- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
-
bakalım ne diyecek sağlıklı olduğunu duysam yeter zatenBen cumartesi 11+1 dim bana cinsiyet tahmini yapti belku sanada yapar canım. Allah gönlüne göre versin :)
bana yapılmayacak ikili ensede burunda ölçülmedi zaten bende istemiyordum denk geldi rabbim sağlık versin bebeklerimize hiç endişe etme canımBende canım 12/3 Olacağım ikili test yapacak Hayırlısı gecen öylesine ölçtü 1.3 çıktı yüksek mi ya inşallah artmamıştır Aklım ikili teste 3e kadar normal dedi ama bazı arkadaşların daha düşük çıkmış 10 gun geçecek inşallah 3 olmamıştır ya
ben hiçbişey almadımda kullanmıyorumda çatlak için istemiyorumda güneş lekeleri için almak isterim bunlardan hangisi leke içinKizlar bu arada çatlak kremi ve leke oluşumunu engelleyici güneş kremi kullanan varmı doktor bana learac ve solenta yazdı bunları kullanan varmı ben henuz almadım
Solenta pregna leke için canımben hiçbişey almadımda kullanmıyorumda çatlak için istemiyorumda güneş lekeleri için almak isterim bunlardan hangisi leke için
ondan alayım bari çatlağı hiç düşünmüyorum doğrusu istediği kadar çatlayabilir yavrum iyi olsunSolenta pregna leke için canım
inşallah canım benım rabbım hepımızın bebeklerını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasıp etsın ınsallah:)gözün aydın kan sonucunda iyi çıkar inşallah demek mini minnak kızmış maşallah maşallah
al benden de o kadar günler geçmiyor gibi iyimi değilmi hep merak içindeyim
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bakalım çok heyecanlıyım iyimi sağlıklımı büyüdümü inşallah sağlık haberini alırım bende folbiol kullanıyorum vitamin ilacına geçmedim dahainşallah canım benım rabbım hepımızın bebeklerını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasıp etsın ınsallah:)
sana da kontrolde soyleyebılır bence cınsıyetını hayırlısı neyse o olur nsallah hakımızda :)
bu arada suan hangı ılacları kullanıyorsunuz ben hala sadee folıkasıt kullanıyorum ve çatlak ve leke kremlerine başlamadım sızce başlamalı mıyım cunku artık bebegım kendını bellı etmeye başladı :)
kızlar bide akşam yemek yerken yemek bitimine doğru sanki kalbim çarpıntı yapıyor gibi nefes darlığı yaşıyorum normalmidir
inşallah canım benım rabbım hepımızın bebeklerını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasıp etsın ınsallah:)
sana da kontrolde soyleyebılır bence cınsıyetını hayırlısı neyse o olur nsallah hakımızda :)
bu arada suan hangı ılacları kullanıyorsunuz ben hala sadee folıkasıt kullanıyorum ve çatlak ve leke kremlerine başlamadım sızce başlamalı mıyım cunku artık bebegım kendını bellı etmeye başladı :)
yavaş yiyorum hatta çarpıntım olunca yemeyide kesiyorumCanım hızlı yememeye çalış ve az ye nefes darlığı hamilelikte normalmis
aynen bende öyle canım bende yarın gitcem ikili yapılmayacak ama işte bende çok endişeleniyorum ben sabah 8 de gideceğim sen nezaman gideceksin gelince yazHayırlı kandiller yarın ikili testim var bebeğim nasıl acaba çok merak ediyorum karmakarışık rüya görüp duruyorum inşallah hala benimledir
Hayırlı kandiller canım benimde yarın ikili testim var ve senle aynı durumdayım. Inşallah güzel hbr.lerle geleceğizHayırlı kandiller yarın ikili testim var bebeğim nasıl acaba çok merak ediyorum karmakarışık rüya görüp duruyorum inşallah hala benimledir
Bakalım çok heyecanlıyım iyimi sağlıklımı büyüdümü inşallah sağlık haberini alırım bende folbiol kullanıyorum vitamin ilacına geçmedim daha
Canım benim doktorum folbiol kesti kan hapı verdi o folik asitte içeriyor ve mineral vitamin takviyesi verdi
İNŞALLAHHayırlı kandiller canım benimde yarın ikili testim var ve senle aynı durumdayım. Inşallah güzel hbr.lerle geleceğiz
HADİ HAYIRLI OLSUN KIZIN MAŞALLAH DİYELİM FISTIĞINAkızlar benım 2. doktorum bugun kesın kız dedı :) folbıolu bırak proestana deva et dedı nedense ne vıtamın ne de demır ılacı vermedı kfam karıştı bırazzz :/
kızlar benım 2. doktorum bugun kesın kız dedı :) folbıolu bırak proestana deva et dedı nedense ne vıtamın ne de demır ılacı vermedı kfam karıştı bırazzz :/
BEBEĞİN İYİYMİŞ YA CİNSİYETİNİ SONRADA ÖĞRENİRSİNBenim de bugun kontrolüm vardı sordum ama 16. Haftada cinsiyet söyleyebilirim dedi sanırım kesin emin olmadan söylemek istemiyor canım ilaçlara senin kan değerlerine bakarak karar vermedi mi ?
Randevu 11 gibi canım yol 1 buçuk saat Sürüyor ANCA Akşama yazarım inşallah bebeişlerimz iyidiraynen bende öyle canım bende yarın gitcem ikili yapılmayacak ama işte bende çok endişeleniyorum ben sabah 8 de gideceğim sen nezaman gideceksin gelince yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?