2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

hadi bekliyoruz gör bebeğini gel

ben 19. haziranda gideceğim
Gördüm geldiiimmm kızlar bebisim büyümüş kocaman olmuş herseyi belirgin görünüyordu cinsiyetimizde kesinleşti oğlumuz geliyor insaAllah kilosunu söyledi doktor ama boyunu söylemedi boyu artık buyudugu icin tam olarak olculmuyormus

Uğrayan yok mu sayfama bende 20 Haziran gideceğim hergun görmek istiyorum bebişimi Sırt ağrısı olan var mı pek oturamıyorum bile

BENİM KEMİKLERİM ÇOK ACIYOR MESELA İŞTE İKEN POPOMUN KEMİKLERİ BATIYOR SANKİ ACIYOR

YATARKENDE KEMİKLERİM ACIYOR

ARADA SIRT AĞRIM VE KASIK AĞRIMDA OLUYOR

selam kızlar hangi ialçları kullanıyorsunuz hala aspirin kullanan varmı.. ben bebek aspirini kullanıyorum sizde kullandınızmı

Yastık Yaptım kuzucuğa şimdide kapı süsü yapacağım gebelik ağırlamadan başlayayım dedim nasıl olsa evdeyim raporluyum fikirlerinizi merak ettim uğrarsanız sevinirim
merhaba canım, hayırlı olsun gebeliğiniz acaba bebk yastığını nasıl yaptınız fotoğraf koyma imkanız varmı?

selam kızlar hangi ialçları kullanıyorsunuz hala aspirin kullanan varmı.. ben bebek aspirini kullanıyorum sizde kullandınızmı
Ben corasprin kullanıyorum canım doktor hergün gin kullan unutma dedi tüp bebekte önemli dedi doğuma 10 gün kalasıca kadar kullanacakmışım açıklanamayan kusurları onarır dedi

Ben corasprin kullanıyorum canım doktor hergün gin kullan unutma dedi tüp bebekte önemli dedi doğuma 10 gün kalasıca kadar kullanacakmışım açıklanamayan kusurları onarır dedi
teşekkürler canım bende ilk başdan beri coraspirin kullandım şimdi bebek aspirini kullanıyorum

BuGun biraz kAsığım ağrıyor ilk 3 ay hiç ağrım rahatsızlığım olmadı 4. Aydayız ağrılarım başladı Hayırlısı

Kızlar bizde dun bebisimizi gördük. 182 gr. 17 cm boyu olmuş :) . Yüz üstü yatmış popoyuda havaya dikmis öyle duruyordu ne yapsak sirt üstü donduremedik.cinsiyet konusunda son noktayı koyacaktı ama gostermedi kuzucum.gerci % 95 in üzerinde kız demişti ama yinede kesin sonuç duymak istiyor insan. :)

Kızlar bizde dun bebisimizi gördük. 182 gr. 17 cm boyu olmuş :) . Yüz üstü yatmış popoyuda havaya dikmis öyle duruyordu ne yapsak sirt üstü donduremedik.cinsiyet konusunda son noktayı koyacaktı ama gostermedi kuzucum.gerci % 95 in üzerinde kız demişti ama yinede kesin sonuç duymak istiyor insan. :)
Olsun canım sağlığı iyi ya onu da öğrenirsiniz %95 kız dediyse öyledir büyük ihtimal biliyorsun bana da %80 -90 erkek dedi kesinleşti boyunu benim doktorum ölçmedi yani olculmuyor dedi neden öyle dedi acaba senin ki ölçmüs

Hayırlı olsun canım demekki benim kide o kilolarda birlikte transfer oldular yüzde 5 ilk kısmı duymak istiyor insan hele ben 2doktırda farklı dedi bakalım artık Cumartesi netleşecek gösterirse tabi

Olsun canım sağlığı iyi ya onu da öğrenirsiniz %95 kız dediyse öyledir büyük ihtimal biliyorsun bana da %80 -90 erkek dedi kesinleşti boyunu benim doktorum ölçmedi yani olculmuyor dedi neden öyle dedi acaba senin ki ölçmüs
Çok şükür iyi doğru söylüyorsun canım. Benim doktorum her seferinde kilosunuda boyunuda olcuyor.onceden baş popo mesafesi olculuyordu şimdi baş ayak mesafesine baktı. Artık baş ayak mesafesine bakacağız dedi. Sende istersen bir sonraki kontrolde sor canım.

Hayırlı olsun canım demekki benim kide o kilolarda birlikte transfer oldular yüzde 5 ilk kısmı duymak istiyor insan hele ben 2doktırda farklı dedi bakalım artık Cumartesi netleşecek gösterirse tabi
Sağol canım. Evet seninki de aşağı yukarı böyledir.hadi bakalım inşallah sen de cumartesi görürsün bebisini.cinsiyetini de eğer benimki gibi saklmazsa net olarak ogrenirsin inşallah :KK9:

Çok şükür iyi doğru söylüyorsun canım. Benim doktorum her seferinde kilosunuda boyunuda olcuyor.onceden baş popo mesafesi olculuyordu şimdi baş ayak mesafesine baktı. Artık baş ayak mesafesine bakacağız dedi. Sende istersen bir sonraki kontrolde sor canım.
1 ay sonra bir sonraki kontrol benim doktorum sık sık çağırmıyor kızıyorum biraz bebişimi uzun süre göremiyorum :KK42:

Benim doktor 2 haftada en fazla 3 haftada bir çağırıyor bu hafta 4 lü test yapılacak sizler yaptırdınız mı

Back
X