2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

arkadaşlar internetten gebe pantolonu alabileceğimiz bir site var mı baktım ama istediğim gibi bulamadım
ben lwc aldım iki tane ama daha karnım çok çıkmadığı için bol geldi.. kayıyo aşağıya doğru.. benim 8 aylık hamile bir arkadaşım var.. o bana bi fikir verdi.. giydiğim pantolonlarımı terzide tadilat yaptırıyorum.. pantolonun belindeki kemer kısmını söktürüp 4 parmak kalınlığında lastik taktırıyorum..özellikle çalışan bayanlar kumaş pantolonlar için rahat oluyormuş.

Benimde göbeğim yok henüz ama pantolonlarımıda giyemiyorum daha çok Eşofman giyiyorum sıkmıyor çalıştığım yerdede ayağa kalmıyorum fazla sorun olmuyor

Ikili test 11 hafta ile 14.hafta arasında yapılıyor bildiğim kadarıyla. Benim cumartesi 12.hafta icinde olacak bebisim sanırım cumartesi günü bize yapacak tarama testi ana çok emin değilim. Ben burda başka bir topikte tarama testinde cinsiyet öğrenen arkadaşları okudum bizde nasıl olacak bilmiyorum.

evet canım bende duydum öğrenenler oluyomus ınsallah hayırlısıyla bende ogrenebılırım :)

Canım geç kalmadan yaptir bence 13 haftada görünüyor cizelgen

canım yarın gidicem inşallah 2li test için inşallah bir aksilik çıkmaz

arkadaşlar internetten gebe pantolonu alabileceğimiz bir site var mı baktım ama istediğim gibi bulamadım

ben lwc aldım iki tane ama daha karnım çok çıkmadığı için bol geldi.. kayıyo aşağıya doğru.. benim 8 aylık hamile bir arkadaşım var.. o bana bi fikir verdi.. giydiğim pantolonlarımı terzide tadilat yaptırıyorum.. pantolonun belindeki kemer kısmını söktürüp 4 parmak kalınlığında lastik taktırıyorum..özellikle çalışan bayanlar kumaş pantolonlar için rahat oluyormuş.

Evet bende bazı eteklerimin ve pantolonlarimin belini kesip lastik değilde hani sıkı elastik penyeler oluyor ya öyle bişeyler dikmeye düşünüyorum

canım yarın gidicem inşallah 2li test için inşallah bir aksilik çıkmaz

Tamam canım haber verirsin gerçi hemen çıkmıyor sanırım sonuç benim doktor 1 hafta sonra dedi hayırlısı bakalim

KIZLAR BENİM İŞTAHIM KAPALI BİŞEY YEMEK İSTEMİYORUM ÖYLE ÇOK MİDEMDE BULANMIYOR AMA TABAĞIN YARISINA GELDİĞİMDE LOKMALAR AĞZIMDA BÜYÜYOR KİLODA ALMADIM 61 KİLOYUM HALA

KIZLAR BENİM İŞTAHIM KAPALI BİŞEY YEMEK İSTEMİYORUM ÖYLE ÇOK MİDEMDE BULANMIYOR AMA TABAĞIN YARISINA GELDİĞİMDE LOKMALAR AĞZIMDA BÜYÜYOR KİLODA ALMADIM 61 KİLOYUM HALA

Canım çok yemesende sık yemeye çalış o şekilde daha rahat oluyor

Bende her saat yemek yesem yerim evdeyim devamlı yemek düşünüyorum ama tabiki yemiyorum şimdiden kilo almaya gerek yok

karnımda hiç sertlik yok ancak ayağa kalktığımda az bir sertlik var artık göbeğim çıksın istiyorum :anneadayı:

merhaba kızlar 2li test yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada yaptırdınız ve cinsiyet hakkında bir fikr verdi mi doktorunuz.
ayrıca ben beylikduzunde oturuyorum ve hala net olarak bır doktora karar veremedim doktor tavsıyesı olan varsa cok mutlu olurum
şimdiden tesekkurlerr
Selam. ben 11. haftanin icinde yaptirdim ikili testimi. temiz cikti dedi doktorum. diger testleri yaptirmayi dusunmuyorum. Cinsiyet icin kemik yapisina bakarak yuksek ihtimalle kiz dedi. ama bu sadece tahminmis. Onunuzdeki hafta gittigimde netlesecek ins.

Selam. ben 11. haftanin icinde yaptirdim ikili testimi. temiz cikti dedi doktorum. diger testleri yaptirmayi dusunmuyorum. Cinsiyet icin kemik yapisina bakarak yuksek ihtimalle kiz dedi. ama bu sadece tahminmis. Onunuzdeki hafta gittigimde netlesecek ins.

İnsaAllah bizim testlerde iyi çıkar canım gözün aydın ben de 11 + 2 de sordum cinsiyetini ama söylemedi daha erken biliyorum ama merak işte

karnımda hiç sertlik yok ancak ayağa kalktığımda az bir sertlik var artık göbeğim çıksın istiyorum :anneadayı:

Kesinlikle her gün bakıyorum büyüme var mı diye arkadaşlar Bakım için ne yapmayı düşünüyorsunuz ben mustela çatlak kremi aldım şimdiden başlamak istiyorum ablamda çatlak çok oldu birde sarışınım Yüzüm çile müsait Güneş kremi kullanıyormusunuz praben içermeyen bir kreme başladım[/QUOTE]

Kızlar selam bugün kontrol vardı kuzum bildiğiniz el salladı bize ya hepimiz çok ggüldük okadar hareketli ki maşallah. Taramayi testini haftaya bıraktı ve cinsiyeti içinde büyük ihtimalle kız dedi çok şükür Hep kızım olsun çok istemiştim gerçi şimdi sağlıklı olsunda hiç farketmez diyordum buda bonusu oldu çok çok mutluyum. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yasanaya :KK68::KK37:

Kizlar ne güzel cinsiyet tahminleri de gelmiş . Hayirli olsun. Rabbim saglikli sihatli eylesin kuzucuklari

canım dr. gittinmi haberler nasıl merak ediyorum seni
İyiyiz cok şükür. Senin kt rol sonucunu okudum. Rabbim fistikina saglik sihat versin. Biliyon benim bide 4,5 yasinda kizim var. Oda tuptu. Ayni senin yasadiklarini bende kizimda yasadim. digerinin gelişimi yavasladi ve kalbi durdu. Zamanla rahim içinde kendiliğinden küçüldü ve ultrasyonda bile görünmez oldu. Vücut onu eritiyomus. Allahin bi mucizesi daha iste. Sonra bi ara hafif kanama geldi içerisi temizlendi. Rabbim çok büyük simdi çok tatli ve akilli bi kizim var. Ona herbaktigimda sukrediyorum. rabbim onu bana bagisladi diye. Sonuçta biri değil ikisininde kalbi durabilirdi. Her serde bi hayir vardir. Sende sukret. Bir bebek, iki bebekten daha rahat hareket edebilecek içerde.
İnşallah canım iyidir. Bende bugün ikili test için gittim. Çok şükür bebeğim iyiydi. Boyu uzamis. Poposunu oynatiyodu :)
Mslh bebisine. Bende bidahakine yaptiricam. test icin tok karnami yoksa ac karnami gittiniz.

Back
X