Insallah hayirli haberler alirsin kardes Kulübe yeni üye oldum.3 aylık evliyim hamile olduğumu düşünüyordum reglim 10 gün gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı.doktora gittim ultrasonla muayene etti adetimin gecikmesinin çok normal olduğunu polikistik over hastaligi yumurtalik tembelliği olduğunu tedaviye baslamamiz gerektiğini söyledi.ilac verdi.fakat ben ilaçları bile almadım.ne yazdı onu bile bilmiyorum bi kaç internetten ilaç kullanmadan hangi bitkisel tedavilerle bu hastalığı atlatabilirim diye araştıriyorum İki gündür soğan kurüne başladım regl olabilmek için.fakat hala olamıyorum Yardımcı olun arkadaşlar ne yapmam gerek bizde bebisimiz olsun istiyoruz inşallahBu ay ben de bal corekotu tarçın karıştırdım sabah açken 1kask yedim adetinin 2 . Gününden itibaren. Bi de incir ve havuç kürü uyguluyirum eşime de keçiboynuzu kürü yapiyoruz. Bi de ovulasyon testi aldım 13. Gün testte çift çizgiyi yakaladım incir kuru daha erken yumurtlamami sagladi.4 yildir ugrasiyorum bakalım bu kür ise yarayacak mi. hayırlısı bekliyorm. Eğer prolaktin hormonu yüksekse incir icilmemesi gerek kızlar.