2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Benm yuksek heralde canm cok rahatsz ediyor idrar yaprken yaniyor karnm patlicak gibi bide cok hareketli bebism bi yerde toplaniyor orasi sisiyor geriliyor canimi yakiyor ikisi bir olunca yuruyemiyorum bile
Benim de bazen kasiliyor özellikle banyo yaparken çok kasiliyor bazen nefes almakta zorlaniyorum

Tesekkur ederim canım ya evet cok şükür bebeğim iyi 30 haftalik olduk. Muanelerimiz güzel geçiyor. İnşallah seninde bebeginin birseyi kalmicak. Dr lar zaten 20 li haftalarda bebegin kalbinde delik olmasini normal karsiliyorlar ve hatta dr bana bebeğin dogduktan sonrada kapanabilir dedi hayati bi tehlikrsi yok. Cok şükür hemen kapanmış. O yüzden hiç üzülme ve domates suyu yap iç demislerdi bana bende bol bol domates suyu icmistim. Kalp damarlarina iyi geliyormus.

Ya cnm.ne kdr uzuldum bilemezsin.dr bizede oyle dedi morarma bile yapmaz butun omrunu boyle de gecireblr birsey olmaZ ama buyuk ihtimal kapancak dedi.kapanmasi icin cok dua ediyorum.canim kizim benim.hemen yapiyim domates suyu.hergun icerim.rendelereyk mi yapiym canim.allah saglikla kucagmza almayi nasip etsin insallah benimki de kapancak inaniyorum.masallah senin bebikine de tatlim tesekkurler..

İlaclar ise yariyor kizlar cok sukur.. Bebeisleriniz nasil neler aldinz ben hicbisey almadm daha alicam ama esim erken diyor birgunde alinir diyor olede isde insan hevesleniyor sonra bnde diyorum erken daha. Benm kizim 27+0 da 800 grdi zayif geldi sanki bana nryse saglikli olsunda insallah sizler ne alemdesinz kac kilolar bebosler azcik sohbet edelim

Slm.kizlar bugün kontrol vardı kızımı gördüm 1230 gr boyuda 36cm olmuş .yüzünü göremedik ama kordonu yüzünü kapamisti ama sağlıklı olduğunu gördük ya. Ultrason hiç bitmesin istiyorum hep seyredeyim onu istiyorum :)

Benim randevum da haftaya pazartesi kızlar en son 27+ 4 te 1200 gr di yüzünün yarısını gösterdi eliyle yüzünü kapamış aynı babasına benziyor

Kizlarrrr nerelerdesinizzzz yaa kimse yok bu topikte
Evet canım maalesef
Biz bugün oğlumuzun odasını boyadık bebek odası da aldık perşembe gelecek insaAllah dün kontrolümuz vardı 30 +0 1669 gram olmuş 1 hafta önde gidiyor dedi doktor çok şükür gelişimi iyi insaAllah sağlıkla alırız kukucağımiza 23 Kasım son adet gününe göre doğum tarihimiz ama 1 - 2 hafta önce sezeryanla alırız dedi doktorum

Masallah canim takim almadm ben oyun parkli aldim odasi var kizimn ama soba kurcaz oyuzden odasinda uzun sene yatamaz bende haftaya bugun gtcem bakalm ne diyecek hayirlisi olsun insallah hakkimizda neden sezeryan dedi gelisimi onde oldugu icinmi senmi istedn ben cok korkuyorum sezaryan diycem bende ama bakalim ne gosterir bebisler bize

Canım ben 3 aylıkken ameliyat oldum ya yumurtaligim alındı dikişlerim yeni ondan heralde hem de tüp bebek diye dedi

Canım ben 3 aylıkken ameliyat oldum ya yumurtaligim alındı dikişlerim yeni ondan heralde hem de tüp bebek diye dedi
Bende iki yil once cikolata kistinden ameliyat olmustum benidrmi sezeryan yapar acaba hayirlisi korkuyorum zaten erken dogumdan kordon dolasmasndan surekli aklima geliyor dinliyorum hep icim korkuyla dolu rabbim saglkla almamizi nasip eder insallh

Bende iki yil once cikolata kistinden ameliyat olmustum benidrmi sezeryan yapar acaba hayirlisi korkuyorum zaten erken dogumdan kordon dolasmasndan surekli aklima geliyor dinliyorum hep icim korkuyla dolu rabbim saglkla almamizi nasip eder insallh
Canım tüp bebek kıymetli olduğu için bazi doktorlar riske atmak istemiyor ama görümcemin de tüp bebek o normal doğurdu

Kızlar 5 gündür yazmaya calisiyorum. Bir türlü yazamadim. Gectimiz carsamba gunu kontrole gittim. Kizim tam 2 kilo olmuş boyu 42 cm dedi. Ve 10 gun kadar büyük gözüküyor mus. Bu arada bayramdan sonraki hafta nst baslicam. Sizlerde durumlar nasil. Bebisler nasıl arada yazin kizlar ya fikir alışveriş i yapalim. Surda az bi zamanimiz kaldi. Bebislerimiz dogacak inşallah. Birbirimize ihtiyacimiz var :)

Masallah cnm ya,kilosu çok iyi. Ben senden gerideyim.heralde bnm kilerde 850 gr olmuşlardır,kıpır kıpır hiç durmuorlar.bnmde iki kızım olacak.

Slm.kizlar dun kontrolümüz vardı. Bu sefer çok net gördük kızımın yüzünü tombik yanakları var babasına benziyor. 1490gr.olmus boyuda 41 cm.doktor gayet iyi dedi. Bu arada ben normal doğum istiyorum doktorda şuan normal doğum yapmaman için bir neden yok herşey yolunda hiç korkma dedi. Sizlerde durum nasıl kontrol sonrası durumları yazın lütfen :)

Maşallah canım kocaman olmuş benimde en son 30+0 da 1700 gramdi bir dahaki kontrolüm 1 ekim bizimkide babasına çok benziyordu

Masallah cnm ya,kilosu çok iyi. Ben senden gerideyim.heralde bnm kilerde 850 gr olmuşlardır,kıpır kıpır hiç durmuorlar.bnmde iki kızım olacak.

Canım senin haftan hem daha geri hemde 28 -29 haftadan sonra daha çok kilo alıyorlar çok ilginç ya ikisi birden mi hareket ediyor nasıl bir his

Benimkide babasına benziyor canım ya kopyası gibi bilmiyorum dogana kadar değişir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…