• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasim ve Aralik ayında transferi olup hamile kalanlar.

Cnm progestan hap içiyorum coraspin ve kan sulandirici iğne enox kullanıyorum. Doktor tekrar olursa acile git dedi. İnş iyidir bebeklerim.
Senin kesinlikle iğnesini de vurulman lazım canım bn kanama oldugunda hem hapini aldm hem iğnesini iğne daha etkili dr una söyle iğnesini yazsın. İkiz gebelikler böyle oluyo genelde dikkat et .tuvalet harici kalkma maya çalış

Senin kesinlikle iğnesini de vurulman lazım canım bn kanama oldugunda hem hapini aldm hem iğnesini iğne daha etkili dr una söyle iğnesini yazsın. İkiz gebelikler böyle oluyo genelde dikkat et .tuvalet harici kalkma maya çalış
Cnm progestan hap kan sulandirici iğne coraspin folikasit hepsini kullanıyorum

SiZin kanamanız olmuş sanırım doktor ekstra bir ilaç verdi mi ve kanamaları nedeni neymiş progestan kullanıyorum ben. Rabbim sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah bebeklerimizi
Canım 2016 ikiz annelerinde de yazıstık seninle.ben 6.haftada başlayan ve 3 kere çok yoğun kanama geçirdim. Ve hemen ilaçlarımı dr progestAn iğne günde iki ampul kan sulandırıcı iğne günlük olarak değiştirdi coraspini iptal etti.bir buçuk ay yattım sdce wc ye kalktım.benim kanama alanlarım vardı hemde bir kaçtane hatta bir tanesi 3.bir bebek kesesi kdr büyüktü.14 haftalık olduk ama hala kahverengi akıntilarim bitmedi 12.haftada kan sulandırıcı ve progestan iğne kesildi yerine progestanı vajinal fitil olarak verdi.Rabbim hepimize hayırlar versin bebeklerimizi sağlikla kucağımiza almayi nasib etsin.

Canım 2016 ikiz annelerinde de yazıstık seninle.ben 6.haftada başlayan ve 3 kere çok yoğun kanama geçirdim. Ve hemen ilaçlarımı dr progestAn iğne günde iki ampul kan sulandırıcı iğne günlük olarak değiştirdi coraspini iptal etti.bir buçuk ay yattım sdce wc ye kalktım.benim kanama alanlarım vardı hemde bir kaçtane hatta bir tanesi 3.bir bebek kesesi kdr büyüktü.14 haftalık olduk ama hala kahverengi akıntilarim bitmedi 12.haftada kan sulandırıcı ve progestan iğne kesildi yerine progestanı vajinal fitil olarak verdi.Rabbim hepimize hayırlar versin bebeklerimizi sağlikla kucağımiza almayi nasib etsin.
Cnm geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun. Doktor iğneyi keselim dedi bana da ama bu sefer de pıhtılaşma olur kalpleri durur diye korkuyorum :(

Günaydın canım.çok şükür ben iyiyim bugün ve yarın evde dinlenecegim salı günde bebisleri görmeye gideceğim inşaallah.sen nasilsin kanamam lekelerin bittimı hala yatistamisin?
Çok şükür bitti canım lekelenmen. Senin nasil devam ediyor mu.1 ayın sonunda sali günü işe başlıyorum insallah.

Merhaba arkadaşlar 6+1 ikizlere hamileyim bir kaç saat önce kanamam oldu. İlk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada doktor kan sulandirici iğne verdi enox ve coraspin progestan kullanıyorum. . Bu haftalarda benim gibi kanama yaşayan var mi? Doktorum bir daha olursa acile git dedi :KK43:
Geçmiş olsun canim. Benim 4+5 gunlukken başladı. 30 güne yakın sürdü cok şükür bebeğim sağlıklı. Ama yattim sürekli raporluydum yeni işe baslayacagim. En yakin zamanda atlarirsin inşallah

Geçmiş olsun canim. Benim 4+5 gunlukken başladı. 30 güne yakın sürdü cok şükür bebeğim sağlıklı. Ama yattim sürekli raporluydum yeni işe baslayacagim. En yakin zamanda atlarirsin inşallah
İnşallah cnmm çok geçmiş olsun sana da tekrarlamaz ins. İnş bebeklerim benimledir.

Insallah canim. Yat uzan ayağının altına yastık koy insalh birşey olmaz. Bol bol dua edelim
Evet cnm öyle yapıyorum dualarım hepimizle. İnş bebeklerimiz bizimledir bizi bırakmazlar Rabbim hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah

Çok şükür bitti canım lekelenmen. Senin nasil devam ediyor mu.1 ayın sonunda sali günü işe başlıyorum insallah.
Çok. Sevindim canım.bidaha olmasın inşaallah.benim hala kahverengi lekelerim akintim devam.ediyor.bende gcn hafta başladım ama yormamaya çalışıyorum kendimi.sende dikkat et kendine.

Kahve akıntı devam ediyor yarın doktoruma gidicem :KK43:
Günaydın.kanama olduktan sonra kahverengi akıntı olur içeride kalanlardan sebeb kırmızı veya pembe olmadığı sürece korkma ama kesinlikle yat sdce wc için kalk.progestAn ağızdan alınınca faydasını çok fazla görmeyebilirsin.arkadaşın dediği gibi iğné düşük riski için dahà garanti.

Günaydın.kanama olduktan sonra kahverengi akıntı olur içeride kalanlardan sebeb kırmızı veya pembe olmadığı sürece korkma ama kesinlikle yat sdce wc için kalk.progestAn ağızdan alınınca faydasını çok fazla görmeyebilirsin.arkadaşın dediği gibi iğné düşük riski için dahà garanti.
Yarin doktoruma gidicem cnm. Soylicem onada. Bir baksın bakalım içerde neler oluyor. Kan sulandırıcı iğneyi kesti coraspine devam dedi dün.

Cnm geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun. Doktor iğneyi keselim dedi bana da ama bu sefer de pıhtılaşma olur kalpleri durur diye korkuyorum :KK43:
Kanama varken pihtilasman olsada iğne kullandirmiyor doktor canim. Benim pihtilasmam var kanamam olduğu zaman doktor kesmemk söyledi iğneyi. Artirabilirmis lekelenme sekline dönünce yapmaya başla demisti aklında olsun. Doktorum prof. ve perinatalog uzmanı

Çok. Sevindim canım.bidaha olmasın inşaallah.benim hala kahverengi lekelerim akintim devam.ediyor.bende gcn hafta başladım ama yormamaya çalışıyorum kendimi.sende dikkat et kendine.
Benim lekelenmenmem de bitti canim cok şükür. Darısı sana inşallah tamamen geçer

Kanama varken pihtilasman olsada iğne kullandirmiyor doktor canim. Benim pihtilasmam var kanamam olduğu zaman doktor kesmemk söyledi iğneyi. Artirabilirmis lekelenme sekline dönünce yapmaya başla demisti aklında olsun. Doktorum prof. ve perinatalog uzmanı
Teşekkürler cnm hala var kahve akıntım iğneyi vurmadım bugün. Yarın doktoruma gidicem

Back
X