2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Kızlar selam nasılsınız benim kasiklarimda gün içinde ara ara hep ağrı oluyor bazen birden giriyor sizde de var mı böyle ağrılar
Slm cnm.. Benim de son 3 gundur ozellikle kasiklarimda agri oluyor ara ara..bir de bazen karnim geriliyor danki yirtilcak gibi..herhalde buyuyo diye dusunuyorum

Slm cnm.. Benim de son 3 gundur ozellikle kasiklarimda agri oluyor ara ara..bir de bazen karnim geriliyor danki yirtilcak gibi..herhalde buyuyo diye dusunuyorum
Evet canım sanırım öyle ben de emin olmak istedim sadece bende mi oluyor diye endişelendim onlar sağlıklı büyüsünler de biz bu kadar ağrı çekeriz

Karin içi agrilarim çok oluyo. Ama beişler yerleşiyorlar diye endişe etmiyorum. Çünkü hamilelik sirasinda iç organlar geri çekilip plesantaya yer aciyo.. allahin hikmeti iste. Bizde de bebisler iki tane olduğundan agrilar daha fazla. Resmen canim aciyo ama geçecek. Rabbim yeterki saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
BENİMDE ÖYLEYDİ SON İKİ GÜNDÜR AZALDI SANKİ GÜN İÇİNDE YOK GİBİ GECE AĞRIYOR AĞIRSA AYRI ENDİŞE AĞIRMASA AYRI ENDİŞE RABBİM KORUSUN EVLATLARIMIZI

Bende bu pztesi gidicem kismetse. Bugün 9+2 yim sen le ayni haftada gorunuyoz. Senin 9+kaç ... ayni günde olmayalim:anneadayı::KK19:
AY ÇOK HEYECANLI SENDEN GÜZEL HABERLER ALIRIZ SONRA BENDE ÇARŞAMBA GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİLERDİR BEN BUGÜN 9+3 ÜM

BENİMDE ÖYLEYDİ SON İKİ GÜNDÜR AZALDI SANKİ GÜN İÇİNDE YOK GİBİ GECE AĞRIYOR AĞIRSA AYRI ENDİŞE AĞIRMASA AYRI ENDİŞE RABBİM KORUSUN EVLATLARIMIZI

AY ÇOK HEYECANLI SENDEN GÜZEL HABERLER ALIRIZ SONRA BENDE ÇARŞAMBA GİDECEĞİM İNŞALLAH İYİLERDİR BEN BUGÜN 9+3 ÜM
Ayni gundeyiz bende bugün 9+3 um

Evet canım sanırım öyle ben de emin olmak istedim sadece bende mi oluyor diye endişelendim onlar sağlıklı büyüsünler de biz bu kadar ağrı çekeriz
Amin cnm saglikli olsunlar biz raziyiz agrilara..bie de kizlar benim son gunlerde kullandigim crinon jel kahverengi atmaya basladi..o sekilde olan var mi aranizda..endise etmeye basladim

Amin cnm saglikli olsunlar biz raziyiz agrilara..bie de kizlar benim son gunlerde kullandigim crinon jel kahverengi atmaya basladi..o sekilde olan var mi aranizda..endise etmeye basladim

Kahverengi ise leke nedeniyle olabilir bence doktoruna söyle normalde en fazla turuncuya yakın bir renk oluyor ihmal etme canım ne olur ne olmaz

Canım senin transfer günün ne zamandı benden önce diye Hatırlıyorum benim 10 haftalık oldu

Kizlar aranızda jel kullananlar varsa yardim edin bu sabah jel topal topak geri geldi ve koyu kahverengiyle pazar olduğu için dr da yok

Kizlar aranızda jel kullananlar varsa yardim edin bu sabah jel topal topak geri geldi ve koyu kahverengiyle pazar olduğu için dr da yok

Canım geri gelmesi normal ama kahverengi olması biraz endişe verici yarın doktora danış istersen bu güne kadar benim en fazla turuncuya yakın renk geldi

Back
X