Aşılama 2015 KASIM AYINDA AŞILAMA YAPACAKLAR BURAYA!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

guzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
11
0
36
Düzce
2015 YILI KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAĞIZ. ÇOK STRESLİYİM. TECBÜRELERİNİZİ BEKLİYORUM YARDIM EDİN. NE YAPMALIYIM. NEYE DİKKAT ETMELİYİM. REGL İM BÜYÜK İHTİMALLE 16 SINA ..........................

BİR ARKADAŞIM AŞILAMA YAPTIRDI; YOK MAYALI EKMEK YEMEDİ, HEP ET YEDİ, RAFADAN YUMURTA YEDİ BÖYLE BİŞEY VARMI ÇOK MERAK EDİYORUM BENİM DR. BÖYLE BİR KONUDAN HENÜZ BAHSETMEDİ VE BEN MERAT EDİYORUM........... BİLGİSİ OLAN VARSA BEKLİYORUM

bende bu ay aşılama olucam inşallah tutar adetimin 2.günü muayene oldum klomen verdi doktor 10 tablet var içinde sabah akşam içiyorum yarın kontrole gitcem.. eşimdede bendede herhangi bir sorun olmamasına rağmen olmuyo :(
benm doktorumda onu ye bunu ye yada yeme diye herhangi bir şey demedi kii okadar yorum ve doktor yazısı okudum bu konuyla ilgili hiç birindede böle bişe yazmıodu yeme içmeyle ilgili :)

Cok umutsuz bir asilama yasadigim icin yaziyorum. Esimin sperm degerleri iyi degildi benim rahimle ilgili problemlerim vardi yani umutsuz bir asilmaydi ama allahtan umut kesilmez ya dua ettim hem de cok. 12. Gun kan tahlili yaptirdim 0 cikacak kesin ve tup bebek icin baslayacagiz kagidi elimize aldik o da ne pozitif. Pozitif olun umidi hiç kesmeyin insallah sizin icin en guzel zamanda gelir mucizeniz insallah bende sag salim kucagima alirim

arkadaşlar mrb bende 7 kasımda aşılama yaptrdım bol bol dua ediyorum tutması için 9.günüm bugün midem bulanıyor nedendir böle bişy başına gelen varmı

arkadaşlar mrb bende 7 kasımda aşılama yaptrdım bol bol dua ediyorum tutması için 9.günüm bugün midem bulanıyor nedendir böle bişy başına gelen varmı
merhaba bende 11 kasımda yaptırdım ama ben 6.günüm diyorum aşılamanın yapıldığı günde sayılıyor die biliyorum. senin 4.veya 5.günlerde yanlarında ağrılar oldumu sürekli yada ara ara olan ağrılar?

Cok umutsuz bir asilama yasadigim icin yaziyorum. Esimin sperm degerleri iyi degildi benim rahimle ilgili problemlerim vardi yani umutsuz bir asilmaydi ama allahtan umut kesilmez ya dua ettim hem de cok. 12. Gun kan tahlili yaptirdim 0 cikacak kesin ve tup bebek icin baslayacagiz kagidi elimize aldik o da ne pozitif. Pozitif olun umidi hiç kesmeyin insallah sizin icin en guzel zamanda gelir mucizeniz insallah bende sag salim kucagima alirim
Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıniza Almayi nasip etsin bize de dua edin lütfen ben de asilamaya sıcak Bakmıyorum Da Dr dedi mecbur başladık :)

merhaba bende 11 kasımda yaptırdım ama ben 6.günüm diyorum aşılamanın yapıldığı günde sayılıyor die biliyorum. senin 4.veya 5.günlerde yanlarında ağrılar oldumu sürekli yada ara ara olan ağrılar?
hala sol kasık tarafımda ağrı var ara ara oluyo cnm

hala sol kasık tarafımda ağrı var ara ara oluyo cnm
acaba bu tuttuğuna yönelik bir belirtimi benimde 4.gün sağ tarafta yoğun bir ağrı oldu soldada ara ara oluo ama bilemiyorum inşallah tuttuğuna ait bir belirtidir:KK46::KK24:

acaba bu tuttuğuna yönelik bir belirtimi benimde 4.gün sağ tarafta yoğun bir ağrı oldu soldada ara ara oluo ama bilemiyorum inşallah tuttuğuna ait bir belirtidir:KK46::KK24:
ben 4.gun öle ağrılarım oldu doktorumu aradım yumurtan çatlıyo normal dedi inş tutmuştur canm bende sabırsızlıkla bekliyorum

Back
X