2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Ben cumartesi 11+1 dim bana cinsiyet tahmini yapti belku sanada yapar canım. Allah gönlüne göre versin :)
bakalım ne diyecek sağlıklı olduğunu duysam yeter zaten

bana yapılmayacak ikili ensede burunda ölçülmedi zaten bende istemiyordum denk geldi rabbim sağlık versin bebeklerimize hiç endişe etme canım

Kizlar bu arada çatlak kremi ve leke oluşumunu engelleyici güneş kremi kullanan varmı doktor bana learac ve solenta yazdı bunları kullanan varmı ben henuz almadım
ben hiçbişey almadımda kullanmıyorumda çatlak için istemiyorumda güneş lekeleri için almak isterim bunlardan hangisi leke için

kızlar bide akşam yemek yerken yemek bitimine doğru sanki kalbim çarpıntı yapıyor gibi nefes darlığı yaşıyorum normalmidir

inşallah canım benım rabbım hepımızın bebeklerını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı da nasıp etsın ınsallah:)
sana da kontrolde soyleyebılır bence cınsıyetını hayırlısı neyse o olur nsallah hakımızda :)
bu arada suan hangı ılacları kullanıyorsunuz ben hala sadee folıkasıt kullanıyorum ve çatlak ve leke kremlerine başlamadım sızce başlamalı mıyım cunku artık bebegım kendını bellı etmeye başladı :)

Bakalım çok heyecanlıyım iyimi sağlıklımı büyüdümü inşallah sağlık haberini alırım bende folbiol kullanıyorum vitamin ilacına geçmedim daha

kızlar bide akşam yemek yerken yemek bitimine doğru sanki kalbim çarpıntı yapıyor gibi nefes darlığı yaşıyorum normalmidir

Canım hızlı yememeye çalış ve az ye nefes darlığı hamilelikte normalmis

Canım benim doktorum folbiol kesti kan hapı verdi o folik asitte içeriyor ve mineral vitamin takviyesi verdi

Hayırlı kandiller yarın ikili testim var bebeğim nasıl acaba çok merak ediyorum karmakarışık rüya görüp duruyorum inşallah hala benimledir
aynen bende öyle canım bende yarın gitcem ikili yapılmayacak ama işte bende çok endişeleniyorum ben sabah 8 de gideceğim sen nezaman gideceksin gelince yaz

Hayırlı kandiller yarın ikili testim var bebeğim nasıl acaba çok merak ediyorum karmakarışık rüya görüp duruyorum inşallah hala benimledir
Hayırlı kandiller canım benimde yarın ikili testim var ve senle aynı durumdayım. Inşallah güzel hbr.lerle geleceğiz

Bakalım çok heyecanlıyım iyimi sağlıklımı büyüdümü inşallah sağlık haberini alırım bende folbiol kullanıyorum vitamin ilacına geçmedim daha

Canım benim doktorum folbiol kesti kan hapı verdi o folik asitte içeriyor ve mineral vitamin takviyesi verdi

kızlar benım 2. doktorum bugun kesın kız dedı :) folbıolu bırak proestana deva et dedı nedense ne vıtamın ne de demır ılacı vermedı kfam karıştı bırazzz :/

kızlar benım 2. doktorum bugun kesın kız dedı :) folbıolu bırak proestana deva et dedı nedense ne vıtamın ne de demır ılacı vermedı kfam karıştı bırazzz :/
HADİ HAYIRLI OLSUN KIZIN MAŞALLAH DİYELİM FISTIĞINA

DECAVİT VERİYORLAR GENELDE AMA NEDEN VERMEDİKİ ACABA

Benim de bugun kontrolüm vardı sordum ama 16. Haftada cinsiyet söyleyebilirim dedi sanırım kesin emin olmadan söylemek istemiyor canım ilaçlara senin kan değerlerine bakarak karar vermedi mi ?

Benim de bugun kontrolüm vardı sordum ama 16. Haftada cinsiyet söyleyebilirim dedi sanırım kesin emin olmadan söylemek istemiyor canım ilaçlara senin kan değerlerine bakarak karar vermedi mi ?
BEBEĞİN İYİYMİŞ YA CİNSİYETİNİ SONRADA ÖĞRENİRSİN

aynen bende öyle canım bende yarın gitcem ikili yapılmayacak ama işte bende çok endişeleniyorum ben sabah 8 de gideceğim sen nezaman gideceksin gelince yaz
Randevu 11 gibi canım yol 1 buçuk saat Sürüyor ANCA Akşama yazarım inşallah bebeişlerimz iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…