2015 Kasım Erkek Bebek Anneleri

Bebeğinize kaç isim vermeyi düşünüyorsunuz?

• 1

OY: 21 33,9%
  • 2

OY: 36 58,1%
  • 3

OY: 1 1,6%
  • Kararsızım

OY: 4 6,5%

• Ankete Katılan
    62

kkedilikizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
51
12
36
Merhaba kızlarr :KK54: dün itibariyle bir oğluşum olacağini öğrendim. Kasım anneleri olarak sizler de bügün yarın öğrenirsiniz inşallah :)) bu başlıkta duygularımızı, düşüncelerimizi paylaşmaya ne dersiniz? Allah hepimize çocuğumuzu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:emir_bebek:

gözün aydın bende 2014 kasım erkek bebek annesıyım
erkek bebekler ayrı bı tatlı yaa
anlatamam
gercekten harıka bırsey
tebrık ederım
Allah saglıkla tamamına erdırsın

onunuzde uzun zaman var
sıze tavsıyem sakin bı gebelık gecırın ve sonrasında rahat edın
ben bunun faydasını cok gordum
bebegım sakın, mutlu ve huzurlu bır bebek

sevgıyle...
:KK36:

gözün aydın bende 2014 kasım erkek bebek annesıyım
erkek bebekler ayrı bı tatlı yaa
anlatamam
gercekten harıka bırsey
tebrık ederım
Allah saglıkla tamamına erdırsın

onunuzde uzun zaman var
sıze tavsıyem sakin bı gebelık gecırın ve sonrasında rahat edın
ben bunun faydasını cok gordum
bebegım sakın, mutlu ve huzurlu bır bebek

sevgıyle...
:KK36:
Aminn çok teşekkürler :) inşallah sağlıkla kucağıma alırım .. oğlunuzu Allah bağışlasın ismi ne ben isim konusunda çok kararsızım:110:

Bende bugün öğrendim erkek olduğunu :KK66: isim düşünmeye başladım bile:anneadayı: bende uras düşünüyorum ama güzel isimlere açığımm :KK200:

Bende bugün öğrendim erkek olduğunu :KK66: isim düşünmeye başladım bile:anneadayı: bende uras düşünüyorum ama güzel isimlere açığımm :KK200:
Hayırlı olsunnn Uras güzel isim ben de düşündüm sonra Aras a yöneldik aslında benim aklımda isimler var da eşim beğenmiyor:KK42:
barlas barkın asrın çınar bulut atlas poyraz tuna bunlar hoşuma gidiyor benim mesela.. :)

Hayırlı olsunnn Uras güzel isim ben de düşündüm sonra Aras a yöneldik aslında benim aklımda isimler var da eşim beğenmiyor:KK42:
barlas barkın asrın çınar bulut atlas poyraz tuna bunlar hoşuma gidiyor benim mesela.. :)
Hi bi de asıl beğendiğim Kayra var nasıl unuttum o_O

Kayra büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm her yerde. Töbe hasaa öyleyse zaten koymamm :KK43:

Sanırım tv.de hocanın biri söylemiş iyi değil diye. Nihat Hatipoğlu mu kim bilmiyorum ama. Isterseniz bildiğiniz bir hocaya sorun siz de. Bu ismi ben de cok begeniyordum anlamini da Allah'ın lütfu olarak biliyordum, bunları duyunca aklım karıştı açıkçası

Kayra büyük bir kimseden gelen iyilik diye gördüm her yerde. Töbe hasaa öyleyse zaten koymamm :KK43:

Soru: Kayra isminin kökeni ve anlamı nedir? İsim olarak çocuklara konulmasında dinimiz açısından bir sakınca var mıdır?

Cevap: Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğü’ne göre Türkçe kökenli olan Kayra ismi , “büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan” anlamına gelmektedir.Kız ve erkek ismi olarak kullanılabilir. Çocuğunuza bu ismi koymanızda hiçbir sakınca yoktur.

FFetva.netten buldum bak bunu da. Valla ben neye inanacagimi şaşırdım ya. O kadar çok bilgi var ki ortalıkta. Hangisi doğru hangisi yanlış ayırt edemiyorsun bir süre sonra artık.

Merhaba kızlar benimde oğlum olucak allah nasip ederse :KK66: doktorumuz 12. Haftada gösterdi pipisini oğlumun :) isim konusunda bende çok kararsizim. Esim dedesinin ismi olan Zihni ' yi 2. İsim olarak istiyor . dedesinin ismi de pek hoşuma gitmiyor bakalım ne olacak

Merhaba kızlar benimde oğlum olucak allah nasip ederse :KK66: doktorumuz 12. Haftada gösterdi pipisini oğlumun :) isim konusunda bende çok kararsizim. Esim dedesinin ismi olan Zihni ' yi 2. İsim olarak istiyor . dedesinin ismi de pek hoşuma gitmiyor bakalım ne olacak
Allah bağışlasın arkadaşım öncelikle, baya erken göstermiş seninki :) iyi tarafından bak en azından tek ismi olacak o da Zihni olacak dememiş :) isim konusunda biz de çok fikir ayrılığına düşüyoruz ama bi şekilde orta yol bulunur daha doğuma var zaman içinde inşallah ikinizin de istediği bir noktada bulusursunuz. . Tabi biz de :)

Allah bağışlasın arkadaşım öncelikle, baya erken göstermiş seninki :) iyi tarafından bak en azından tek ismi olacak o da Zihni olacak dememiş :) isim konusunda biz de çok fikir ayrılığına düşüyoruz ama bi şekilde orta yol bulunur daha doğuma var zaman içinde inşallah ikinizin de istediği bir noktada bulusursunuz. . Tabi biz de :)
Amin canım hepsi saglikla dogsunlar inşallah . ben deniz çok istiyorum aslinda hem eşim denizci astsubay bende deniz bana hep huzur vermiştir ama kesimde deniz ismini istemiyor daha çok konusucaz :))))))

X