• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 mart anneleri aranızda gebelikten önce şekeri olupta gebeliğinde insülin kullanan varmı?

mutlugelin8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
370
143
53
35
merhaba arkadaşlar;

16 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ayrıca tip 2 şeker hastasıyım hamilelikten önce hap kullanıyorduk hamile olduğumu öğrenince hemen insüline başlattılar .baya zorlu bir süreç yaşıyorum ama bu konuda destek alacağım kimseyi bulamıyorum aranızda insülin kullanan yada gebeliğinde kullanıp doğum yapan arkadaşlar varsa lütfen bana destek olun :(

merhaba arkadaşlar;

16 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ayrıca tip 2 şeker hastasıyım hamilelikten önce hap kullanıyorduk hamile olduğumu öğrenince hemen insüline başlattılar .baya zorlu bir süreç yaşıyorum ama bu konuda destek alacağım kimseyi bulamıyorum aranızda insülin kullanan yada gebeliğinde kullanıp doğum yapan arkadaşlar varsa lütfen bana destek olun :KK43:

Canım ben de tip2 diyabetliyim, hamilelikten önce hap kullanıyordum, hamileliği öğrenir öğrenmez insüline başladık. Çevrendeki insanlardan duyduklarına aldanıp korkma, beslenmene dikkat et, endokrin doktorum bana hamileyim canım ne isterse yerim diyemezsin buna hakkın yok senin demişti, haklıda. Beslenmeme dikkat ediyorum, mümkün olduğuncada hareket etmeye çalışıyorum, çok şükür yükselmiyor artık şekerim hatta 70 altına düşmeye bile başladı işteyken. Doğum doktorumda durumdan çok memnun bebeğin kontrollerini yaparken bile şekere dikkat ettiğin belli oluyor diyor.
Benim sana tavsiyem iyi bir endokrin uzmanı bul ve onun dediklerini dinle, süreç zor. İlk başladığımda haftada iki kere gidiyordum endokrine ama şimdi 3 haftada bire başladık.

Bende insülindeyım canım ılk hamılelıktede olmustum sımdıde oldu gınde 3-4 ınsülinim var cok zor bır sürec 24. Haftadan ıtıbaren ınsulıne basladım:(

Bende ruyamda gecen 2 yasinda gibi oglan cocugunu giydiriyordum nekadar yakisikli oglum var derim elinden tutarim yuruturum esimle😍😍 2 kizim var bu arada ne iyi olur saglikli hayirli mubarek uzun omurlu erkek evlat 💙💙💙

Back
X