2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bide o var dimi;
bana kalkmış kendi kuzenim diyoki
bende aralık sonu al gitsin boşver gitme işe
iyide birsürü ihtiyaç var diyorum üstelik te yeni evliyim
halden anlamıyorlar üstüne bide dalga konusu oluyorum
neymiş efendimm işyerinde doğuracakmışım da
işkolikmişim de halbuki alakası yook
Sanki biz bilmiyoruz,evde ayaklarımızı uzatıp keyifle hamileliğimizi geçirmeyi.hepimizin durumu çok iyi olsa çalışır mıydık,kimimiz işten gönderiliyor,o stresi yaşamayı ister miyiz bu haldeyken.ne kadar kolay milletin konuşması.ben artık kıskançlığa vuruyorum.kendisinin yapamadıklarında başkalarını eleştirdiklerini düşünüyorum.
Al sana bir örnek.Eşim dün anlattı şok oldum.iş arkadaşı bir de erkek,hiç muhabbetim yok diyor bana gelmiş eşin nerede doğum yapacak diye sordu dedi.ben de Memorial deyince,daha uygun hastaneler var gitsenize orada doğum yapsın demiş.ona neyse artık. ben salağım bayılıyorum hastanelere para bayılmaya sanki.benim durumum riskli,kendi doktorumda bile doğumu düşünmüyorum çok pahalı diye,ki fiyatı duysa kendini kaybeder sanırım. burdaki doktora güvendim daha makul fiyatına, hatta muhtemelen borçla doğum yapacağım,en az riskle yapacağıma inandım,o gelmiş konuşuyor. kimsenin ağzı torba değil işte.

:) çizelgen yok birde şubat ortası dedin ya canım geç değilmi

çizelge ? zaten işim evime çok yakın arabayla 5-10 dakika doğumumda 9 mart görünüyor yollarda yorulmadığım için ne kadar gelsem kardır diye düşünüyorum ... bakalım bebişimde izin verirse gelirim tabi :) son zamanlarda yerime başka biri gelicek zaten ona işi gösterirken fazlada yorulmam diye düşünüyorum :)

Sanki biz bilmiyoruz,evde ayaklarımızı uzatıp keyifle hamileliğimizi geçirmeyi.hepimizin durumu çok iyi olsa çalışır mıydık,kimimiz işten gönderiliyor,o stresi yaşamayı ister miyiz bu haldeyken.ne kadar kolay milletin konuşması.ben artık kıskançlığa vuruyorum.kendisinin yapamadıklarında başkalarını eleştirdiklerini düşünüyorum.
Al sana bir örnek.Eşim dün anlattı şok oldum.iş arkadaşı bir de erkek,hiç muhabbetim yok diyor bana gelmiş eşin nerede doğum yapacak diye sordu dedi.ben de Memorial deyince,daha uygun hastaneler var gitsenize orada doğum yapsın demiş.ona neyse artık. ben salağım bayılıyorum hastanelere para bayılmaya sanki.benim durumum riskli,kendi doktorumda bile doğumu düşünmüyorum çok pahalı diye,ki fiyatı duysa kendini kaybeder sanırım. burdaki doktora güvendim daha makul fiyatına, hatta muhtemelen borçla doğum yapacağım,en az riskle yapacağıma inandım,o gelmiş konuşuyor. kimsenin ağzı torba değil işte.

herkes çok bilmiş oluyor nedense anlamıyorum ben
herkes herşeyi biliyor süt parası doğum izni bilmem ne

