canım aslında şikayetlerin olması hamile olduğunu gösteriyor.
benim de var bel ağrısı kasık batması ama hafif hafif
özellikle bilgisayar başında otururken çok oluyor bel ağrısı
gecenlerde 2 gün kadar bacak ağrısı oldu dizlerimin üst kısmı kas ağrısı gibi
daha önceki 2 kimyasak gebeliğimde hiç ne belirti ne ağrı hiç bir şey yoktu
gerçi şikayeti olmayanları da korkutmayalım gayet rahat gebelik geçiren de var.
şüphem de olmadığı için adetten 10 gün sonra test yapmıştım ve çok belirgin olmayan ikinci çizgi görmüştüm,
belki de hcg düşmeye başlamıştı bile
doktora gittim kan testi falan yapmadı sadece aslında 6. haftada olman gerek adetten 10 gün geçince ultrasonda görünmesi gerek dedi
1 hafta sonra gel bakalım belki geç dölleme olmuştur dedi
zaten de bikaç güne kanamam başladı
o zaman kan testi istedi hcg 36 çıkmıştı
bu haftada kesinlikle normal değil bu değer düşük yapıyorsun dedi
öyle de düştü
inşaallah canım aminn..inşallah bu sefer sağ salim alırız kucağımıza
bilmiyorum ki canım ben hiç öyle çok iştahlı olmadım hamilelikte.
ama doğrudur genel iştah değil de hamilelikle olan kısmı bence bazı besinlere gerçekten gerek duyulduğu için o yieceklere istek oluyordur
zaten vucudun neye ihtiyacı varsa gebelik dışında bile,onu insanın canı çekermiş
eskiden kireç,toprak yiyen çocuklar varmış.
şimdi yedikleri önünde yemedikleri arkasında,yemeği bile yemiyorlar:)
inşaallah canım
bana da hatta zayıfsın diyen bile oluyor ,daha çok kalçaya toplanıyor kilom üstten vucudum göstermiyor.
fatma abla ikidebir kese gördünmü die soruoruz sen kese görenlerin karşısına kese göründü yazsan daha iyi olmaz mı
Kızlar bende kan pıhtılaşma sı var.corasprin 100 lük kullanıyordum. Bayadır içmiyorum.dün doktora dedim tüp bebek tedavide claxane kullandım. Doktor corasprini kullanma dedi.niye acaba kullanmıyorum diye mi.
benim de üst yok ama son doğumdan sonra göbek kaldı biraz o da dışardan belli olmuyor.Ablacım ben 59 kiloyum ama toto ve kalça var göbek yok dümdüz üst dümdüz zayıfsın diyor herkes çpk ilginç bakalım ne olacak gelecekte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oglum oyle hic yemekle arasi yok sofraya ugramaz
Kızlar bende kan pıhtılaşma sı var.corasprin 100 lük kullanıyordum. Bayadır içmiyorum.dün doktora dedim tüp bebek tedavide claxane kullandım. Doktor corasprini kullanma dedi.niye acaba kullanmıyorum diye mi.
bende sadece iğne kullandım bu sefer dr. coraspine gerek yok dedi
bende sadece iğne kullandım bu sefer dr. coraspine gerek yok dedi[/
...................................................................................................................
bende sadece iğne kullandım bu sefer dr. coraspine gerek yok dedi[/
...................................................................................................................
henüz bir kanamam olmadı cnm bakalım ne kadar kullanacağız bir şey demedi dr doğuma 1 2gün kala bıraktırabiliyorlar ama herhangi bir kanama durumunda kestirirler bir süre en azından
bende sadece iğne kullandım bu sefer dr. coraspine gerek yok dedi
bende de pıhtılaşma var..bende sadece iğne kullandım bu sefer dr. coraspine gerek yok dedi
henüz bir kanamam olmadı cnm bakalım ne kadar kullanacağız bir şey demedi dr doğuma 1 2gün kala bıraktırabiliyorlar ama herhangi bir kanama durumunda kestirirler bir süre en azından
Allah yardımcınız olsun canım ,hepimizin yardımcısı olsun
Annişler
biz geldik.Fasulyemi gördüm,kesenin içinde ufacık duruyordu :)) pıtpıtlarını da duydumşükürler olsun.içim rahatladı biraz.
ama haftamız netleşmedi henüz.sat a göre gitmiyoruz.3.ay netleşir ona göre doğum tarihini belirleriz dedi doktorum.
Benim de kafam karıştı ama bebiş şu an iyi ya başka bir şey düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?