Arkadaşlar ben de Varım. 8 martta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti. Kan sonuçlarım pozitif çıktı. Pazartesi günü yani 30 martta kese randevum vardı ama pazar Öğlen korkunç bir kanama başladı. Afedersiniz wc de iç çamaşırını çekene kadar su gibi heryere aktı. Çok korktum 15 dk içinde doktora gittik. Bir tane kese duruyordu. Düşük tehlikesi dedi. Progestan iğne verdi. Kan sulandırıcı ilaçları kesti. pazar Akşamı Crinone jeli uygularken aplikatörü çıkardığımda fışkırarak kanadı. Tam kabustu. Pzts sabah jeli uygulamadan önce tüp bebek hemşiremi Aradım durumu anlattım, kullanmaya devam et dedi. Yarım saat sonra doktorum aradı hemen ultrasona çağırdı. Tekrar gittik, kanamanın Şiddeti doktoru bile korkutmuştu sma çok şükür bebeğim benimleydş, yolk kesesini de gördük. Kanama kese Etrafında değil dedi. Yatak istirahatine devam ediyorum. Sadece yemek ve wc ihtiyacı için kalkıyorum. Pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizlerin güzel haberlerini okumak bana da moral oluyor. Inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız.