2015 MART ANNELERİ nin bebişlerine aldığı ciciler...

liteway.webp

puset siparişimizi verdik hayırlısıyla.inşallah sağlıkla kullanmak nasip kısmet olur

merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)
eger battaniye takım olsun illa demiyorsan 7 lide alabilirsin ama hastanede battaniyeye sarılıyor asıl görünen o yani

ben mini damla nın 10 lu setini aldım.

hg bebişin hayırlı olsun. Ben bi tane aziz bebe bi tane bebitof 10lu hastane çıkışı bi tane de 5li aldım.

Kızlar günaydın :) Dönence alan varmı yakın zamanda . Güzel çeşitli dönence nereden bulabilirim birde bebişim için iyi bir yatak arıyorum . Yatak tavsiyeniz var mı ?

Bugün e bebek te indirim vardı mama sandalyeleri indirime girmiş daha almayacaktım erken ama araştırdım gerekli olurmu diye ve almaya karar verdim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 201
Kızlar e bebek te (internet ve mağazada geçerli) Şubat ayı boyunca her gün farklı kategoriler için %28 indirim varmış : http://www.e-bebek.com/subat-yuzde-...15?from=slider&instock=1&OM.OSB=subat_2015_02

Bir de bebişlerinize aldığınız kıyafetleri nasıl yıkayacaksınız?
Ben biraz araştırdım soruşturdum. Sıvı deterjan + yoğun buharla ütü yapayım diyorum. Yumuşatıcı ilk 6 ay kullanılmamalı ve kurutma makinası yoksa mutlaka buharlı ütü yapın deniyor. Deterjan markasından çok alerji durumlarını önlemek için kokusuz olanlar ya da yoğun kokusu olmayanlar tavsiye edilmiş. Bir de deterjan kalıntılarının gittiğinden emin olmak için çift durulama öneriliyor.

Kızlar e bebek te (internet ve mağazada geçerli) Şubat ayı boyunca her gün farklı kategoriler için %28 indirim varmış : http://www.e-bebek.com/subat-yuzde-...15?from=slider&instock=1&OM.OSB=subat_2015_02

Bir de bebişlerinize aldığınız kıyafetleri nasıl yıkayacaksınız?
Ben biraz araştırdım soruşturdum. Sıvı deterjan + yoğun buharla ütü yapayım diyorum. Yumuşatıcı ilk 6 ay kullanılmamalı ve kurutma makinası yoksa mutlaka buharlı ütü yapın deniyor. Deterjan markasından çok alerji durumlarını önlemek için kokusuz olanlar ya da yoğun kokusu olmayanlar tavsiye edilmiş. Bir de deterjan kalıntılarının gittiğinden emin olmak için çift durulama öneriliyor.
Evet indirim var canım dün ben mama sandalyesi aldım indirimden bu arada ben bebişin çamaşırlarını roxy diye bir deterjan var onunla yıkadım üstüne durulma yaptım ve ütüledim

Back
X