Herkese merhaba,
ben aslında Temmuz ayında anne olacağım. Buraya bambaşka bir sebeple yazıyorum. Bir arkadaşım doğum fotoğrafları ve videosu çekiyor. Aslında yeni başlıyor desem daha iyi olur. Portfolyosuna koymak için tamamen ücretsiz çekim yapacak. Albüm ve doğum filmi de ücretsiz olacak. Çok hoş bir sunumla bebeğinizin minnoş fotoğrafları bir büyük bir de cep boyu olmak üzere albüm şeklinde sizin olacak. Bir de doğum süresince çekilen kayıtlardan, büyüdüğünde bebeğinize izletebileceğiniz, gelemeyen dostlarınıza izletebileceğiniz bir kısa film hazırlanacak.Tek isteği fotoğrafların ve videonun internet sitesinde yer almasına izin vermeniz. Çekimler istanbul'da olacak. İlgilenen olursa bana özeldrn mesaj atarsa iletişim bilgilerini veririm.
Umarım bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağınıza.. tabi ben de:)

çizelge ? zaten işim evime çok yakın arabayla 5-10 dakika doğumumda 9 mart görünüyor yollarda yorulmadığım için ne kadar gelsem kardır diye düşünüyorum ... bakalım bebişimde izin verirse gelirim tabi :) son zamanlarda yerime başka biri gelicek zaten ona işi gösterirken fazlada yorulmam diye düşünüyorum :)

tabi canım haklısınn bende daha çok çalışmak istiyorum ama şubat sonu dedi doktorum
o yüzden şubat ilk haftası ayrılıcam galiba..

Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında:KK43:(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...

Korkma.. doktorlar ne diyosa onu yap.. Rabbim yardımcın olsun zor bi durum..
Az kaldı şu kısacık zaman da geçsin kavuşacaksın cesurla asile..

Yumrutayı oldum olası fazla yiyemiyorum zorla menemende filan
Gebelikle beraber daha çok kokuyor burnuma
Bal denerim ama benim zamanım daraldığı için sadece besinle çözülmez, hızlandırmak adına bişeyler vermeli doktor
Keşke sadece kan şurubu olsa, iğne yerine

Bende hiç yumurta yemezdm sağlık için yemeye başladım çok fark ediyor zorlada olsa dene canım hamileliğin başındanberi tiksindim yemiyordum benimde öyle düşük çıkmıştı 8 falandı 1,5 aydır yiyorum kan hapıda kullanıyorum en son ölçümde 12 çıktı

Gebelik zehirlenmesi yaşıyorum ama çok başında:KK43:(sınıtdayım yani.çok üzüldüm yaa.anne içinde bebekler içinde ölümvül olabiliyomuş artarsa.doktor yakın takip edicez diyo ama ben korkuyorum...

Bi ipucu oluyo mu ne şikayetin oluyo gebelik zehirlenmesinde

afedersin idil yazdigini okudumda az once 29 +4 haftaligim yazmissin ve simdi 9 martta dogum ihtimalim gorunuyo demissin bende 29 + 4 dum dogumum 19 mart acaba sezeryan mi olacaksin ?

Canım hiç korkma benim en yakın arkadaşım o kadar zor bi hamilelik geçirdi ki anlatamam bütün olumsuzlukları yaşadı diyebilirim, son olarak da aynı senin gibi gebelik zehirlenmesi oldu ama doktor kontrolünde onu da atlattı sende inşallah atlatıcan

afedersin idil yazdigini okudumda az once 29 +4 haftaligim yazmissin ve simdi 9 martta dogum ihtimalim gorunuyo demissin bende 29 + 4 dum dogumum 19 mart acaba sezeryan mi olacaksin ?

yooo normal doğum için en son 9 mart dedi doktorum zaten sanırım son regl tarihimizi girince ultrasonda falan bakınca otomatik çıkıyor galiba bu tarih ... sezaryan oluncada 2 hafta öncesi olucak galiba...

yooo normal doğum için en son 9 mart dedi doktorum zaten sanırım son regl tarihimizi girince ultrasonda falan bakınca otomatik çıkıyor galiba bu tarih ... sezaryan oluncada 2 hafta öncesi olucak galiba...

yarın benim 31. haftam başlıyor, sat la falan uyumlu ileri geri olayı yok benim tarih de 9 mart bir yanlışlık olmasın canım?

Back
X