- 23 Ocak 2009
- 1.685
- 1.058
- 208
- Konu Sahibi tatatataaa
BAKALIM AZ KALDI 4 HAZİRANA AMA NASIL MERAK İÇİNDEYİM İYİMİ BEBEĞİM DİYEYavaş yavaş alisacaksin heralde canım bakalım doktorun ne diyecek ona göre hareket edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BAKALIM AZ KALDI 4 HAZİRANA AMA NASIL MERAK İÇİNDEYİM İYİMİ BEBEĞİM DİYEYavaş yavaş alisacaksin heralde canım bakalım doktorun ne diyecek ona göre hareket edersin
Kızlar bende salı günü baska dr gittim cinsiyet i ogrenirim belki diye ama bebegin arkasi dönüktü. SoylemediBAKALIM AZ KALDI 4 HAZİRANA AMA NASIL MERAK İÇİNDEYİM İYİMİ BEBEĞİM DİYE
Ben de dün devlet hastanesinde bir doktora gittim %80 erkek dedi ama kendi doktorumdan duyana kadar emin olamicam o yüzden yazmak istememistim sen yazınca ben de yazdım bakalım hayırlısıKızlar bende salı günü baska dr gittim cinsiyet i ogrenirim belki diye ama bebegin arkasi dönüktü. Soylemedi. Bu arada demir hapini gece yatarken için ben öyle yapiyorum. Ve sali günü dr bana ekstra dan d3 vitamini verdi sabahlari ekmege 6 damla damlatip peynir koyup yiyorum Bebegin ve benim kemik gelisimi icinmis. Birde elevit vitamin kompleksi verdi o da sabahlari tok karinla. Benim gibi 3 ayri vitamin kullanan varmi?
Ya ben en son dr gittigimde 12+4 günlük tü. Bebek hareket etmiyodu. Dr amcasi karnima vurunca sırtını döndü bize :) sanırım ondan sonrada hiç yüzünü dönmücek. 14+5 günlük tu yani salı günü sırtı dönük dedi devletteki dr. Bakalim kendi dr muanesi haziranin 8 gibi o zamana inşallah döner.Ben de dün devlet hastanesinde bir doktora gittim %80 erkek dedi ama kendi doktorumdan duyana kadar emin olamicam o yüzden yazmak istememistim sen yazınca ben de yazdım bakalım hayırlısı
Benim doktorum vitamini doğal yollardan alınmasından yana kan hapı ve decavit kullanıyorum ben
Ya ben en son dr gittigimde 12+4 günlük tü. Bebek hareket etmiyodu. Dr amcasi karnima vurunca sırtını döndü bize :) sanırım ondan sonrada hiç yüzünü dönmücek. 14+5 günlük tu yani salı günü sırtı dönük dedi devletteki dr. Bakalim kendi dr muanesi haziranin 8 gibi o zamana inşallah döner.
böyle kendini göstermeyen bebekler için kız derler hayırlısı bende sadece decavit ve demir hapı kullanıyorum diğer türlü vitamin almıyorumKızlar bende salı günü baska dr gittim cinsiyet i ogrenirim belki diye ama bebegin arkasi dönüktü. Soylemedi. Bu arada demir hapini gece yatarken için ben öyle yapiyorum. Ve sali günü dr bana ekstra dan d3 vitamini verdi sabahlari ekmege 6 damla damlatip peynir koyup yiyorum Bebegin ve benim kemik gelisimi icinmis. Birde elevit vitamin kompleksi verdi o da sabahlari tok karinla. Benim gibi 3 ayri vitamin kullanan varmi?
hayırlı olsun demek % 80 dedi benimkine oran söylemedi erkek olabilir dedi çıkıntısı vardı bizde gördükBen de dün devlet hastanesinde bir doktora gittim %80 erkek dedi ama kendi doktorumdan duyana kadar emin olamicam o yüzden yazmak istememistim sen yazınca ben de yazdım bakalım hayırlısı
Benim doktorum vitamini doğal yollardan alınmasından yana kan hapı ve decavit kullanıyorum ben
ay en çok istediğim hareketlerini hissedebilmek o zaman daha çok rahatlıyacağım sankiArtık iyice hareketleniyorlar canım merak etme döner mutlaka az kalmış bence o gun öğrenirsin bir kaç hafta sonra hareketlerini de hissetmeye baslayabiliriz herhalde
İnşallah ya bir an önce hareket lerini hissetmek istiyorum. Zaten sali günü gittigimde bebegim ellerini acip kapiyordu ayaklarini oynatiyorduArtık iyice hareketleniyorlar canım merak etme döner mutlaka az kalmış bence o gun öğrenirsin bir kaç hafta sonra hareketlerini de hissetmeye baslayabiliriz herhalde
maşallah bebeklerimizeİnşallah ya bir an önce hareket lerini hissetmek istiyorum. Zaten sali günü gittigimde bebegim ellerini acip kapiyordu ayaklarini oynatiyorduAma 20. Haftadan sonra hissetmeye baslarsin diyorlar ama erkek bebekler daha erken hareket edermis hayırlısı tabi.
