2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

Kızlar selam bugün kontrol vardı kuzum bildiğiniz el salladı bize ya hepimiz çok ggüldük okadar hareketli ki maşallah. Taramayi testini haftaya bıraktı ve cinsiyeti içinde büyük ihtimalle kız dedi çok şükür Hep kızım olsun çok istemiştim gerçi şimdi sağlıklı olsunda hiç farketmez diyordum buda bonusu oldu çok çok mutluyum. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yasanaya :KK68::KK37:

Canım yaaa bal böceği masaallah

Tüm anne ve anne adaylarinin anneler günü kutlu olsun
Teşekkürler canım senin de

Mslh bebisine. Bende bidahakine yaptiricam. test icin tok karnami yoksa ac karnami gittiniz.

Canım ben sordum fark etmiyor dediler istediğin gibi gidebilirsin

Kızlar selam bugün kontrol vardı kuzum bildiğiniz el salladı bize ya hepimiz çok ggüldük okadar hareketli ki maşallah. Taramayi testini haftaya bıraktı ve cinsiyeti içinde büyük ihtimalle kız dedi çok şükür Hep kızım olsun çok istemiştim gerçi şimdi sağlıklı olsunda hiç farketmez diyordum buda bonusu oldu çok çok mutluyum. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yasanaya :KK68::KK37:
maşallah

İyiyiz cok şükür. Senin kt rol sonucunu okudum. Rabbim fistikina saglik sihat versin. Biliyon benim bide 4,5 yasinda kizim var. Oda tuptu. Ayni senin yasadiklarini bende kizimda yasadim. digerinin gelişimi yavasladi ve kalbi durdu. Zamanla rahim içinde kendiliğinden küçüldü ve ultrasyonda bile görünmez oldu. Vücut onu eritiyomus. Allahin bi mucizesi daha iste. Sonra bi ara hafif kanama geldi içerisi temizlendi. Rabbim çok büyük simdi çok tatli ve akilli bi kizim var. Ona herbaktigimda sukrediyorum. rabbim onu bana bagisladi diye. Sonuçta biri değil ikisininde kalbi durabilirdi. Her serde bi hayir vardir. Sende sukret. Bir bebek, iki bebekten daha rahat hareket edebilecek içerde.
bende aynı senin gibi düşündüm o gün ikisininde ölmüş olduğunu duyabildim ama sonsuz şükürler olsun bebeğimin biri kıpır kıpırdı maşallah inşallah rabbim onu bize bağışlar kucağımıza almayı nasip eder cinsiyet hiç merak etmiyorum doğrusu dr. bişey söylemedi sağlıklı olsun yeter

Kızlar anneler gününüzü ben de kutluyorum Rabbim evlatlarımızlada kutlamayi nasip etsin
amin inşallah

Karnim çok agriyo, kasiklarimin içi, bagirsaklarimin olduğu yer. Felaket agriyo utanmasam agliycam.. biseyde yapmadim.yerleşme agrisi böyle mi olur. Gözümden yaş getiriyor..

kızlar ya bana istanbulda gidebileceğim bir doktor ve doğum yapabileceğim hastane tavsiyesinde bulunur musunuz?

merhbalar kızlar kusura bakmayın yazamadım kontrolden sonra :/ doktor ense kalınlığımıza baktı 0.9 mm dedı ıyı gorunuyor ama her ıhtımale karsı kan verelim dedı ve kan verdık henüz kan sonuçlarımız çıkmadı. cınsıyet tahmını de kız yönünde :):):):) % 80 kız dedı ama 2 hafta sonra daha net bellı olur dedı :) hergecen gun sabırsızlığım bıraz daha artıyor günler cabuk gecsın bıran once melegıme kavuşayım ıstıyorum ama zaman sankı hıc gecmıyor gıbı geliyor..
sızler nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık :)

merhbalar kızlar kusura bakmayın yazamadım kontrolden sonra :/ doktor ense kalınlığımıza baktı 0.9 mm dedı ıyı gorunuyor ama her ıhtımale karsı kan verelim dedı ve kan verdık henüz kan sonuçlarımız çıkmadı. cınsıyet tahmını de kız yönünde :):):):) % 80 kız dedı ama 2 hafta sonra daha net bellı olur dedı :) hergecen gun sabırsızlığım bıraz daha artıyor günler cabuk gecsın bıran once melegıme kavuşayım ıstıyorum ama zaman sankı hıc gecmıyor gıbı geliyor..
sızler nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık :)
gözün aydın kan sonucunda iyi çıkar inşallah demek mini minnak kızmış maşallah maşallah

al benden de o kadar günler geçmiyor gibi iyimi değilmi hep merak içindeyim

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende cmt. gideceğim tekrar 12+3 olacağız kısmetse cinsiyetiyle ilgili bişey söylermiki

Anladım canım ben anadolu yakasindayim eğer bu taraf olsaydı ben kadıköy Acıbadem e gifiyorum ve doktorumdan şimdilik çok memnunum onu tavsiye edecektim ama karşı tarafta yok malesef bildiğim bir doktor

Kizlar bu arada çatlak kremi ve leke oluşumunu engelleyici güneş kremi kullanan varmı doktor bana learac ve solenta yazdı bunları kullanan varmı ben henuz almadım

Anladım canım ben anadolu yakasindayim eğer bu taraf olsaydı ben kadıköy Acıbadem e gifiyorum ve doktorumdan şimdilik çok memnunum onu tavsiye edecektim ama karşı tarafta yok malesef bildiğim bir doktor
İnsallah guzel bi hastane bulurum.ilgilendigin icin tesekkur ederm cnm..

Kizlar bu arada çatlak kremi ve leke oluşumunu engelleyici güneş kremi kullanan varmı doktor bana learac ve solenta yazdı bunları kullanan varmı ben henuz almadım
Canım ben Solanta ve ducray kullanıyorum sevdim ducray yumuşacık Yapıyo çatlak kremide Mustela krem ve elancly Yağı aldım bunları kullanacağım şimdiden hazırlandım birde falan bebe Yağı alırım bütün vücut için şimdi çok kullanmıyorum banyodan banyoya

bende cmt. gideceğim tekrar 12+3 olacağız kısmetse cinsiyetiyle ilgili bişey söylermiki
Bende canım 12/3 Olacağım ikili test yapacak Hayırlısı gecen öylesine ölçtü 1.3 çıktı yüksek mi ya inşallah artmamıştır Aklım ikili teste 3e kadar normal dedi ama bazı arkadaşların daha düşük çıkmış 10 gun geçecek inşallah 3 olmamıştır ya

Back
X