2015 kasım anneleri fazla kiloları olanlar buraya

73 ile başladığım hamileligim 90 ile son buldu doğum sonrası 80 kaldım şimdi ise 84,9 um 4. Doğumum her Doğumumdan sonra kilo almışımdır bunda da gelenek hiç bozumadı varsa benim gibi olan arkadaşlar Buyurun birlikte zayiflayalim

Aynen esime dedimki bana tatli al tr pastanesinden halkali tatlidan almis 6 tane hepsini yedim bi tane o yedi getir yiyelim diyo ooho talimi kalir bana gore almisin dedim 10 tane alcan ki 2 tane yiyebilesin
Dimi ama o ney oyle 5 tane tatli disin kavuguna gitmez. Ben halka tatli sevmiyo. Ben pasta borekciyim. Kendin pisir kendin ye yapiyom:)

Ben abur cuburu cikardim hayatımdan 1 haftada 2.5 kilo verdim

Beeeen
2015 kasımda doğdu oğlum. Sadece 13 kg aldım hamileyken.5 kg fazlam vardı 40 im çıktığında. Şu an fazlam tam 13
Ptesi başladım rejime.un ekmek vs yok.2 lt su.günde 45 dk evde egzersiz.şimdilik bu kadar yapabiliyorum.telefonuma uygulama indirdim.yediğim ictigim kaloriyi yazıp takip ediyorum.emzirdigim için bildiğim bütün uygulamalar elimde patladı. Emzirmeyen varsa aranızda uygulayabilirsiniz. Özellikle corekotu yağını ve yeşil kahveyi tavsiyr ederim.corekotu yla eşim 7 kg verdi.bende yeşil kahveyle 1 ayda 4 kg vermiştim oglumdan once.9 mayısta 82.2 ydi kilom.hedefim 70. Kızım haftaya kreşe baslayacak o zaman oglumla daha çok yuruyecegiz inşallah.
Bu arada bi ricam olacak sizden
Merhaba hanımlar. Cocuklarimla tatil planı yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) topigimin adi:
Çocuklarla tatil önerisi ama...

Ben tekrar başladım diyete şuan sadece ekmek ve tatlıları çıkardım akşam 8 den sonra bir şey demiyorum bir haftada 2kilo oldu inşallah devamı gelir bende 70 yada 73 olmak istiyorum ama ilk hedefim 79 tabiki

Ben tekrar başladım diyete şuan sadece ekmek ve tatlıları çıkardım akşam 8 den sonra bir şey demiyorum bir haftada 2kilo oldu inşallah devamı gelir bende 70 yada 73 olmak istiyorum ama ilk hedefim 79 tabiki
Bende ilk günde 2.6 kg verdim.günlük leslie yapıyorum 45 dk en az.ve tabi yediklerimi kistim.benim de hedef kilom 70.şu an kaç kilosun?

Ben kilo vermeye devam ediyoruuumm :)) güncel 80.2 :)
ne güzel. Tebrikler.kaçtan düştün 80.2 ye ? Nasıl verdin?

Bende ilk günde 2.6 kg verdim.günlük leslie yapıyorum 45 dk en az.ve tabi yediklerimi kistim.benim de hedef kilom 70.şu an kaç kilosun?

ne güzel. Tebrikler.kaçtan düştün 80.2 ye ? Nasıl verdin?

85.7den düştüm 1 ayda. Çok fazla bir şey yapmadım aslında abur cubur yemeyi kestim ekmegi azaltip daha çok protein tukettim. Bir de spor yaptim biraz. Emzirdigim için diyet olayina fazla giremedim ama bunları yapmam bile yetiyor. Yavaş yavaş da olsa veriyorum kiloları

Hiç de yavaş değil ki.gayet güzel vermissin.darısı başıma ne diyim :)

Kızlar oğlum çok huzsuz bu aralar pek göremiyorum ama diyete devam 84 ü gördüm inşallah hedefledigim kiloya gelirim sizde işler nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…