- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi tatatataaa
Bugün kimse gelmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm.kizlarr Günaydın :) benim iki gündür mide bulantilarim biraz biraz başladı :) biraz zorluyor ama olsun bebeğim brn burdayım diyor sizde durumlar nedir![]()
gunaydin canlarrrr...mide bulantsi mi anammm olsa bi fena olmasa ayri bir fena bnm icin..ddun bi kac saat gecti sakiz cignedim die..AAllahim nasi korkuyorum bise oldu die..ssurekli gogus kontrolü yaptim..aakşam tekrar basladi ve hatta cikardim..bben cok cikarmiyorum ama surekli ogurme var..ssaglikli olsunlarda biz katlaniriz demi kizlarrrrSlm.kizlarr Günaydın :) benim iki gündür mide bulantilarim biraz biraz başladı :) biraz zorluyor ama olsun bebeğim brn burdayım diyor sizde durumlar nedir![]()
Aynen öyle canim benim hiç bir belirtim yoktu o yüzden hep bi korku vardı insan midesi bulaninca mutlu mu olur ya valla ben mutlu oldum varlığını hissettiriyor diyegunaydin canlarrrr...mide bulantsi mi anammm olsa bi fena olmasa ayri bir fena bnm icin..ddun bi kac saat gecti sakiz cignedim die..AAllahim nasi korkuyorum bise oldu die..ssurekli gogus kontrolü yaptim..aakşam tekrar basladi ve hatta cikardim..bben cok cikarmiyorum ama surekli ogurme var..ssaglikli olsunlarda biz katlaniriz demi kizlarrrr![]()
benim hiiçç bir belirtim yok.ne göğüslerde sızı ne bulantı.sadece ara ara hafif kasıklarım ağrıyor.Aynen öyle canim benim hiç bir belirtim yoktu o yüzden hep bi korku vardı insan midesi bulaninca mutlu mu olur ya valla ben mutlu oldum varlığını hissettiriyor diye![]()
benimde 6.hafta basladi cnm bakalim ne zaman azalacak..12.hafta azalir dio herkes..hayirlisiyla gecsin gunler insaallahAynen öyle canim benim hiç bir belirtim yoktu o yüzden hep bi korku vardı insan midesi bulaninca mutlu mu olur ya valla ben mutlu oldum varlığını hissettiriyor diye![]()
benimde 6.hafta basladi cnm bakalim ne zaman azalacak..12.hafta azalir dio herkes..hayirlisiyla gecsin gunler insaallah
.hamisligin guzel halleri bunlarrr![]()
Kaçıncı haftay di canim senin takvimini yapmamışsin benimde 2 gün öncesine kadar hiç bir belirti yoktu yeni başladı :) merak etme sende ama hafif ama siddetli belirtiler başlar gerçi benim bir arkadaşım da hiç bir belirti olmadı kişiden kişiye değişiyor bizde cumartesi inşallah kalp atışıni duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım :)benim hiiçç bir belirtim yok.ne göğüslerde sızı ne bulantı.sadece ara ara hafif kasıklarım ağrıyor.
Kaçıncı haftay di canim senin takvimini yapmamışsin benimde 2 gün öncesine kadar hiç bir belirti yoktu yeni başladı :) merak etme sende ama hafif ama siddetli belirtiler başlar gerçi benim bir arkadaşım da hiç bir belirti olmadı kişiden kişiye değişiyor bizde cumartesi inşallah kalp atışıni duymaya gideceğiz çok heyecanlıyım :)
Şimdi bende senin profiline bakıyordum kaçıncı hafta diye :) sen 12 martta transfer olmuşsun bende 9 martta 5. Gün embriyosu.bbenim doktoruma gore 6+3 ama senin haftan daha ileri gözüküyor :)benim bugün 6+5 canım.
Şimdi bende senin profiline bakıyordum kaçıncı hafta diye :) sen 12 martta transfer olmuşsun bende 9 martta 5. Gün embriyosu.bbenim doktoruma gore 6+3 ama senin haftan daha ileri gözüküyor :)
OK. O yüzden benim 22 Şubat son adet tarihim inşallah cumartesi güzel hbr.lerle geleceğiz buraya :)son adet tarihim 20 şubat ona göre hesaplayınca 6+5 oluyor. benim de 5. gün embriyosu
OK. O yüzden benim 22 Şubat son adet tarihim inşallah cumartesi güzel hbr.lerle geleceğiz buraya :)
Selam canım hoşgeldinSelam kızlar![]()
Hadi bakalım insaAllah canım bize de haber verkızlar benimde midem bulanıyor çok halsizlik var bugün kalp atışı için gideceğim inşallah bebeklerimin kalp atışlarını duyarım
selamSelam kızlar![]()
inşallahHadi bakalım insaAllah canım bize de haber ver
inşallahKızlar bizde yarın kontrole gideceğiz 7 + 3 oluyor yarın geçen hafta dinletmedi doktor kalp atışını insaAllah yarın biz de duyarız