- Konu Sahibi tatatataaa
Inşallah canım 3 kişinin Kontrolü var galiba iyi haberlerle geliriz inşallahHayırlı kandiller canım benimde yarın ikili testim var ve senle aynı durumdayım. Inşallah güzel hbr.lerle geleceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım 3 kişinin Kontrolü var galiba iyi haberlerle geliriz inşallahHayırlı kandiller canım benimde yarın ikili testim var ve senle aynı durumdayım. Inşallah güzel hbr.lerle geleceğiz
ben gittim geldim şükür bebeğimi gördüm maşallah büyümüş diğer bebekte küçülmeye başlamış soracaklarımın hepsini unuttum sadece bebeğimi görüp geldim aslında soracak çok şeyim vardı
bebeğimin boyunuda ölçmedi cinsiyet için erken dedi
iyiya çok şükür kendi dr.um ölçer heraldeCanım iyi olmasına sevindim maşallah bebeğin boyunu neden olcmuyor benim doktorum her seferinde mutlaka ölçüm yapıp not alıyor önceki kontrolle karşılaştırıyor cinsiyetini de senin de bana dediğin gibi bebegin iyiymiş ya sonra da öğrenirsin![]()
Ben geldim arkadaşlar benimkide 12+6 olmuş maşallah erken büyümüş ense kalınlığı 2.3 çıktı 3 e kadar normal dedi ama senin çok güzel çıkmış endişelendim şimdi yaKızlar bende tarama testinden geldim her şey gayet güzel ense kalınlığı 0,85 cikti kan verdim onun sonuçları önümüzdeki hafta içinde cikacakmis.ssms doktor endiselenmeye gerek yok kanda da bişey çıkacağını sanmıyorum dedi. bu arada benim kuzum bir hafta da knsnilmax büyümüş normslda 12+ 1 olması gerekirken 12+6 çıktı boyu gecen hafta 4.5 cm di bu hafta 6,4 olmuş çok şükür :)
Cinsiyeti söyledi mi canımKızlar bende tarama testinden geldim her şey gayet güzel ense kalınlığı 0,85 cikti kan verdim onun sonuçları önümüzdeki hafta içinde cikacakmis.ssms doktor endiselenmeye gerek yok kanda da bişey çıkacağını sanmıyorum dedi. bu arada benim kuzum bir hafta da knsnilmax büyümüş normslda 12+ 1 olması gerekirken 12+6 çıktı boyu gecen hafta 4.5 cm di bu hafta 6,4 olmuş çok şükür :)
Geçen hafta kız diye tahminde bulunmuştu bu hafta da büyük ihmal kiz ddedi.sende endiselenme bizim doktor da ense kalingi 2.5 a kadar normal dedi. Benim bebis geçen hafta çok hareketliydi ama bugün çok hareket etmedi. Ama doktor korkma kalp atışı çok güzel uyuyordur dedi.Cinsiyeti söyledi mi canım
Ben geldim arkadaşlar benimkide 12+6 olmuş maşallah erken büyümüş ense kalınlığı 2.3 çıktı 3 e kadar normal dedi ama senin çok güzel çıkmış endişelendim şimdi ya
Cinsiyet söyledi mi canımHepimizin bebıslerı önde gidiyor demekki benim de normalde dün 12+4 ama ultrason ölümünde 13+3 çıktı hepsine maşallah
Yok canım ya söylemedi 16. Haftada söyleyebilirim dedi benim doktorum kesin netlesmeden hickimseye soylemiyor kıza yada erkeğe benziyor diye yorum yapmıyor bir daha ki kontrolüm 12 haziranda artık o günü bekleyeceğim ama çok merak ediyorum öğrenip hemen alışverişe başlamak istiyorum sağlıklı olsun da öğreniriz er yada geçCinsiyet söyledi mi canım
Canım Günaydın evet kimse olmayınca ben de yazmiyordum benim sonuçlarım çıktı normal çok şükür benim doktorum 12 haziranda tekrar kontrole çağırdı en son geçen hafta gitmiştimKızlar Günaydın kimsecikler yok kaç gündür.umarim herkes iyidir ve herşey yolundadir. Bu arada iki tarama testi kan sonucu çıkan varmı benim henüz çıkmadı sizleri merak ettim :)
günaydın inşallah güzel çıkar sonuçların benim yapılmadı ikili testKızlar Günaydın kimsecikler yok kaç gündür.umarim herkes iyidir ve herşey yolundadir. Bu arada iki tarama testi kan sonucu çıkan varmı benim henüz çıkmadı sizleri merak ettim :)
aynen bende senin gibi kimse yazmıyor diye yazmıyorum :) gözün aydın sonuçlarınız temiz çıkmışCanım Günaydın evet kimse olmayınca ben de yazmiyordum benim sonuçlarım çıktı normal çok şükür benim doktorum 12 haziranda tekrar kontrole çağırdı en son geçen hafta gitmiştim
Gözün aydın canım çok şükür.ddarısı bizlerin başına şöyle sorunsuz sıkıntısız bbebeklerimizi kucaklarimiza alırız inşallahCanım Günaydın evet kimse olmayınca ben de yazmiyordum benim sonuçlarım çıktı normal çok şükür benim doktorum 12 haziranda tekrar kontrole çağırdı en son geçen hafta gitmiştim
Gözün aydın canım çok şükür.ddarısı bizlerin başına şöyle sorunsuz sıkıntısız bbebeklerimizi kucaklarimiza alırız inşallah