2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

NERDESİNİZ KIZLAR ÇOK SESSİZ BURASI

BENİM YARIN KONTROLÜM VAR İNŞALLAH İYİDİR BEBEKLERİM

İnşallah canım iyidir. Bende bugün ikili test için gittim. Çok şükür bebeğim iyiydi. Boyu uzamis. Poposunu oynatiyodu :)
Maşallah canım bu arada cinsiyet ole ilgili bir şey soykedimi doktor.cÇünkü burda okudum bazı arkadaşların ikili taramada belli olmuş cinsiyet

NERDESİNİZ KIZLAR ÇOK SESSİZ BURASI

BENİM YARIN KONTROLÜM VAR İNŞALLAH İYİDİR BEBEKLERİM
Yarın benimde kontrolüm var yine çok heyecanlıyım inşallah iyidir meleğim ama ben kilo psikolojisine girdim çok yemediğim halde kilo alıyorum ya

ben geldim

iki haberim var

bebeklerden biri 9+4 ken kalbi durmuş rabbim diğerine sağlık versin

diğeri 11+0 olmuş nasıl kıpır kıpır maşallah o çok iyiymiş

ölü bebekte kendi kendine kaybolacakmış

üzülmedim doğrusu diğeri beni çok mutlu etti nasılda büyümüş maşallah 4 cm olmuş kuzum

ben geldim

iki haberim var

üzülmedim doğrusu diğeri beni çok mutlu etti nasılda büyümüş maşallah 4 cm olmuş kuzum
Canım allah kalana uzun ömür versin onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğerinin nasibi yokmuş dünyada

Herkese merhaba . 16 haftalık ikiz gebeyim. doktorumda kararsızım, İstanbul da takip ve doğum için ikiz gebeliklerde uzman doktor ve hastane tavsiyelerinizi paylaşır mısınız lütfen. dr.ndan memnun kalan arkadaşlar beni yönlendirir misiniz. şimdiden herkese teşekkürler.

Canım allah kalana uzun ömür versin onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğerinin nasibi yokmuş dünyada
AYNEN ÖYLE CANIM HİÇ ÜZÜLMEDİM RABBİMİN TAKDİRİ HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ DİĞERİNİ KUCAĞIMIZA SAĞ SAĞLİM ALALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA

ben geldim

iki haberim var

cnm Allah dğer bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

merhaba kızlar 2li test yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada yaptırdınız ve cinsiyet hakkında bir fikr verdi mi doktorunuz.
ayrıca ben beylikduzunde oturuyorum ve hala net olarak bır doktora karar veremedim doktor tavsıyesı olan varsa cok mutlu olurum
şimdiden tesekkurlerr

merhaba kızlar 2li test yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada yaptırdınız ve cinsiyet hakkında bir fikr verdi mi doktorunuz.
ayrıca ben beylikduzunde oturuyorum ve hala net olarak bır doktora karar veremedim doktor tavsıyesı olan varsa cok mutlu olurum
şimdiden tesekkurlerr
BENİM DR. BUGÜN İKİLİ TEST YAPMIYACAĞINI SÖYLEDİ İKİZLERDE SONUÇ YANILTICI ÇIKIYORMUŞ ZATEN BENDE YAPTIRMAK İSTEMİYORDUM

şimdiden tesekkurlerr
Ikili test 11 hafta ile 14.hafta arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla. Benim cumartesi 12.hafta icinde olacak bebisim sanırım cumartesi günü bize yapacak tarama testi ana çok emin değilim. Ben burda başka bir topikte tarama testinde cinsiyet öğrenen arkadaşları okudum bizde nasıl olacak bilmiyorum.

Kizlar bugün bebislerimin sesini duydum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım gözünüz aydın maşallah

Maşallah canım bu arada cinsiyet ole ilgili bir şey soykedimi doktor.cÇünkü burda okudum bazı arkadaşların ikili taramada belli olmuş cinsiyet

Cinsiyeti ben de çok merak ediyorum ama doktorlar bu haftalarda yanilabilirler diye genelde soylemiyor bana bu gün baktı 11+2 bugün ama sordum soylemedi

ben geldim

iki haberim var

Canım herseyin hayırlısı insaAllah yavrun sağlıkla büyür

şimdiden tesekkurlerr

Canım geç kalmadan yaptir bence 13 haftada görünüyor cizelgen

ben geldim

iki haberim var

Hayırlısı canımallahım diğerine sağlık versin nasip böyleymiş ben de kontrole gittim benimde 4cm olmuş aynı haftadayız

Canım herseyin hayırlısı insaAllah yavrun sağlıkla büyür
inşallah tek temennim onun iyi olması onu sağlıkla kucağımıza almamız

Hayırlısı canımallahım diğerine sağlık versin nasip böyleymiş ben de kontrole gittim benimde 4cm olmuş aynı haftadayız
kısmet rızkı kesilmiş yavrumun diğerine sağlık versin rabbim 4,13 cm 11+0 dı ama maşallah kıpır kıpırdı zıplıyordu kuzum

arkadaşlar internetten gebe pantolonu alabileceğimiz bir site var mı baktım ama istediğim gibi bulamadım

Back
X