2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yumrutayı oldum olası fazla yiyemiyorum zorla menemende filan
Gebelikle beraber daha çok kokuyor burnuma
Bal denerim ama benim zamanım daraldığı için sadece besinle çözülmez, hızlandırmak adına bişeyler vermeli doktor
Keşke sadece kan şurubu olsa, iğne yerine

Ben halıları şubatın 10 dan sonra veririm diye düşünmüştüm geçmi olur acaba ?

bende de aynı sorun var sakız çiğniyorum sürekli bktım artık çenem ağrıyo doktor rennie içmemi söyledi

Ben halıları şubatın 10 dan sonra veririm diye düşünmüştüm geçmi olur acaba ?
walla canım bana sorarsan geç ama herkesin kendi fikri tabii ki...
ben şubat olmadan herşey bitmiş olsun son ayımı kafam rahat bi şekilde geçirmek istiyorum...
ayrıca şubat sonu gibi annem ben gelirim heryeri siler süpürürüm tekrar diyo o yüzden ben ocakta halledicem temizlik işlerini

Sabah erken kalkip ac karnina saglik ocagina gidince baya yorulmusum guzel bir uyku cektim

Neden iğne ? şurup iş göemez mi
Aile hekimi de iğne verirler dedi telefonda, bebeğe zarraı olmaz mı
Şurup verseler keşke

Ben gecen hafta kontrole gittigimde seker yuklemeside yaptiriyodum doktor beni gorunce hemen hemoglobine bakalim hic iyi gorunmuyorsun dedi kanin cok dusmusse igne verecem toparlanman icin dedi ordan sanada soyledim, cok sukur benim kanim iyi cikti (13) igneye gerek kalmadi, sende merak etme yarin doktorun daha iyi bilgi verir sen canini sikma

kızlar haftasonu kızımın battaniyesini bitirdimyani bitmişti de altına pazen kenarına dantelini diktim nasıl olmuş bakın bakalım:)

Cok guzel olmus canim ellerine saglik hazir gibi masallah

Ayni seyleri yasiyormusuz bende gece uyurken hep tetikteyim esim saolsun cok rahat hareker eder ve dirsegiyle ani hareketleri hep oluyo, hatta yeni evlendigimizde bir kere sirti kasinmis kolunu arkaya ani atmis dirsegi gozumun kenarina vurmustu tabi ben isyanlarda Allahtan morluk olmamisti diyodum sen caktirmadan beni dovuyomusun simdide surekli karnimi kollar oldum

Ben evi hiç bırakmadım zaten hep temiz annemde şubat 20 de gelcek ama o gelmeden halletmek istiyorum dedem çok hasta ve ona bakıyor annemler bende kıyamıyorum bişey yapmasın istiyorum Ama ocakta dip temizlik yaptırıp şubatta da tekrar kadın alsam daha iyi

bende öyle yapıcam işte kuzum ocağın ortasında bi kadın ayarlıcam duvar silinecek, camlar, perdeler falan yıkanacak, halılar yıkanacak, şubatın sonuna doğru da annem temizliğe gelip dip köşe yeniden temizlerse tamamdır

Muhabbete dahil olamıyorum fena sardım örgü işine..
Zaten az olan enerjimi ona harcıyorum pek takılamıyorum burda :)

Muhabbete dahil olamıyorum fena sardım örgü işine..
Zaten az olan enerjimi ona harcıyorum pek takılamıyorum burda :)
ne örüyosun yine Meltem.... bende oğluşuma cepken başladım yelek yani ön taraflarını bitirdim arkasına başladım bile haftasonu küçükte olunca hemen bitiveriyor... akşama resmini çekip yüklerim inşallah

Kızlar sonucumu aldım.300 sınırmış benim peotein 324 çıkmış.doktor sınırda dedi ve daha sık kontrole gidicekmşlim.tansiyonum yükselicekmiş ve ilacı kullanmaya devam edicekmişim.üzüldüm açıkçası.tek isteğim bebeklerimi sağlıkla ve zamanında dünyaya getirmekti inşallah başarırım.sık sık tansiyonunuza bakın ihmal etmeyin..

canım battaniye koyacaktın ya kaçırdım mı yoksa yüklemedin mi

geçmiş olsun canım hayırlısıyla birşeycikler çıkmaz inşallah

Yavrum hepsi birbirinden güzel ya :)
Hayırlısıyla saglıklı saglıklı giymeyi nasip etsin bebeğine :)

Haftaya iyi başlamadık sonraıs güzel gelir inşallah
Çok geçmiş oslun
Benimde kan yerlerdeymiş te haberimiz yokmuş
Sabah kadın doğumcuya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…