2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Bende ritimlerini duydum Cumartesi sesini duyacağız inşallah bulantım yok ama yemek yedikten sonra midem bir tuhaf oluyor çözemedim daha bende evdeki tansiyon aletinden sürekli nabzımı ölçüyorum yüksekse kan dolaşımı var hala yaşıyor diyorum yakında paranoyak olacağız

Bas agrisi, mide bulantisi ve de kokulara karsi hassasiyet var. En ufak kokulari duyuyorum ve mide bulantim daha da artiyo. Hatta kocis bile kokmaya başladi.

BEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İKİSİNİNDE KALP ATIŞLARINI DUYDUK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜM RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza olsun :KK71::KK71::KK9::KK9::KK9:

BEN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İKİSİNİNDE KALP ATIŞLARINI DUYDUK RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BU GÜNLERİDE GÖRDÜM RABBİM SAĞLIKLA ZAMANINDA KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞALLAH
Gozun aydinnnnnn canim benimmmm..Rabbi. saglikla kucağına almayi nasip etsinnnn:KK36:

ben de ctesi doktora gideceğim inşallah görürüm bebişimi
Insaallah cnm göreceksin Allahin izniyle..gguzel haberlerini bekliyoruzz. .bende yarin 5 te erbil beyle randevum var..her randevu strese sokuyor beni saglikla devam ediyo mu die:KK51:

Insaallah cnm göreceksin Allahin izniyle..gguzel haberlerini bekliyoruzz. .bende yarin 5 te erbil beyle randevum var..her randevu strese sokuyor beni saglikla devam ediyo mu die:KK51:

insallah Allah hic kimseyi evladiyla imtihan etmesin

BENİM TÜP BEBEK DR.U GEBELİK TAKİBİ YAPMIYOR KENDİSİ BİR DR. TAVSİYE ETTİ ONA BAŞLAYACAĞIM İLK RANDEVU TARİHİMDE 15 NİSAN :KK49:

BENİM TÜP BEBEK DR.U GEBELİK TAKİBİ YAPMIYOR KENDİSİ BİR DR. TAVSİYE ETTİ ONA BAŞLAYACAĞIM İLK RANDEVU TARİHİMDE 15 NİSAN :KK49:

Benimki de benden oncekileri 12. Haftaya kadar takip ediyordu ama artik cok yoğun oldugunicin beni takip etmiyor.burda gidip yine ona haber verecegim

Benimki de benden oncekileri 12. Haftaya kadar takip ediyordu ama artik cok yoğun oldugunicin beni takip etmiyor.burda gidip yine ona haber verecegim
ÇOK YOĞUNLAR GERÇEKTEN RABBİM HAYIRLI DR. LARLA KARŞILAŞTIRIR BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAĞIMIZA

SENİNKİ KAÇ HAFTALIK GEBELİK TAKVİMİ YAPMAMIŞSIN

Kızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlı yaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim

ÇOK YOĞUNLAR GERÇEKTEN RABBİM HAYIRLI DR. LARLA KARŞILAŞTIRIR BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLA ALIRIZ KUCAĞIMIZA

SENİNKİ KAÇ HAFTALIK GEBELİK TAKVİMİ YAPMAMIŞSIN

ben görmeden yapmıcam :D bugün 6+6

Kızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlı yaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim

maşallah amin inşallah

Kızlar Merhaba kontrolumuz güzel geçti çok şükür Bebişimin kalbi de tip tip tip atıyor Allahım ufacık nasıl tatlı :KK9:yaaaa kalbi görünüyor ordan minicik Allahım sana çok şükür isteyen herkeze nasip et Ya Rabbim
Ayyy canım çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.ddarısı başımıza

Selam kizlar gelemiyorum. Kusmalardan ve yatmaktan basimi kaldiramiyorum. Kusamazsam da basim agriyor. Hala cooook az yiyorum cok az su iciyorum falan. Bendekisikayetler rutin ve hala devam ediyor. Yarin kontrolumuz var. InsaAllah iyidir sagliklidir yavrularim. Benim icin dua edin. Sizler nasilsiniz? Varmi siddetli bulantilari ve mide yanmasi olanlar

.
Gözünuz aydin. dunyanin en güzel melodi sini duymussunuz. Kismetse yarin bende duymak istiyorum

Back
X