden yana vicdanen iyi olsun aman uzmeyeyim ,vicdanen yanına gideyim vicdanen evime çağırayım böyle hissediyorum yapacak birşey yok. Oturup iki kelam edemeyiz. Ben giderim iki saat oturur evime dönerim. O gelir kalkmak bilmez. Sabah gelir akşam gider bazen ama o günüm çöp olmuş gibi hissediyorum, bunları kendime itiraf etmek bile vicdanımı sızlatıyor ama artık bunaliyorum akşama doğru ve hâlâ kalkmaz. Görende çok iyi vakit geçiriyoruz sanacak insan iki üç saat oturur tadında bırakır gider. Sus pus oturuyoruz bütün gün. Artık mesela bugün dayanamadım anne benim planım vardı arkadaşa gideceğim seni bırakalım mi ama kusura bakma falan dedim. Ben biliyorum bozuldu ama yok tamam kusurluk durum yok dedi belli etmemeye çalıştı. Bir başka odaya gittim geri geldim sayiklar duydum. Bana pis köpek diyor. Böyle sayikliyor. Bir işle uğraşıyorum fısır fısır kendi kendine konuşuyor dayanamadım anne ne konuşuyorsun kendi kendine duyamıyorum noldu ne diyorsun dedim. Hiç bişey yok dedi. Ben duydum bana pis köpek dedin dedim. Vallahi billahi demedim beni sinir etme bir daha gelmem buraya bak dedi. Bu arada sıkışınca yalandan yemin eder kendini kurtarmak için huyudur. Uzatmadim neyse gitti ama mutlu muyum böyle olduğu için asla değilim. Bıktım artık ne onunla.oluyor ne böyle oluyor. Gerçekten bazen diyorum sadece vicdan yükü bu kadar. Benimde evladım var korkuyorum böyle içimden düşünürken bile Allah beni de sınar diye ama gerçekten taaa çocukluktan iğrenç başladı herşey şimdi de olmuyor. Bir arkadaşım var annesiyle arkadaş gibi annesine balım kuşum bitanem diye hitap eder. Ben bir kere annecim demedim diyemedim içimden asla gelmedi. Bunu böyle hissetmeyi ben istemedim. Beni beddualarla büyüttü hakaret küfür dayak hepsi vardı . Şimdi minnoş minnoş olamam olamıyorum. O da ne halden anlar hiç on saat oturur valla geliyorum dediğinde sırf bu yüzden strese giriyorum. İki üç saat otur kalk git ama yok. Allah kimseye böyle anne evlat ilişkisi vermesin. İnşallah kendi evlatlarına çok iyi olur. Ona benzemekte çok korkuyorum.kimseye diyemiyorum içime atıyorum utanıyorum annemi mi anlatcam millete. Eşime bile bu kadar içten anlatamam utanıyorum