tek yillarda sadece uzmanlik kadroları için kpss sınavı yapılıyor ve az sayıda alım yapiliyor.genel atamalar çift yılların kpss puanı ile yapılıyor.sizin mezun olduğunuz bölüm ne .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BeeeeennnAtanamamis bir ogretmen sayilirim.70.8 almisim puan.Gerci ben formasyon yuzunden dersaneye filan gidemedim hazirlanmadim hic yani.Bakalim bu sene ne olacak.Ucretli filan yapip ayni zamanda dersane dusunuyorum.Hepimiz icin hayirlisi artik :)
Kendi adıma söyleyim geçen sene ekim ayında dershane başladı ben de ders çalışmaya başladım.sadece birkaç kez 1 hafta falan ara verdim şehir dışına falan çıktım bir de dershane 3 gündü o günler yorgunluktan çalışmıyordum ama 4gün full ders çalışıyordum ki artık mayıs gibi tam ders çalışılması gereken zamanlarda çoook sıkılıp bunaldım..bırakmadım ders çalışmayı ama psikoljik olarak çook sıkılmıştım.yani ocak şubat gibi çalışılmaya başlanabilir sıkı şekilde.çünkü konu bitirmek diye bişey yok geneli sözel ders unutuluyor.aralıkta şubatta vs biten derslerim oldu dershanede ama sınavdan öncek geceye kadar konu çalıştım hep.eğitimden hazırlandım sözeldi yani hep.siz de aralığa kadar çalışırsınız test kitabı deneme paranız çıkar
Bende sosyal bilgiler öğretmeniyim nişanlimda ingilizce öğretmeni ikimizde atanamadik ben bu ay kafamı dinleyip ağustos sonu başlamayı düşünüyorum 2 kez dersaneye gittim bi faydasını görmedim küçük yerde verdiğim yol parası dersane parası kaldı geriyeo yüzden yol uzun değilse ücretli olabilir ama çocuklar cok yoruyor bazı günler hiç ders calismaya halim kalmiyordu çalışma grubu mu oluştursak kızlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende formasyon aldım 2012 de.. aynı anda zor oluyor ben bu yıl deneyecegim şansımı inşallah hayırlısı olurrr hangi bölümsün canım
Ben Turk Dili ve Edebiyatiyim canim.Yine calismadan iyi aldim diye teselli ediyorum kendimi.Zugurt tesellisi isteBi de belki bilirsin bu sene formasyon olayi cok karisti imi kez tercih yaptirdilar bi vermicez dediler sonra uc ayda verdiler.E bunlara guvenip de ne dersaneye yazilabildik ne kendimiz calisabildik.Sacma bi seneydi.2013 mezunuyum ben de :)
bende standartlara göre iyi bi puan çıkarttım güya ama bana yetmıyor tabiki.... bu iş nasıl olcak hergun duzenli çalışmadan olmıcak belli ve çok ayrıntılı çalışmak gerek lise kitplarından bile faydalanmak gerek soruları sadece kpss konu anltmlarından bulamazsın artık çok uç noktalara giriyorlarr canım
Aynen canim ya birinci bolum tarih sorulari bir felaketti.Gecen sene benim bolumumden 15 bin kisi girmis sinava bu sene 23 bin ve verilen kadro degismiyor en fazla 2300 filan ki bu sene sanmam onu da vermezler.Seneye 30 bin oluruz bu gidisle.Sag olsunlar aof kapatmadilar aldikca aliyorlar.Bu kadar mezuna en az atama bize sanirim.Of off zor vallahi :)
bende standartlara göre iyi bi puan çıkarttım güya ama bana yetmıyor tabiki.... bu iş nasıl olcak hergun duzenli çalışmadan olmıcak belli ve çok ayrıntılı çalışmak gerek lise kitplarından bile faydalanmak gerek soruları sadece kpss konu anltmlarından bulamazsın artık çok uç noktalara giriyorlarr canım
Kızlar kpss yüzde 50 çalışma yüzde 50 şans.. Sene içinde tarihten yüksek başarı gösterenler çuvalladı. Çalışan da çalışmayan da aynı puanı aldı . Gene elinizden geleni yapın elbet ..
2015 öğretmenlik ve A kadrolar için oluyor. Öğretmelikse eğer eğitim eski yıllara göre daha kolay rahat ama çalışmak gerekli çeldiricileri kuvvetli ..
Öğretmelik alan gelince de tüm müfredatı bitirdikten sonra bol soru çözmek ve akademik olarak detaylandırmak
Bildiğin halde yanlış yapabiliyorsun o sınav anı ya da yanlışını doğruya çevirebiliyrosun .. Ya da kitapçığı yanlış kodlayıp son anda fark edebiliyorsun herşey çok kritik
BOL ŞANSLAR ..
Kızlar kpss yüzde 50 çalışma yüzde 50 şans.. Sene içinde tarihten yüksek başarı gösterenler çuvalladı. Çalışan da çalışmayan da aynı puanı aldı . Gene elinizden geleni yapın elbet ..
2015 öğretmenlik ve A kadrolar için oluyor. Öğretmelikse eğer eğitim eski yıllara göre daha kolay rahat ama çalışmak gerekli çeldiricileri kuvvetli ..
Öğretmelik alan gelince de tüm müfredatı bitirdikten sonra bol soru çözmek ve akademik olarak detaylandırmak
Bildiğin halde yanlış yapabiliyorsun o sınav anı ya da yanlışını doğruya çevirebiliyrosun .. Ya da kitapçığı yanlış kodlayıp son anda fark edebiliyorsun herşey çok kritik
BOL ŞANSLAR ..
ben matematik öğretmeniyim. meslek bölümnde hemşire yapmışım farkında degılim sonradan fark ettim . yalnız sizin dediğinizi pek anlamadım
Canım mühendislik işletme vs.gibi bolümler için kpss3 puanı ile alım yapılıyor ve bu alımlar çift yıllarda yapılıyor ve sınav sonucu 2 yıl geçerli oluyor.yani 2014 yani çift yılda yapılan sınav 2 yıl geçerli.2015 2017 gibi tek yıllarda süyapılan sınavların sonuçları ile sadece uzman kadrolarına başvurabiliyorsun.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?