2015 kasim annelerinin geyik sohbeti arti 18 :)

Off o kadar fena diyosun yani. Sen halinensukret biz o gaLari cikarabilmek icin dakikalarca ugrasiyoz
Ay kokmuyirda dünden beri gazman gibi hanı re zar zurt.az önce emzirsigim sure boyunca gaz çıkardı. Bazense çıkartınca dönüp yüzüme bakiyor.:KK70:

Ay kokmuyirda dünden beri gazman gibi hanı re zar zurt.az önce emzirsigim sure boyunca gaz çıkardı. Bazense çıkartınca dönüp yüzüme bakiyor.:KK70:
Kokmasin zaten kokarsa usutmus olur. Birak cikarsin. Ama ayaklarini sicak tut ayaklari usuyorsa ondanda cok gazli olur

Kokmasin zaten kokarsa usutmus olur. Birak cikarsin. Ama ayaklarini sicak tut ayaklari usuyorsa ondanda cok gazli olur
Patiksiz durdurma mda iki gundur öyle.bide akşam çorba içiyordu.binada bi iki verdim beğenmedi bu.bi kaşık uzattim dalginligina geldi ağzını acti bu.çorba ağzına gelince bi sasrdi hanı bir anda sıcak bisey içersinde ne yapcagini sasirsin sağa sola bakarsinya.vi yandan guldum bi yandan su verdim. Ayy çok komikdi tipi

Patiksiz durdurma mda iki gundur öyle.bide akşam çorba içiyordu.binada bi iki verdim beğenmedi bu.bi kaşık uzattim dalginligina geldi ağzını acti bu.çorba ağzına gelince bi sasrdi hanı bir anda sıcak bisey içersinde ne yapcagini sasirsin sağa sola bakarsinya.vi yandan guldum bi yandan su verdim. Ayy çok komikdi tipi
Allahim sapsik yerim ben onu. Ek gidaninda hem sıkıntisi hem rahatligi var bakalim bizim kiz napacak

Ben payimi isyerim o msjlarin yarisi bana ait banane banane ben olmasam nasi aktif olcaktinki

Ya yemiyorlarmis mamayi anne sütumü reddenler falan sen hiç denk gelmesini.biri var çocuk altı aylık olmuş hala uç aylık kilosindaymis bebek
Ha o topikleri bende ne biliim ya genel konulardan bahsediyon sandim. Kiz xoxuklari yemek konusunda daha nazli oluyolar galiba coxukken bende yemezmisim

Back
X