2015 Kasım ayında doğum yapacak tüp bebek hamişleri burda toplanalım

MERHABA KIZLAR BENDE DE ŞEKER ÇIKTI HEM DİYETE HEMDE İNSÜLİNE BAŞLADIM HAYIRLISIYLA VAKTİ ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH

MERHABA KIZLAR BENDE DE ŞEKER ÇIKTI HEM DİYETE HEMDE İNSÜLİNE BAŞLADIM HAYIRLISIYLA VAKTİ ZAMANINDA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH
Geçmiş olsun canım hamilelikte insülin de veriyor mu doktor ben onu bilmiyordum bebis nasil gelişimi iyi mi şeker olan annenin bebeği daha kilolu oluyor diye duymustum

Geçmiş olsun canım hamilelikte insülin de veriyor mu doktor ben onu bilmiyordum bebis nasil gelişimi iyi mi şeker olan annenin bebeği daha kilolu oluyor diye duymustum
sağol canım veriliyormuş hiçbir yan etkisi yokmuş bebek üzerinde kilolu olur derler ama aksine benimki tam kilosunda 26 haftalıkken 860 gramdı

ne onda ne bende kilo var az kaldı inşallah sağlıkla kavuşuruz

Canim kac cikti degerlerin benimde 50 grlik 153 cikti gel 100 grlik yapalim dedi ben gtmedm sen yaptirdnmi cok canm sikildi kizin 26. Haftasnda 800 grdi zayif geldi bana ee bide diyet die tutturdularr ben ne yiyecemde kizim beslenecek kafama cok takiyorum ben

Canim kac cikti degerlerin benimde 50 grlik 153 cikti gel 100 grlik yapalim dedi ben gtmedm sen yaptirdnmi cok canm sikildi kizin 26. Haftasnda 800 grdi zayif geldi bana ee bide diyet die tutturdularr ben ne yiyecemde kizim beslenecek kafama cok takiyorum ben
aynı durum bizdede var ne yiyeyimde bebek kilo alsın ne yesem şeker korkusu var

ben yükleme yaptırmadım evde şeker aleti vardı onla 1 hafta ölçüm yaptım açlık normal çıkıyor 80 lerde tokluk kimi zaman 1 saatte 188 kadar çıktı bazen 150 bazen 160 o civarlardaydı insülin başladık şimdi normale düştü 4 dozluk yani çok az bir dozla normale düştü

bende pcos var onun için şekerim çıkması normalmiş

aynı durum bizdede var ne yiyeyimde bebek kilo alsın ne yesem şeker korkusu var

ben yükleme yaptırmadım evde şeker aleti vardı onla 1 hafta ölçüm yaptım açlık normal çıkıyor 80 lerde tokluk kimi zaman 1 saatte 188 kadar çıktı bazen 150 bazen 160 o civarlardaydı insülin başladık şimdi normale düştü 4 dozluk yani çok az bir dozla normale düştü

bende pcos var onun için şekerim çıkması normalmiş
Aynen ben yuz grligi yuklemek istemedm yazik ac karnina koca sekeri icicem bi sorunum olmadi ama dikkat ediyorum meyve cok yiyordum ee karpuz yeme kavum yeme pilav yeme ne yiyrcem oncesinde yiyordum bisey yoktu bakalim hayirlisi giderim ama yaptir diyor esim yuksek cikarsa insulin verir haberimiz olur bakalm yarn gidicem buyuk ihtimal umarm cikmaz

Aynen ben yuz grligi yuklemek istemedm yazik ac karnina koca sekeri icicem bi sorunum olmadi ama dikkat ediyorum meyve cok yiyordum ee karpuz yeme kavum yeme pilav yeme ne yiyrcem oncesinde yiyordum bisey yoktu bakalim hayirlisi giderim ama yaptir diyor esim yuksek cikarsa insulin verir haberimiz olur bakalm yarn gidicem buyuk ihtimal umarm cikmaz
inşallah yüksek çıkmaz insüline gerek kalmaz zor oluyor yemekten önce insülin vur sonra yemek ye şeker ölç onu yeme bunu yeme

Screenshot_2015-08-30-15-57-45.webp

Kızlar sizlerinde morali bozulmasin diye bahsetmedim ama 2 hafta önce renklidoppler e girdim kızımın kalbinde 1 tane delik oldunu söyledi dr. Cok üzüldüm ağladım kimseye söyleyemedim... Ama Çok ŞÜKÜR RABBIME dün başka bir dr gittim renklidoppler e girdim ve delik kapanmış. O yüzden cok ama cok mutluyum :)
geçmiş olsun canım.aynı şeyi bana da söyledi dr. belki tekrar geldiğinizde kapanmış olcak dedi ama ben o kdr üzgünüm ki.. profa gidicem.kalbini başka bir cihazla dinleyecekler.. inş benimkide hemen kapanır.senin adına çok mutlu oldum şu an hala iyi mi bebişin?

Yine kasiklarda agri yine enfeksiyon yine antibiyotik ya neden tekrarliyor anlamiyorum cok agrim var idrar yaparken kivraniyorum umarm bebegime zarari dokunmaz

Yine kasiklarda agri yine enfeksiyon yine antibiyotik ya neden tekrarliyor anlamiyorum cok agrim var idrar yaparken kivraniyorum umarm bebegime zarari dokunmaz
Canım doktorun ne diyor neden takrarladigi konusunda bişey demedi mi ? Çok geçmiş olsun benim de hamileliği 5. Haftasinda olmustu bol bol su iç demişti doktor sen normalde çok su iciyormusun ?

Canım doktorun ne diyor neden takrarladigi konusunda bişey demedi mi ? Çok geçmiş olsun benim de hamileliği 5. Haftasinda olmustu bol bol su iç demişti doktor sen normalde çok su iciyormusun ?
Oncedende olurdu hatta kanima gecmisti surekli tekrarliyor bisey dedikleri yok doktorlarnda ilac verdi gonderdi bakalm ama saglikocagindaki doktorum kultur testi yapalim bakteriyi ogrenelm ona gore tefavi uygilayalim dedii insallah gecer ve tekrarlamaz

geçmiş olsun canım

bendede oluyor iltihap çok yüksek değil ama
Benm yuksek heralde canm cok rahatsz ediyor idrar yaprken yaniyor karnm patlicak gibi bide cok hareketli bebism bi yerde toplaniyor orasi sisiyor geriliyor canimi yakiyor ikisi bir olunca yuruyemiyorum bile

kızlar tanıdığım bir yer kraftın calipso modelini 450ye veriyor. beşik almayan varsa alıp gönderebilirim isterseniz ölçüleri 70*120

Back
X