- Konu Sahibi tatatataaa
Kızlar aşırı baş dönmem var oturduğum yerde aniden dönüyor hicbirsey yokken tansiyonum 10 a 5 çıktı bide kanım çok düşük çıktı ama kafama takıldı neden böyle oluyor korkuyorum doktorumu bilgilendirsem mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım mutlaka bilgilendir tansiyonun da düşük otururken olmasi ayrıca endişe verici insaAllah önemli bir şey yokturKızlar aşırı baş dönmem var oturduğum yerde aniden dönüyor hicbirsey yokken tansiyonum 10 a 5 çıktı bide kanım çok düşük çıktı ama kafama takıldı neden böyle oluyor korkuyorum doktorumu bilgilendirsem mi acaba
Canım ben 1 haftadır tatildeydim güzel geçti ama gezerken tam olarak düzenli beslenemedim eğer tartım doğruysa 3 kilo almışım beyaz ekmek cok yedim ve cok meyve yedim kendimi çok kötü hissediyorumArkadaşlar nerelerdesinIz
Yok canım nerdeeeeee 1 haftada 3 kilo toplamda 10 kilo almış oluyorum benimde ayaklarım gezerkwn çok şişti davul gibi gerildi bugün de hala şişlik var ama çok şükür 2 _ 3 gun çok kötüydü öyle değil bugün yediklerime dikkat edicem dedim ama yine olmuyor mesela 1 tabak yemek yedim aslında doydum gibi ama 1 tabak daha yedim gözüm doymuyor heraldeBen gebeliğin bŞından beri 5.5 kilo aldım kilom hızlanmaya bAşladı sizin toplam mı 3 kilo ben fazla gezemiyorum Ayaklarım çok Şiş bu aralar bebek odası araştırmaya başladım eşyalarını yıkadım yerleştirecek yer yok Almam Lazım internetten kapı süsü beğendim eğer ismini netleştirirsek sipariş verecem
Bu çok güzel ama boyutu ne kadar resimdeki kadar büyükmü meltemi bilmiyorum ama çilek odaları çok kaliteli evet ama çok pahalı Utku güzel isim vallahi ben de çok kararsızim eşim Selim diye tutturdu ama benim içime sinmiyorrÇilek ve Meltem de indirimli büyüyen bEşikler var canım ama yine de Pahalı ya haftaya siparişi verecem tam karar vermedim kapı süsünü sevdim canım kurdelasını küpür ekleyeceğim fotoğrafını paylaşıyorum bak ama ben bebeğime isim koyamadım yardımcı olun arkadaşlar Utku düşündük ama içime tam sinmediEki Görüntüle 1602983 Çok Süslü olan kapı süsleri sonra atılacak bir kaç yıl sonra kurdelasını çıkarıp odaya ayna olarak asarım kullanışlı olur
Canım nerden alacaksın bana ismini verirmisin başka çeşitleri var mıBüyük canım sonrada Odasında ayna olarak kullanır
Kapı süsün çok güzel mis E eskisehir ben daha hic bunları düşünmeye başlamadim ama bebek alış verişi yaptık zibindan tırnak makasina tulumundan bebek arabasına herşeyi aldık. Karyola yanina koymak için 6 aya kadar kullanılan beşik aldık. Bu ay sonuna kadar da gardırop ve büyüyen beşiği de almayi planliyoruz.bizde çilek den beğendik sanırım onu alacağızbu arada ben henüz hamile kaldığım kiloya gelmedim. Hamile kaldıktan sonra 4 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım :) E eskisehir biz erkek olsaydı demir ismini koymayı planlıyorduk biz koyamadik belki sana alternatif olabilir
![]()
![]()
Canım kusura bakma yazamadım. Utku çok güzel ve anlamlı :) ben cilegin rekkamlarda çıkan modeli ni beğendim sanırım onu alacağız. Evet bir tarafı rafli ama başka baktığım yerlerde de çok içime sinmedi.boyalari falan Kurşunlu lake boyalardi.cilek o açıdan kalite standartlarina uygun.bebek arabasi Kraft twist travel set aldık uzun süre eşimle birlikte tek tek bütün markalara baktık en çok kullanabilecegim buydu icimize çok sindi.bir araştır istersen. Kolisini acmadan depoya koyduğumuz için fotosunu cekemiyorim.birde matercaire 6 aya kadar kullanabilecegi bizim yatagimizin yanına koymaya sallanir beşik aldım. Indirimdeydi (200tl) bir arkadaşım tavsiye etti. Oda şu anda demonte halde.bunlar dışında cicco nun alindan ateş ölçerini aldik küvet, burun asbiratoru bol bol zibin tulum , hastane çıkışı akdik.bebegin