2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Bugün kurtajim olacak 6. Haftada kalmis embriyo

Allah'ım daha sağlıklısını hayırlısını versin canım yerini hemen doldurur inşallah

inşallah.Rabbim sizlere kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı ve sağlıklısıyla.kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun.

Bugün kurtajim olacak 6. Haftada kalmis embriyo
Canim benim çok geçmiş olsun. İşlem sonrasi da çok dikkat et kendine. sagliksiz bebekler düşermiş. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin sana. Hem de en kisa zamanda. Ama acele etme birkaç ay dinlen bence.

BENİM TÜP BEBEK DR.U GEBELİK TAKİBİ YAPMIYOR KENDİSİ BİR DR. TAVSİYE ETTİ ONA BAŞLAYACAĞIM İLK RANDEVU TARİHİMDE 15 NİSAN :KK49:
Merhaba Ersu gebeliğin hayırlı ugurlu olsun Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. ? Sanirim sende osman hocadan gebeliği yakaladı. Bende suan transferi oldu bekliyorum. Başka doktora kimse sevk etti acaba. ? Bende bunu merak ediyordum gebelik takibi yapıyorum diye.

Merhaba Ersu gebeliğin hayırlı ugurlu olsun Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. ? Sanirim sende osman hocadan gebeliği yakaladı. Bende suan transferi oldu bekliyorum. Başka doktora kimse sevk etti acaba. ? Bende bunu merak ediyordum gebelik takibi yapıyorum diye.
sağol canım inşallah sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almak nasip olur darısı sana olsun kalp atışını duyunca medikabilde oktay altuna gidebilirsin dedi bende ona başladım

Kızlar Merhaba benim 1 haftadır sirtimin sağ tarafında böbrek kısmında devamli bir ağrı var sadece uyuyunca geçiyor kalkıyorum geziyorum yine başlıyor polar falan sarıyor sağıma yaslaniyorum hafifliyor bugün üroloji ye çıktım ultrason çekildi şükür ki böbrekler normal 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o yüzden de korkuyorum ama çok şükür korktuğum gibi bişey yok hamileligin etkisi sanırım doktor kas ağrısı olabilir minoset ya da parol icebilirsin dedi kadın dogumcuya randevumuz haftaya çarşamba ama bugün bebeğe de baktılar çok şükür iyi kalbi atıyor Rabbim hepimize ve evlatlarimiza sağlık sıhhat versin

Kızlar Merhaba benim 1 haftadır sirtimin sağ tarafında böbrek kısmında devamli bir ağrı var sadece uyuyunca geçiyor kalkıyorum geziyorum yine başlıyor polar falan sarıyor sağıma yaslaniyorum hafifliyor bugün üroloji ye çıktım ultrason çekildi şükür ki böbrekler normal 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o yüzden de korkuyorum ama çok şükür korktuğum gibi bişey yok hamileligin etkisi sanırım doktor kas ağrısı olabilir minoset ya da parol icebilirsin dedi kadın dogumcuya randevumuz haftaya çarşamba ama bugün bebeğe de baktılar çok şükür iyi kalbi atıyor Rabbim hepimize ve evlatlarimiza sağlık sıhhat versin
Merhaba canım amin sağlıklı olsunlar sağlıkla vakti zamanında doğsunlar inşallah geçmiş olsun arada benimde sağ tarafım ağrıyor böbrek ağrısı gibi dr. gitmedim bunun için dün kontrole gittim bebeklerimiz çok şükür iyiler bir sonraki muayene çok uzak bir tarih 06 mayısta bekleyeceğiz artık

Canım geçmiş olsun umarım biran önce geçer ağrıların. Bebeklerimiz iyi olsunda başka bir şey istemiyoruz artık :)

Arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor bugün kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür biran önce büyüsün istiyorum yanlız kilo alıyorummm doğum tarihini adetime göre 30 Kasım diye hesap etmiştim ama 27kasımmış 8+1 günlük bebişim

Arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor bugün kontrolden geldim her şey yolunda çok şükür biran önce büyüsün istiyorum yanlız kilo alıyorummm doğum tarihini adetime göre 30 Kasım diye hesap etmiştim ama 27kasımmış 8+1 günlük bebişim

Canım benim de 8+5 ti bugün bana doktor kesenin ve bebeğin boyuna göre söyledi sanırım çünkü benim hesapladigimdan farklı gün bu ama herhalde doktor ne diyorsa doğrudur :)

merhaba canım benimde kontrolümde 27 kasım çıktı doğum tarihi son adet tarihine göre yapmıştım hamilelik takvimini 30 kasım çıkıyordu bende şaşırdım tüp bebeklerde sanırım birkaç gün oynuyor bu şekilde bende değiştireceğim doğum tarihini :)

Back
X