2015 Kasım Annelerinin Hastane ve Doktor Seçimi

Beyaz Patik

Kasımda Aşk Başkadır
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
2.412
3.133
Doğum yapmayı planladığımız , tecrübe edip memnun kaldığımız hastane ve doktorları , bu konudaki düşüncelerimizi bu başlık altında paylaşırsak , konuyu takip etmesi daha kolay olur .

Benim ilk dogumumu ayse buyukogut yaptirdi. Vatan cad. İstanbulda ozel muayenehanesi var. Ethica incirli hastanesi ile anlasmali kendisi orda dogumumu yaptim. Herseyiyle son derece memnun ayrildim. Doktorum zaten sahane isinin ehli. Normal dogumla kucagima aldim kizimi. Bu hamileligimde de kendisine gidiyorum.

Ben 25 haftalik hamileyim. goztepe medical parka gidiyorum.Mehtap yazicioglu doktorum.cok iyi sakin ve bilgili bi doktor.sirf para icinde gereksiz testler vermiyor.hastane ile dogum ucretini konustum.normal 3500.sezeryan 4500.biraz zorlarsaniz bes yuzer lira iniyo ikisindede

Arkadaşlar güncel ücretleri de paylaşırsanız daha faydalı olur. Bi de doğum yapıp memnun kaldığını söyleyeen arkadaşlar hangi tarihte doğum yaptınız?

Ben izmirdeyim, Dr um Ahmet Güler kendim de sağlıkci olduğumdan aynı hastanede calistigim bir çok arkadaşım gibi ben de ahmet guler i tercih ettim, kendisi çok naif güleryüzlu,iyimser ve sıcak birisi... muayenesi 130, sanırım cinarli da doğum da 1500 yada 1700 civarı çok hatırlayamadım. Kendisi de oranın ortaklarından.

Kozyatagi central hospital da onerebileginiz doktor var mi acaba kizlar.sezeryan ve normal dogum ne kadar acaba
Sgkli Doğumlar Dr dahil

Normal 1450 1 gün 1 gece ve refakatçi dahil
Sezaryen zorunlu 2050 2 gün 1 gece
Isteğe bağlı 3550 (kan tahlili dahi)

Kan tahlilleri 270
500 epidural normal fark
Sezeryande spinal 300 fark

Suit oda fark 230
Bebek sünneti Üroloji 550

Doktor olarak da Fatmanur Hanım , Başak Hanım

Sgkli Doğumlar Dr dahil

Normal 1450 1 gün 1 gece ve refakatçi dahil
Sezaryen zorunlu 2050 2 gün 1 gece
Isteğe bağlı 3550 (kan tahlili dahi)

Kan tahlilleri 270
500 epidural normal fark
Sezeryande spinal 300 fark

Suit oda fark 230
Bebek sünneti Üroloji 550

Doktor olarak da Fatmanur Hanım , Başak Hanım

Ayy canim cok tesekkur ederim ne guzelde ayrintili yazmissin cok sagol

Üsküdar hospital türk
Ayşe Nurcan Ünlüer
Muayene ücreti: 45tl
Normal doğum:?
Sezeryan:?

( Öğrenince soru işaretleri dolacakHoppa)

Memorial hizmet hastanesi
Meltem eğilmez
İlk doğumumuda onda yapmıştım
Çokta severim kendisini
Şu anki fiyatlarını bilmiyorum henüz
İnşallah yine normal doğum olur
Muayne ücret 140

Memorial hizmet hastanesi
Meltem eğilmez
İlk doğumumuda onda yapmıştım
Çokta severim kendisini
Şu anki fiyatlarını bilmiyorum henüz
İnşallah yine normal doğum olur
Muayne ücret 140

Hizmet hastanesi 3200 normal dogum,
Sezeryan 3700
İstege bagli sezeryan 4200 diye artarak gidiyor.
Ben de Nadide Hanimla baslamistim ama dogum ucretleri fazla geldigi icin devam etmedim.

Avcilar Hospital
Normal dogum 1000 sanirim
Sezeryan 1250 ya da 1500 de olabilir , net fiyatlari animsamiyorum ama bu araliklarda. Suit oda farki 200 lira.

Kızlar bende Kayseri'de yaşıyorum. Acıbadem Mustafa Taş ' a gidiyorum. Doğum normal sezeryan ayrımı yok. 2 ayrı paket var biri 3000 tl diğeri 4500 tl

Ben de şu ana kadar Balgat'taki Akropol hastanesine gittim. Fakat bundan sonra değiştirmeyi düşünüyorum, ama nereye gideceğim tam belli değil. Dışarıdan bir doktor buldum, bu hafta ona muayene olacağım. Özel hastanelerde yaptırıyormuş doğumu. Akay adı geçti. Doktor 1500 istiyordu sanırım, hastanede 1500 ya da 1800 gibi bir şey. Emin değilim. Bu hafta gidince konuşmam lazım.

Bende ank danim canim sezeryan olacağı için büyük ihtimal kasım olucak
Ben özel yuzuncuyil hastanesini dusunuyorum doğum için 1750 di sanırım sezeryan fiyatı 1 gece yatış sen nerde dusunuyordun

Ben de şu ana kadar Balgat'taki Akropol hastanesine gittim. Fakat bundan sonra değiştirmeyi düşünüyorum, ama nereye gideceğim tam belli değil. Dışarıdan bir doktor buldum, bu hafta ona muayene olacağım. Özel hastanelerde yaptırıyormuş doğumu. Akay adı geçti. Doktor 1500 istiyordu sanırım, hastanede 1500 ya da 1800 gibi bir şey. Emin değilim. Bu hafta gidince konuşmam lazım.

ozge_ilkhegidiyorsun t: 42105590 .!.:

Akrapol de kime gidiyordun cnm doğum ne kadardı orda neden memnun kalmadin şuan özel de kime gidiyorsun ay çok sordum ya :)

X