şampuanlarini kremlerini almadık ona daha karar vermedim. Sanırım mustela nin ürünlerini alacagım. Bide kendime emzirme sutyeni pijama gecelik göğüs Pedi gibi şeyler aldım :) kilo konusunda da herhangi bir şey yapmıyorum zaten ven oldukça kilolu başladım hamilelige 74 kilo ile hamile kalmıştım şu an 73 kiloyum kilolu hamile kalanlar zaten çok kilo almazlarmisCanım çilekten hangi modeli beğendiniz 3 model var ama onun Altın'da sandığı yok ve komidinin birbtanesi raflı o Yüzden vazgeçtim benim odam küçük şifonyer ve büyüyen Beşik alacağım sadece bebek arabasını haftaya alacağım normal bebek Arabası kullanılmıyor baston Tarzı ALIN ondan önce ana kucağı kullanılır dediler bilmiyorum ne yapacağımı sen Ldıkkarının fotoğrafını paylaşır mısın bu arada Utku olacak galiba anlamı bize uygun tehlike ve zorluklardan sonra ulaşılan zafer anlamında tam tup bebeğe uygun içime çok sinmedi ama anlamı iyi olsun istiyorum ben kilo alıyorum valla ne şanslısın yemek az mi yiyorsun nasıl almadın şaşırdım ben dikkat ettiğim halde alıyorum fazla ekmek de yemiyorum 62 oldum
Benimde sağa yattigimda sirtimin kaburga kısmı ağrıyor solda da kasigim sirt ustu belim yani bi rahat uyuyamiyorum sıcaklar çok bunaltiyor bir an önce serinlese havalargünaydınlar benim uykularım bölük bölük
sağa yatsam sağ tarafım sola yatsam sol tarafım kemiklerim etlerim acıyor
o yüzden sürekli dönüyorum
Canım masaAllah siz çoğu şeyi hazır etmişsinizCanım kusura bakma yazamadım. Utku çok güzel ve anlamlı :) ben cilegin rekkamlarda çıkan modeli ni beğendim sanırım onu alacağız. Evet bir tarafı rafli ama başka baktığım yerlerde de çok içime sinmedi.boyalari falan Kurşunlu lake boyalardi.cilek o açıdan kalite standartlarina uygun.bebek arabasi Kraft twist travel set aldık uzun süre eşimle birlikte tek tek bütün markalara baktık en çok kullanabilecegim buydu icimize çok sindi.bir araştır istersen. Kolisini acmadan depoya koyduğumuz için fotosunu cekemiyorim.birde matercaire 6 aya kadar kullanabilecegi bizim yatagimizin yanına koymaya sallanir beşik aldım. Indirimdeydi (200tl) bir arkadaşım tavsiye etti. Oda şu anda demonte halde.bunlar dışında cicco nun alindan ateş ölçerini aldik küvet, burun asbiratoru bol bol zibin tulum , hastane çıkışı akdik.bebegin şampuanlarini kremlerini almadık ona daha karar vermedim. Sanırım mustela nin ürünlerini alacagım. Bide kendime emzirme sutyeni pijama gecelik göğüs Pedi gibi şeyler aldım :) kilo konusunda da herhangi bir şey yapmıyorum zaten ven oldukça kilolu başladım hamilelige 74 kilo ile hamile kalmıştım şu an 73 kiloyum kilolu hamile kalanlar zaten çok kilo almazlarmis![]()
Evet canım eşim biraz sabırsız sen iyice agirlasmadan yapalım diye tutturdu.aslinda iyi de oldu çünkü bizim yardım edecek kinse yok herşeyi kendim yapmak zorundayım anca olur dedik.Canım masaAllah siz çoğu şeyi hazır etmişsiniz
sabaha kadar ter siliyorum yüzüm çok terliyorBenimde sağa yattigimda sirtimin kaburga kısmı ağrıyor solda da kasigim sirt ustu belim yani bi rahat uyuyamiyorum sıcaklar çok bunaltiyor bir an önce serinlese havalar
bende daha hiçbişey almadım 30. haftadan sonra bişeyler alırım inşallahKizlar masallahiniz var ben bi cop bile almadim daha sinir ediyorlar alma alma diyorlar ama almak istiyorum herkes karisiyor erken diyor bir iki bisey aliriz dogurunca aliriz diyorlar. Neyse esimi ikna ettim hayirlisii bakalim benmde bel fitigi var cok agrim oliyor belimde sirtimda bide tuvâlete yatak aticam nerdeuse saat basi uyanmaktan sikildimmm![]()
güle güle kullanın inşallahEvet canım eşim biraz sabırsız sen iyice agirlasmadan yapalım diye tutturdu.aslinda iyi de oldu çünkü bizim yardım edecek kinse yok herşeyi kendim yapmak zorundayım anca olur dedik.