2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

bende sımdı geldım aıle hekmlgnden sadece bılgılerımı aldılar aşılardan bahsetmedıler

Kızlar yavrumuzu yine gördük çok şükür çok iyi büyümüş kocaman olmuş annesinin kuzusu kıpırdamadan yatıyordu doktor salladı biraz aletle vurdu el salladı bize kafasinida oynatti MAŞALLAH yavrucuguma:anneadayı:
xenforo-smilies-kk78.gif
:nazar::nazar::nazar::KK46::KK46::KK46:

Hanımlar hepinize hamileliğiniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben bugun 6+2 yim. Dün kese göründü 6.4mm york denen şey de görndü ama bebek henüz görünmedi. Sizin nasıldı bebeği hangi hafta gördünüz?

Bi dahaki sefere pit pitlari da duyar sin inslh. Fazla yorma kendini dinlen. İçini ferah tut.

merhaba kızlar bende normal hayatıma döndüm sadece lekelerim var diye 10 gün dinlen dedi 15 nisanda gitmiştim mayısın 6 sında tekrar kontrolüm var ama nasıl merak ediyorum iyilermi diye nasıl dayanacağım daha 2 hafta var büyüyorlarmı kalpleri atıyormu yüreğim ağzımda rabbim yardımcımız olsun
Dinlenme can im boşver evin isini gücünü. Bebisler daha önemli

Kizlar benim bebisler iki tane. Son kontrolde ikisininde kalp atislarini duyduk. Esim vekizim çok sevindiler ama ben tirsiyorum biraz. Kafamda bir sürü deli sorular. Devamli nette ikizler le ilgili arastiriyorum.
Tatataaaaa cim beni ikizler bölümüne yazabilirsin. İkizleri öğrenince Berna hanima başladim. Beni 15 günde bi kontrole cagirdi.

Hanımlar hepinize hamileliğiniz hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben bugun 6+2 yim. Dün kese göründü 6.4mm york denen şey de görndü ama bebek henüz görünmedi. Sizin nasıldı bebeği hangi hafta gördünüz?

Canım çok teşekkürler hoşgeldin amin insaAllah cumlemize ben 6+3 te görmüştüm bebisimizi ama küçücük birşeydi 0.68 mm olcmustu doktor sanirim senin 6.4 mm dedigin kesenin boyu bizim bebiste o zaman belli belirsiz biseydi şimdi maşallah büyümüş kafası kolları belli oluyordu iyice en son iki gün önce kontrolumuz vardı 9 + 5 olduk bugun Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah

Kizlar benim bebisler iki tane. Son kontrolde ikisininde kalp atislarini duyduk. Esim vekizim çok sevindiler ama ben tirsiyorum biraz. Kafamda bir sürü deli sorular. Devamli nette ikizler le ilgili arastiriyorum.
Tatataaaaa cim beni ikizler bölümüne yazabilirsin. İkizleri öğrenince Berna hanima başladim. Beni 15 günde bi kontrole cagirdi.

Canım hayırlı olsun çok sevindim nasıl öğrendiniz ikiz olduğunu Berna Hanımdan memnun kaldın mi M.Ali bey bizi ilk once her hafta çağırdı şimdi iki haftada bir oldu ama bu sefer hesapladı 12. haftayı doldurduğum gün gelmem için gün verdi 2 li tarama testi yapılacak inşaAllah

Dinlen , yazdim aslinda kusuruma bakma tabletin azizliği.
Hayırlı olsun ne güzel iste 2 tane :) bizim de 2 transfer oldu ama 1 i tuttu. Burda 2015 te doğum yapacak tüp bebek hamişleri diye çok aktif bir topik var orda ikiz doğum yapmak üzere olan ya da yapan bir sürü hanım var. Oraya bakıp destek alabilrsin. Ben inanıyorum her şey çok güzel olacak 3 nüz için inşallah :))

Son kontrolde kalp atışı duyduk dediğin kaçıncı haftaydı? Ve bebek kalp atımını hangi hafta gördünüz?

Canım çok teşekkürler hoşgeldin amin insaAllah cumlemize ben 6+3 te görmüştüm bebisimizi ama küçücük birşeydi 0.68 mm olcmustu doktor sanirim senin 6.4 mm dedigin kesenin boyu bizim bebiste o zaman belli belirsiz biseydi şimdi maşallah büyümüş kafası kolları belli oluyordu iyice en son iki gün önce kontrolumuz vardı 9 + 5 olduk bugun Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah

valla arkadaşım dün dr a ilk kontrole gittik ağlaya ağlaya bir hal oldum. Ne kaçıncı haftam olduğunu biliyor ne hcg mi biliyor ona ragmen bu kesenin içi boş bebek bir hafta içinde görünmezse gebeliğin bitecek dedi sevgili profesörüm. Sonra eşime dedim york falan bişeyler dedi hemşireye,internetten okudum ben york denen şey olunca boş gebelik olmazmış kalk başka dr a gidelim dedim. Iyi ki gitmişiz,dün oluyor bütün bunlar,6+1 di ve 2. Gün embriyosuydu, dedi ki kadın ultrasona göre kese biraz minik, 5 haftalık görünüyor. Çok çok minik bir embriyo ve hatta atım da görüyorum ama çok net değil,bu hafta daha kesİnleşir dedi. Işimiz rahatladı çok güzel davrandı. Bakalım Perşembe tekrar gidicez nolcak.. Hayırlısı arkadasım dua edin bana da

Back
X