hayırlı olsun demek % 80 dedi benimkine oran söylemedi erkek olabilir dedi çıkıntısı vardı bizde gördük
Kızlar benim dr hic birsey soylemedigine göre bide benzetme bile yapmadigina gore kız mi acaba :) bakin bu 12+4 günlük kenki resmi sizinkilere benziyor mu?Canım geçen hafta gittigim doktorda o zaman bana erkeğe benziyor demişti kesin bişey soylememisti bu doktor cikinti falan göstermedi ama öyle dedi hayırlısı insaAllah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da
Canım ben bebeğimin ultrason görüntüsünü 11 +3 te gebelik bölümünde bebeklerinizin cinsiyeti ve isimler diye bir bölüm var orda nub teorisine göre cinsiyet tahmini bölümü var oraya koymuştum 3 -4 kişi bana ultrason görüntüsüne göre erkek demişti istersen sen de oraya koy fotosunu tahminde bulunsunlarKızlar benim dr hic birsey soylemedigine göre bide benzetme bile yapmadigina gore kız mi acaba :) bakin bu 12+4 günlük kenki resmi sizinkilere benziyor mu? Eki Görüntüle 1542497
Nerde canım tam olarak anlamadim yine kadınlar kulubundemi ayrıntılı yazarsan cok sevinirimCanım ben bebeğimin ultrason görüntüsünü 11 +3 te gebelik bölümünde bebeklerinizin cinsiyeti ve isimler diye bir bölüm var orda nub teorisine göre cinsiyet tahmini bölümü var oraya koymuştum 3 -4 kişi bana ultrason görüntüsüne göre erkek demişti istersen sen de oraya koy fotosunu tahminde bulunsunlar
Canım link aticaktim ama baktım bulmuşsun sayfayi kız demisler hayırlısı bakalimNerde canım tam olarak anlamadim yine kadınlar kulubundemi ayrıntılı yazarsan cok sevinirim
Evet canım henüz 1 kişi yorum yazdi. Bakalim daha tahmin gelecekmi?Canım link aticaktim ama baktım bulmuşsun sayfayi kız demisler hayırlısı bakalim
maşallah bebeğineKızlar benim dr hic birsey soylemedigine göre bide benzetme bile yapmadigina gore kız mi acaba :) bakin bu 12+4 günlük kenki resmi sizinkilere benziyor mu? Eki Görüntüle 1542497
dr bana kanaman olmadıkça dayanamayacak kadar sancın olmadıkça normal dedi ama dr. sor istersenKızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makatıma kadar sancı oluyor.Normal mi acaba? Kanama falan da yok , Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
Saol cnm. Devam ederse dru arayacagım.dr bana kanaman olmadıkça dayanamayacak kadar sancın olmadıkça normal dedi ama dr. sor istersen
Kızlar kasıkta baya bir agrım var. Özellikle geceleri oluyor saga sola dönerken. Oturup kalkarken.aferdesiniz makatıma kadar sancı oluyor.Normal mi acaba? Kanama falan da yok , Tuvaletimi yaparken bile sancı gibi oluyor.
Cnm bilmiorum ya. 10. Hafta içine girdim.hala yumurtalıklarla ilgili olablirmi.tup bebek bnmde.ikiz.Canım tüp bebek mi oldu yumurtaliklarindan kaynaklı olabilir benim sağ yumurtaligimda aynı ağrılar oldu sonra dayananilmaz hale geldi ağrıdı ölüyorum sandım son gün artık dayanılmaz oldu şişe şişe ağrı kesiciler fayda etmedi yumurtaligimi almak zorunda kaldilar yoksa kangren olabilirmiş canım tüp bebekte yumurtaliklara çok fazla müdahale edildiğinden olmuş ihmal etme ultrasonla detaylı baksinlar