- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoş geldinKızlar hayırlı olsun yeni sayfaniz :) eski sayfanızı incelemistim, ben de ögretmenlikten hazırlıyorum bu sene kpss ye. Umarım önümüzdeki sene güzel bir sonuç alırız.
Hoş geldin bal böcüümmBen geldim. : )
Amin kuzum inşallah yaRabbim bunu son topiğimiz eylesin inşallah karamelim,hayırlı olsun.
Hosbuldum :) Türk dili ve edebiyati canim bölümüm. :)Merhaba hoş geldinUmarım her şey gönlümüzce olur.Bölümün neydi?
Oooo gel bölümdaşım gel yaHosbuldum :) Türk dili ve edebiyati canim bölümüm. :)
Hoş geldin inşallah atanırız canım hayırlısıylainşallah hepimiz atanırızzbende geldimm fen bilgisi öğretmeni inşallahhh
![]()
Insallah hallederiz bu sene alani hallettikten sonra olur gibi geliyor bana en cok alandan korkuyorumOooo gel bölümdaşım gel yaNe olacak bizim bu bölümn hali
![]()
Ben gkgyden daha cok korkuyorumInsallah hallederiz bu sene alani hallettikten sonra olur gibi geliyor bana en cok alandan korkuyorum![]()
Tarih ve guncelden cok farkli sorular sormaya basladilar o yuzden mi korkutuyorBen gkgyden daha cok korkuyorum![]()
Evet zaten Tarihi beceremiyorum ben. Yapınca iyi net gelecekmiş gibi sanıyorum bakınca bir sürü yanlış çıkıyor.Tarih ve guncelden cok farkli sorular sormaya basladilar o yuzden mi korkutuyor![]()
Sağol kuşum hoş geldinCancagızım hayırlı olsun güzel topiğimizSon topiğimiz olsun ve hepimiz burdan bavulumuzu alıp çıkalım inşallah
![]()
Hoşbuldum kuzucum,olsun naftalinlenmiş bavul herzaman iyidir çabuk böcüklenmezSağol kuşum hoş geldinBavulları naftalinledik artık kokusu da çıkmıyor
![]()
Pollyanna seniHoşbuldum kuzucum,olsun naftalinlenmiş bavul herzaman iyidir çabuk böcüklenmez![]()
Bi arkadasim milli egitim kaynaklarını onermisti canim tarih icin onlari hic inceledin mi daha ayrintili kitaplarEvet zaten Tarihi beceremiyorum ben. Yapınca iyi net gelecekmiş gibi sanıyorum bakınca bir sürü yanlış çıkıyor.