2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

merhaba canım benimde kontrolümde 27 kasım çıktı doğum tarihi son adet tarihine göre yapmıştım hamilelik takvimini 30 kasım çıkıyordu bende şaşırdım tüp bebeklerde sanırım birkaç gün oynuyor bu şekilde bende değiştireceğim doğum tarihini :)
Sizin 5.gun embriyosu mu doğum tarihimiz aynı 9martta transfer olmuştu değil mi

Kontrolleriniz ne zaman en son 18nisan gittim bir sonraki kontrolüm 2mayıs ama ben her hafta bebeği görmek istiyorum ya 2hafta nasıl gececek

Kontrolleriniz ne zaman en son 18nisan gittim bir sonraki kontrolüm 2mayıs ama ben her hafta bebeği görmek istiyorum ya 2hafta nasıl gececek
Ben az önce geldim kontrolden. Herşey yolunda çok şükür. Bulantılarum için ilaç verdi. Üç hafta sonra tekrar gideceğim. Oğlum benden Heyecanlı, şimdiden gün saymaya başladı. Bir dahaki sefer Kardeşinin kol bacak hareketlerini görecekmiş. ABD'de sadece 18. Haftada bir kez usg Kontrolü yapılıyormuş. Çok şanslıyız inan :-))

11nisanda gittim en son bir sonraki 25 nisanda bende çok sabirsizlaniyorum sürekli bebeği görmek istiyorum ama tabi çok sık ultrasona girmekte zararlı

meraba kızlar benm cumartesı hafıf kanamam oldu 1gece hastanede yattm smdı sukur ıyyım evde yatyorm sureklı ama bazen 20 sanıye suren karın agrım oluyor bulantı hıc yasamadım cok sukur sızdede oluyormu

Ben sanki hiç hamile değil gibiyim ne bulantı oluyor nede uyku gece 2defa tuvalete ve suya kalkıyorum çok susuyorum birde yemekler çok lezzetli geliyor o kadar ultrasonda görmesem acaba diyeceğim

meraba kızlar benm cumartesı hafıf kanamam oldu 1gece hastanede yattm smdı sukur ıyyım evde yatyorm sureklı ama bazen 20 sanıye suren karın agrım oluyor bulantı hıc yasamadım cok sukur sızdede oluyormu

Geçmiş olsun canım benimde bulanti yok çok şükür korkuyorum öyle olunca 6. 7.Haftada ara ara oldu bulantim bir daha olmadı yarın kontrolumuz var insaAllah iyidir bebislerimiz

Geçmiş olsun canım benimde bulanti yok çok şükür korkuyorum öyle olunca 6. 7.Haftada ara ara oldu bulantim bir daha olmadı yarın kontrolumuz var insaAllah iyidir bebislerimiz
bende korkuyorm canm sureklı gormek ıstıyormbenm kontrolumde cumartesı kalp atışını gordum ama duymadm inşllah hayırlısıyla hersey yolundadr

Arkadaşlar normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa evde dinlenerek mi zamanı geçiriyorsunuz doktor benim ilk 3ay dinlenmemi söyledi raporluyum fazla hareket yasak bugün dışarı çıktım biraz Yürüdüm kasıklarım çok ağrıdı ya çok korktum

Arkadaşlar normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa evde dinlenerek mi zamanı geçiriyorsunuz doktor benim ilk 3ay dinlenmemi söyledi raporluyum fazla hareket yasak bugün dışarı çıktım biraz Yürüdüm kasıklarım çok ağrıdı ya çok korktum

Ben normal hayatıma devam ediyorum yürüyorum ev işi yapıyorum vs.. ama tabi yaparken sık sık dinleniyorum zaten transferden sonra bize normal hayatımıza donebilecegimiz söylendi ben transfer olduğu gün Eyüp Sultan'a gittim dua için ordan gezmek için alışveriş merkezine gittim ağrılarım oldu ama o kadar çok ilaç kullandık ve o kadar çok yumurta toplandı ki yumurtaliklarimizin hala hassas olmasi arada ağrı olması çok normal

merhaba kızlar bende normal hayatıma döndüm sadece lekelerim var diye 10 gün dinlen dedi 15 nisanda gitmiştim mayısın 6 sında tekrar kontrolüm var ama nasıl merak ediyorum iyilermi diye nasıl dayanacağım daha 2 hafta var büyüyorlarmı kalpleri atıyormu yüreğim ağzımda rabbim yardımcımız olsun

canm benm hıcagrm bulantım yoktu bende normal ev ısıne uzak yuruyüslere başladm ve cuma gunu pazara gttm 3 km vardı ve eve geldıgımde acayıp kasıklarm agırdı rahmim aşagı dusecekmiş gbı agırdı aksamada cok hafıf kanamam oldu hasatanede aldm solugu dusuk rıskn var dedı ve o gece hastanede kaldm bence dıkkat edın okadar cok yurumeyn zor bulduk Rabbım korusun meleklerımızı

Kızlar Aile Hekimliğinde de takibe başladınız mi olmamız gereken aşılar varmış olan var mı ?

Back
X